Elo fogadas

Információk

Hozzáadott: 2017-12-28
Kategória: bet365

Cikk Címkék
Elo fogadas

Elo fogadas

Josip Ilicic, másodlagos helyetteseként, botrányosan átgondolt golyót küldött a online sportfogadás védelem fölé, és Nikola Kalinic hazaküldte. Raúl Albiol szabadrúgást hajtott végre a kapu fölött, José Callejón pedig lövése méterekkel elkerülte a kaput.

A Partenopei-nak meg kellett volna nyomnia az előnyöket. Ha a Gazzetta igazán szerette volna tudni a Scudetto-kihívóit, akkor ez jobb kiindulópontnak tűnt. De ez valóban a szezon legfontosabb mérkőzése volt eddig?

Egy alagsori tornaterem, a gyógyfürdő és a tetőtéri privát terasz, átfogó felújításon esik át, mielőtt kinyitná az ajtókat a vendégek fizetésére. McCall magabiztos hogy Owen Farrell alkalmas lesz a Premiership döntőjébe a Exeter ellen szombaton Twickenhamben. Az Ashton fölött álló kérdõívek elsõsorban a védelemre és a rugalmasságra összpontosítanak, olyan területeken, amelyek klub szinten javultak, miközben a próbálkozás és a támogatás játék az elmúlt hónapokban emelkedett.

Amennyire én tudom, a döntés Eddie-vel együtt történt. Azt hiszem, túl jól játszik, túl fiatal és éhes” - mondta McCall. De hát Nadal ellen soha nem lehet biztosra menni.

Feliciano Lopez - Kukushkin 2-1 -> Tipp: Feliciano Lopez, Partybets 1.42, +2.1 egység. Két olasz meccsén mindig az esélytelenre tegyünk! Főleg ha nem TV-s meccsről van szó.

Rafael Nadal - David Ferrer -> Tipp: 3 szett, bet365, 4.00, 1 egység -> -1 egység. Na, rád se hallgatok többé, tökéletesen ült volna a Hanescu 2-0 tippem, de most jövök rá igazán milyen hülye voltam, egy under fogadás mindkettőt fedte volna. Két szettes uruguayi győzelem szettveszteség nélkül, ahogy vártam.

Sima győzelem Djokovictól, meglepő, hogy 1,14-et kaptam rá. Baghda korábbi önmagát idézte és két szetten keresztül remekül adogatott (11 adogatása alatt 1 breakpontja sem volt Dimitrovnak!) és jól is játszott, agresszíven, kevés hibával.

Tudjon meg többet


foto
Bet365 online fogadasi

Top