Dan Evans tolja Stan Wawrinka-t a korlátozó aggályos US Open-vereségnek

Dan Evans, aki egy évvel ezelőtt a világ 333-as rangsorában állt, egy ponton belül volt, megverve a kétszeres grad slam-bajnokot és a 3. világbajnokot, Stan Wawrinkat öt izgalmas sorozatban az US Open harmadik fordulójában, szombat este. / p>

Evans, most már 64 a világon, és valószínűleg hamarosan az 50 legjobbak közé kerül, félelem nélkül játszott, és ahogyan a múltban egy nagy színpadon tette, minden ragadós pillanatot tisztelte.

p> Meccsük négy órája és két percének nagy részében egy csomagolt Louis Armstrong-udvaron a 26 éves Birmingham lázadó kiállt, és a fáradt végéig egészen a nagyszerű svájci ellenfelének gondolta.A 31 éves Wawrinka, aki túlélte számos ilyen hosszú meccset karrierje során, megmentette a mérkőzés pontját a negyedik set-break-ben és rájött, hogy 4-6, 6-3, 6-7 (6) nyerjen. ), 7-6 (8), 6-2.

Ez a fajta tenisz, amire Evans soha nem kételkedett Energybet abban, hogy képes-e előállítani, bár hosszú ideje jött.

Wawrinka – Nagyszerű harc volt. Szerencsém átjutni ezen a meccsen. Nagyon jó volt, nagyon tehetséges. Nagyon nagy nyomást gyakoroltam korábban, de csak a mérkőzésen maradtam. Volt néhány jó pont az ízlésről. Nagyon örülök ennek.Ez egy mentális kihívás egy ilyen tehetséges játékos ellen. ”

Evans szinte minden osztályon főnöke volt félelmetes svájci ellenfelének, hatalommal és pontossággal szolgált, vaskerekű kezeivel kiütve és megmutatja a hajlékonyságot és az intelligenciát a hálózaton. Evans, aki a bajnokság befejezésekor minden Bet365 bizonnyal rakétaba kerül, soha nem verte meg az első 10 játékosot egy hosszú és néha rossz fegyelmezett karrier során, ám pontosan a megfelelő időben talált formát és magabiztosságot.

Nyílt játékban háromszor megtörte Wawrinkat, és az első nyakkendőben tartotta idegeit. A negyedik szettben mindhárom és öt mindent megszakította, de nem tudta lezárni az üzletet, Wawrinka ásszal megmentette a második szünetet.A nagyszerű mérkőzés megfelelő izgalmas csúcspontjában Evans 4-2-re keresztezte magát, három ponttal a potenciálisan életét megváltoztató ponttól. , de Wawrinka nagyszerű röplabdával ment a hálóba. Evans nem tudott meggyilkolni, és egy homlokkal szélesre tette a kezét: állítson újra pontot Wawrinka felé – a labdával a kezében. Összesen nyolcot nettott, és a második másodszoros ászát egy újabb alapértékre szállította. Evans végső kezét a művelővezetékekbe tette.

Mire Wawrinka a döntő ötödikben 4: 0-ra emelkedett, a fáradtság és a frusztráció támadt Evans csontjaiba.Visszatért a 4-1-re, de aztán megtagadták az Bet365 orvosi időtúllépést, amikor a fiziológus úgy döntött, hogy görcsje van, ami hosszabb szünet alatt nem kezelhető.

„Tudom, hogy görcsös vagyok” – kiáltotta Evans. a szék bíróján. – Nem görcsös. Átmentem a bokámra. Ez szar. Mindannyian jó barátok vagytok, ugye? ”.

Nyilvánvalóan haragudott (és azt kell mondani, hogy akadály nélkül mozoghatunk), hátradőlt, de Wawrinka ismét 5-2-re elszállt, majd kiszolgálta. ki a meccsre.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *