Rex Ryan, mint Buffalo Bills, kihagyta a 17. bajnokságot

Rex Ryan, mint Buffalo Bills, kihagyta a 17. bajnokságot

 

Rex Ryan Buffalo NFL rájátszási szárazságának 17 évszakra történő meghosszabbítását fizette ki, a törvényjavaslatok pedig úgy döntöttek, hogy a főedzőjüket kedden tesszük ki.

„Korábban beszéltem Rexrel és kölcsönösen egyetértett abban, hogy most az idő, hogy részt vegyen az úton ”- mondta Terry Pegula. – Ezek a döntések soha nem könnyűek. Szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Rexnek az összes erőfeszítéséért, és minden tőlük telhetőt kívánjon. ”A 10 legemlékezetesebb pillanat 2016-ban További részletek

“ [Társ tulajdonos Kim Pegula] és én és az egész Bills szervezetünk ugyanazzal a csalódással és csalódással osztozik, mint a rajongóink, de továbbra is elkötelezettek vagyunk a célunk iránt, hogy bajnokságot nyújtsunk a Nyugat-New Yorkba.Anthony Lynn az ideiglenes vezetőedzőnk lesz, aki a Jets játékon keresztül vezet minket. ”

Ryan-t 2015 januárjában bérelték a Bills, és 15-16 feljegyzést tett közzé a csapattal. Korábban a New York Jets vezetőedzője volt, aki két AFC bajnoki játékhoz vezetett, mielőtt négy egymást követő nyertes szezont hirdetett volna egymás után. A lépés néhány meglepetés volt. Ryan következetesen kitűnő védelmet nyújtott a Jets-nél, de a középszerű negyeddarabok elengedték. Sokkal több helyzetet talált a Bills-nél, aki az egyik legjobb védekezésben volt a bajnokságban, amikor csatlakozott, de egy közepesen hátradőlt az EJ Manuelben. Bár a jelenlegi induló hátramaradó, Tyrod Taylor állandó kéz volt, a Bills-nek a bajnokságon belül van a második legalacsonyabb haladó pálya.Ryan sikert aratott a futó játékban – ahogyan a Jets-ekkel is – és a Bills-nek az NFL legjobb rohanó bűncselekménye. Az ESPN arról számolt be, hogy Manuel elkezdi elindítani Taylor előtt a szezon végső játékát.

Ryan végső játékának egy 34-31-es túlórázata volt a szétválasztott riválisuknak, a Miami Dolphineknek, ami számos megkérdőjelezhető coaching döntést tartalmazott. Csak 10 férfi volt a pályán, amikor Jay Ajayi futtatta a játék nyerési célját, míg Ryan úgy döntött, hogy négy percig maradt, míg a Bills saját 41 yardos vonalon. Az ESPN arról is beszámolt, hogy Ryan elveszítette a játékosok támogatását az elmúlt hónapban, különös tekintettel a védelemre. – Túl sok szakács volt a konyhában.A srácok dühösek voltak – mondta egy játékos az ESPN Jeff Darlingtonnak. – Elvesztette a védelmet. .

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *