Az Everton Yerry Mina és Gomes még három hétig tartózkodnak – mondja Marco Silva

Az Everton határidős aláírói Yerry Mina és André Gomes legalább három hétig nem lesznek képesek debütálni – megerősítette Marco Silva.

Gomes-től nem számítottak arra, hogy megjelenjenek a nyitóhetekben, mert A sztrájkoló sérülés a barcelonai szezon előtti USA-beli turnéján szenvedett.Mina viszont a vártnál hosszabb időt vesz igénybe a lábprobléma visszatéréséből, amely legalább öt hétig tartja őt távol.

Silva azt remélte, hogy a szombati rendezvény előtt pozitívan frissülnek a barcelonai 28 millió font összegű aláírások. látogatás Bournemouthba, de a Bet365 kolumbiai védőnek most a következő hónap nemzetközi szünetén belül folytatnia kell a kiképzést. Anglia kopogtatja Kolumbiát a világbajnokságból az utolsó 16 büntető lövészetben. Bővebben

A legkorábbi Mina és Gomes az Everton számára szeptember 16-án lesz a hazai játék a West Ham United ellen. “Úgy tűnik, hogy a nemzetközi szünet után elkezdenek velünk dolgozni” – mondta az Everton menedzser, akinek szüksége van a párra, aki Phil Jagielka felfüggesztése és Morgan Schneiderlin megsebesült.

A Mina-ról Silva mondta: – Egy régi sérüléstől gyógyul.Nem valami, ami itt történt, és nem valami különleges. Az orvosi munkatársaktól kapott jelentés nem súlyos, de több napot kell elfoglalnia, hogy őt ezen a szinten vezesse be. Sérülés, amellyel ide érkezett. ”

Everton tovább csiszolta csapatát csütörtökön, amikor Mohamed Besic visszatért a Middlesbroughhoz kölcsönért a szezonra.Yannick Bolasie ugyanezen az alapon közel költözik az Aston Villa-ba, de Silva megismételte azon szándékát, hogy Bet365 apostas grátis megtartja Ademola Lookman-t annak ellenére, hogy az RB Leipzig folytatta az angliai Under-21 játékosokat és el akarja indulni.

Leipzig hajlandóak Az Everton menedzserje azt mondta: „Az üzleti oldal nem az én szerepem.” Silva azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a szélső maradjon a terveiben, és hogy semmilyen tolerációs kísérlet ne legyen tolerálható. “Száz százalékban nem adom nekik esélyt valami zavarásra” – mondta. „A kapun keresztül érkezve tudják, mit kell tennie, és mi a kötelezettségük a Finch Farmnál. Ismeri az utat.

„Mindannyian tudják, mi az én utam. Amikor a piac nyitva van és egyes klubok érdeklődnek, ezek a dolgok megtörténhetnek, de nekünk könnyű megoldani ezeket a dolgokat.Valójában nincs más megoldása. Ha itt marad, meg kell győződnie arról, hogy ez a helyes út. Természetesen azért vagyok itt, hogy meggyőzzem őt, mint a többi játékost is, de számomra ez nem nehéz. Nagy klubban van, és ezt meg kell értenie. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *