1xbet fogadási bónuszt

1xbet fogadási bónuszt

1xbet üdvözlő bónusz online sportfogadás
A bónuszt nem lehet visszavonni, a nyeremények a bónusz egyenleggel igenek. A bónuszt nem egy megoldásban, hanem tízben jóváírják.

az első a feltöltéskor; a másik kilenc az első feltöltést követő hetekben, fogadási bónuszt az első feltöltést követő hét napján, ha a felhasználó betartotta a következő paramétereket:

Fogadjon egy összeget, amely megegyezik a kapott részlet kétszeresével (pl. Ha a befizetett összeg 50 euró, a kapcsolódó részletek értéke 5 euró, a következő részlet megérkezéséhez az ügyfélnek 10 euróval egyenlő vagy annál nagyobb összegű tétre kell fogadnia a referencia hét)

Minden részlet a teljes bónusz 1/10-ével egyenlő (ha az elhatárolt bónusz nem pontosan osztható el tíznel, akkor a bónusz teljes fennmaradó összegét az utolsó részletben jóváírják).

A bónusz nem kombinálható, ezért hetente fel kell használni, és a következő bónusz jóváírása előtt.

1xbet fogadási bónusz és többszörös bónusz
A sportfogadásokkal kapcsolatban további érdekes promóciókat kell leírni. Azt kell mondani, hogy néhány promóció korlátozott ideig érvényes.

Szeretné tudni, hogy melyik bukmékerek használják a legjobb többszörös bónuszt?
Olvassa el a fókusz szakaszban található cikkünket, hogy megtudja.

Többszörös fogadási bónusz. Az 1xbet úgy véli, hogy a többes tét legalább két eseményt tartalmaz. Ebben az esetben azonban a szorzónak legalább 12-nek kell lennie, és a kifizetés 3% -kal kell növekednie. Ez azt jelenti például, hogy ha két eseményen fogad, az egyiken 6,00 odds, a másikon 1,75 odds, akkor a többszörös bónusz nem indul el (6,00 x 1,75 = 10,50). Ha viszont két eseményt választ, az egyiket 6,00 részesedéssel, a másik pedig 2,15 részesedéssel választja, akkor a bónuszt kiszámítják (6,00 x 2,15 = 12,90). A minimális szorzó legfeljebb négy eseményhez szükséges, három esemény esetén 10, négy esetében 8. Legfeljebb 30 rendezvényre léphet be, a maximális többszörös bónusz 135% -kal egyenlő. Ne felejtse el, hogy az 1xbet esetén a többszörös bónusz a rendszerszintű fogadásokra is érvényes. Ebben az esetben a bónuszt az ötödik eseményen indítják el (5%), legfeljebb 30 eseményre (116%).

Betétek és kifizetések
Igen, a Paypal számára, más elektronikus pénztárca is jelen van
Az 1xbet-en történő befizetésre engedélyezett fizetési eszközök a következők:

eMoney;
Skrill Direct;
Visa / Utólagos;
MasterCard;
Paypal;
Postcommerce;
Banki átutalás;
Postai közlemény;
Neteller;
Skrill;
Skrill 1- Érintse meg a gombot
Most térjünk át a kifizetéshez akkreditált fizetési módok listájához:

Otthoni transzfer;
eMoney;
Banki átutalás;
American Express;
Neteller;
Skrill;
Paypal
Ezért széles választék és rugalmasság. A Paypal fizetések és fogadások jelenléte csak az 1xbet ajánlatát teszi teljesebbé.

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *