Andy Murray nem rendelkezik Dani Vallverdu-val a Grigor Dimitrov táborában

Andy Murray abban a reményében, hogy megnyeri a második US Open-et, három órás és 17 perces küzdelem során kisebb jelentőségű találatot hozhatott a kínos 34 éves olasz Paulo Lorenzi legyőzése érdekében, ám Grigor ellen egy egészen másfajta kihívással kell s 1xBet zembenéznie. Dimitrov a negyedik fordulóban, hétfőn. .Nem veszíti el Murray-nál, bár ő ezt nem látja problémaként. Johanna Konta sokkot szenved az USA nyílt vereségének Lettország Anastasija Sevastova számára. Bővebben

„Nem igazán változtatja meg a dinamikát”. mondja. >

Ez kissé félrevezető, tekintve, hogy Murray mostanában levő felesége, Kim az édesanyja, hogy a bíróságon az energiaszintet emelje egy szórakoztató extrém tiradeval, melyet Berdych irányába irányítottak, majdnem két évvel ezelőtt az Australian Open-en a skót elleni mérkőzésen játszott.

hozzátette: „Nagyon sok különböző érzelem zajlott abban a meccsben, és azt hittem, hogy kissé igazságtalan.Azóta néhányszor játszottam a Berdych-et, és nem volt kérdésem. [Ez] jelenleg semmit sem változtat. ”

Murray mindig is csodálta Vallverdu tenisztudását, és mindazonáltal mindazonáltal még mindig barátok. „Keményen dolgozik, ez fontos. Ha ez a helyzet, úgy gondolom, hogy a lejátszóra is dörzsölni fog. Nem akarja, hogy egyszerre négy, öt hétig tartson. Állandóan ott van, és sok hetet csinál, így erõs köteléket építhetsz fel. ”

És mégis társadalmilag látják egymást. – Kimegyünk vacsorázni. Az első nap ide mentek ebédre, amikor ide érkeztünk. Itt együtt repültünk Cincinnatiból.Csak nem beszélek vele a teniszről, de soha nem beszéltem vele a teniszről, még azelőtt sem, hogy igazán Unibet kezdett edzeni.

Jamie Delgado, akit Murray már régóta ismert, mint ismeri Vallverdu-t, és most az Ivan Lendl edző mellett tölti be ezt a szerepet. “Nem feltétlenül kap megérdemelt hitelt” – tette hozzá Murray. „Sokkal keményebben dolgozik, mint a csapatom többi tagja. Évente 40 hetet csinál velem, ami sokkal több, mint bárki másnál, akivel dolgozom. Megérdemli ezért. Nem könnyű ezt megtenni, ha sok időt töltenek utazással és Bet365 otthonról távol, de ezt megteszi.

„Imádja a teniszt, nagyon jól megérti a játékot, és jól összekapcsolódunk. Eddig jó eredményeink voltak, ő segített megváltoztatni az évemet, amikor küzdöttem. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *