A Sale Steve Diamond médiafrakciókba ágyazódott a Gloucester-i győzelem után

Nem hamarosan felszólította vádjait a Premiership első szezonjában elért első győzelmükre, amikor Steve Diamond a médiaközponton kívüli sajtótaggal tört egy fracasba. Diamond éppen befejezte média feladatait, amikor Sam Petershez fordult, és az újságírónak megkérdezte, miért nem tett fel kérdéseket. Aztán a régi iskola hagyománya szerint, amelyet ő ilyen magasra értékel, Diamond meghívta Peterset további megbeszélésekre. David Strettle biztosítja, hogy a Saracens visszatérjen a Worcester elleni győzelemhez. Read more

Peters írt egy cikket az Independent számára. nagyon szigorúan kritizálta Diamond szeptemberi rezsimét, és ez volt az első alkalom, hogy a kettő azóta átment. Peters magával vitte a felvevőkészüléket a megbízáshoz, amelyet Diamond felkapott, amikor kint volt.Amint Peters megszerezte, hogy visszaszerezze, Diamond felkiáltott, hogy vegye le a kezét, és körülbelül egy percig kiáltási mérkőzést csapott le, amely alatt Peters vádolta Diamondot zaklatónak.

forró fejfájás, nagyon izgatott az iránta, hogy keverje, mivel romboló. Ebben a szezonban ez a gondolkodásmód először inspirált egy olyan teljesítményt, amely elegendő agressziót és pontosságot adott ahhoz, hogy elvegyék a bajnoki győzelmet Salfordtól. a logika már régen kiszabadult az ablakon ebben a szezonban az Premiership-ben. A Gloucesterben megnyerve, akik egyértelművé váltak a harmadik helyzetben, és egy csomagolt és híresen gazdag házba játszottak, a cápák hirtelen az első hat helyezettbe kerülnek. Csak néhány fordulóval ezelőtt a Newcastle-al versenyeztek.Ilyen ez a szezon zsemlecsata, ugyanolyan könnyedén találhatják magukat odalent, mint ahogyan a Premiership rájátszásában a szezon végén jönnek.

Kicsit játszhatnak. Faf de Klerk élő közvetítés, a Springboks nem kevésbé örül, hogy a sajátját hívják, és körülötte a dél-afrikai és az észak-angol zökkenőmentesen illeszkedik. , Jaco Visagie néhány simán megközelítő munkát fejez be. Aztán a másodikban Sale nem válaszolt 17 ponttal. Chris Ashton okosan befejezte a Sale sima első próbáját. Második szépségük volt, Ashton félidője, amelyet James O’Connor fejlesztett ki, aki a vállán találta De Klerket. A bontás: iratkozzon fel, és kapja meg a heti rögbi szakszervezeti e-mailt.

A félidőben meghosszabbított értékesítés vezetése, mielőtt egy másik 10-re növelte.Ez a második sárga lapot adott Lewis Ludlownak, négy perccel azután, hogy sárga lapot adott De Klerknek, aki fenyegető helyzetben csapta le a Gloucester-passzt.

A Sale-tól eltérően a Gloucester úgy döntött, hogy büntetését a sarokba küldte. és elrontotta. Már a játékmenedzsment remegő volt.

Eladó kihasználta az előnyöket. Az előző büntetésük bölcsen felhasználásával egy másik sarkot küldtek a sarkra, és könnyedén átmentek a Gloucester fegyveres csomagján a harmadik próbálkozásukhoz. Jono Ross közel haladt, és De Klerk hosszú passzot küldött Denny Solomona felé a szögletre. Gloucester kalapált az utolsó negyedév hátralévő részében, és a haldokló percekben átvágta a vonalat. Senkit nem csaltak.A Gloucester még nem tette hátra a gondjait.

És a Sale minden bizonnyal újra meglátogatja őket, mielőtt elindulna ez a legversenyképesebb szezon. Valójában, az apró kontrasztjeivel sokkal azután, hogy az utolsó labdát rúgtak, Diamond valószínűleg újabb felesleges vizsgálatot indított a vitatott módszereivel kapcsolatban.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *