Eriksson Magda a Continental Cup-ot látja, hogy befejezze a Chelsea trófeajátékát

„Olyan volt, mint egész évben a mantránk, a kontinentális kupa:„ Soha nem nyertünk ezt, soha nem is nyertünk meg. ”” – mondja Eriksson, mielőtt a szombati Nottinghami Arsenal elleni döntőbe kerülne. „Ez az üzemanyag minden játékban, amelyet a versenyen játszottunk. Azt hiszem, mindannyian őszinték vagyunk Isten iránt, kissé unatkozva Emma [hayes, a menedzser] mondásáért, így azt mondtuk: “Rendben, most meg fogjuk nyerni ezt, így nem mondhatja el többé.” A kontinentális kupa döntője egy nem szeretett verseny számára lenyűgöző Bet 365 csúcspontot jelent Eni Aluko Bővebben

A Bajnokok Ligája labdarúgó-szezonjának hiánya talán arra a figyelmre összpontosította, amit Eriksson szerint a legjobb Chelsea-csapat, ahol ő volt.A Liga Kupát csak az Arsenal és a Manchester City nyerte meg 11 éves története során, és a Chelsea féldöntőjének győzelme a Manchester United felett, az első döntőbe jutásuk érdekében, egy démon elkísérte.

Nem ez volt az első ebben a szezonban a Chelsea árnyékot emelt. Tíz nappal a Leigh Sports Village 1-0-os győzelemük előtt négy embert helyeztek el az Arsenal mellett a Borehamwoodnál, az első 20 perc alatt háromot, hogy végül kiutasítsák a 2018. októberi 5-0-os otthoni vereség gondolatait.

Eriksson megfelelően óvatos az Arsenal kihívásaival szemben. “Pontosan tudom, milyen érzés, és pusztító” – mondja. „[A bajnoki győzelem] az egyik olyan egyszeri játék volt, ahol a dolgok az első 20 percben csak a dolgunkra mentek. Bizonyára nem várunk ilyesmit szombaton.Nagyon szoros lesz, és harcolnunk kell és minden esélyünket ki kell keresnünk. Nyilvánvalóan megvitatják ezt a játékot, és különösek éhesek legyőzni bennünket. ”

Míg az Arsenal múlt Bet 365 vasárnap az FA-kupában a játékosok pihenhetett a bajnoki Lewes bajnokság ellen, a Chelsea nem volt ilyen luxus egy izgalmas 3-3 döntetlen a rivális riválisoknál, a Manchester Citynél, ahol Eriksson szerezte gólt. A Facebook Twitter Pinterest Chelsea január 4-0-os győztese volt a Borehamwood-i Arsenal felett. Fénykép: Holly Allison / TPI / Shutterstock.

„Szerintem ez az, amit csinálsz tőle” – mondja a középső hátul. “Van egy hete a gyógyuláshoz, és ez elég idő. Mindannyian szombaton friss leszünk – ez nem kérdés. Személy szerint élvezem a folyamatos játékot és a rendszeres kemény játékot.Úgy érzem, akkor erre vagyok a legjobb. ” . De hozzáteszi: „Nagyon jó foci játék volt. Mindkét csapat igazán odament, mindkettő megpróbált az első lábon állni, és amikor ezek a pillanatok történnek, amikor a játék átmeneti lesz. ”

Abban a pillanatban Hayes filozófiája egy olyan vezetői csapat felépítése volt, amely képes a harc hevében hoz döntéseket, előtérbe kerül.

„Szerintem ez hatalmas” – mondja Eriksson. „Ez az, ami az első évemetől kezdve itt sokkal jobb lett, mint csapat: az, hogy vállaljuk a tulajdont, ötleteket készítünk és megbeszéljük a dolgokat, amint a játék folytatódik.Az edzők csak félidőben tudnak összehozni minket, és ha valami nem működik az első 10 percben, változtatni akarunk.

„Sokat beszélünk a felelősségről és a felelősségről, és mindenkiről vezető lenni. Annak ellenére, hogy én vagyok a kapitány, 11 játékosunk van, akik mindegyikkel felmerülnek ötletek és mindenki úgy érzi, hogy részese annak, és ez ideális. ”

Egy héttel azután, hogy a City Ellenével kell foglalkoznunk. Fehér, Eriksson a világ egyik legjobb sztrájkolója, Vivianne Miedema ellen lép fel. „Szeretem ezt a bajnokságot. Megismerhetem a lehetőséget, hogy a világ legjobb sztrájkolói ellen Bet365 játszhassak és edzhessek. Védőként minden nap annyit tanulok, hogy Fran Kirby-re, Sam Kerr-re, Beth Angliára nézek, és most Ellen White és Miedema ellen játszunk.A játékban megvan a játékod a játékosoddal, ami igazán izgalmas. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *