Darren Bent a Derby megyébe érkezett, hogy győzelmet aratott Birmingham felett

Darren Bent a Derby megyébe érkezett, hogy győzelmet aratott Birmingham felett

Steve McClaren dicsérte a Derby megye lenyűgöző munkamennyiségét, miután hét egymás utáni otthoni tiszta lapot készített, és 1-0 győzelmet aratott Birmingham városa ellen.

Darren Bent a büntetőpontból érte el a győztest a 64. percben, miután Michael Morrison egy sarok után húzta Richard Keogh-t.

A cél a Derbynek nyolcadik győzelmét nyerte meg Bet 365 kilenc meccsen, és csak egy domináns megjelenítés jutalma volt. A látogatók nem tudtak egyetlen célt regisztrálni.

A Bet365 perc múlva kihagyta a sikert, és majdnem 10 perccel a szünetet követően megszakította a holtpontot, miután letette a laza hátlapot.Johnny Russell két jó esélyt vesztett el, hogy a játék biztonságos legyen a záró szakaszokban. Láttad a Russell és a [Tom] Ince munkáját. Fegyelmezettek vagyunk, és a hátsó négy jó védelmet nyújt az elől. Amikor átjutnak a hátsó négyre, vagy a kapus foglalkozik vele. Ez az előadások platformja.

„Megérdemeltük, hogy a második félidőben mutatjuk be. Nehéz volt az első félidőben, és kevés hely volt. Betegnek kellett lennünk, de túl türelmesek vagyunk, és kicsit túl szándékosak voltunk. Jobb és erősebb lettünk a második félidőben, és felemeltük a tempót, esélyeket hoztunk létre, kaptuk a célt, majd a végén megvédtük a pontokat.Birmingham várták, hogy Bet 365 megverték, és elvettük őket.

„Nem számítottam arra, hogy ebben a helyzetben leszek ebben a szezonban, amikor átvettem. A fiúk keményen dolgoztak, jól reagáltak és megérdemelték az összes hitelt. – Ez a második alkalom, hogy elvesztettük a játékot a finom árrésekre – mondta. „Ma különösen fájdalmas, mert puha büntetésből származik. Nem gondoltam, hogy büntetés volt, és a ref rossz helyzetben volt, hogy megnézhesse az eseményt.

„Ez a fajta dolog mindig a dobozban történik, a játékosok egymás kezét, és minden héten megtörténik. Általában ezeket a büntetéseket nem adják meg.

„Úgy gondolom, hogy a játékosok jó játékot játszottak a bajnokság egyik legszembetűnőbb csapata ellen.Nem fenyegettek minket. Nem is tűntünk fenyegetőnek, és úgy gondolom, hogy 0-0 lett volna igazságos eredmény.

„Védelmesen felálltunk, és nem adtunk túl sok bajt, de jobban kell cselekednünk, mint támadó fenyegetést. A hiányzó dolog az utolsó harmadban a termelékenység volt. Bizonyos szempontok voltak elégedettek. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *