Kyle Edmund legyőzi a meleget az Australian Open-en: „Ez egy sport. Azt jelentette, hogy fáj

Pár éve Kyle Edmund úgy bukkant, mint egy gyerek a játszótéri darabka szélén, nem volt annyira bevonva ahhoz, hogy fekete szemet vagy tapsot kapjon, de túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja. Ideje beszélni Kyle-ról. Djokovic felveti az Australian Open egészségügyi félelmeit, miután 39 ° C-os hőmérsékleten verték Monfilt , Edmund a főfiú, Andy -Murray végső elismerést kapott.Az 1. hiányzó brit csípő, aki azt reméli, hogy időben meggyógyul -Wimbledon számára, Edmund második öt ötszörös győzelmével hatott öt nap alatt, ezúttal három és fél 1xbet óra alatt, hogy legyőzze a grúz Nikoloz Basilashvilit. p>

„Jól elvégzett gyerek” – tweetelt Murray-nak, aki Londonban éjszaka közepén tévénézett. „A fizikai teszt sikeres volt. A mentális erő elmúlt. Úgy gondolom, hogy a @ kyle8edmund karrierje legnagyobb nyertese! ”

Ki vitatkozik?Nem Leon Smith, aki, mint a Nagy-Britannia Davis Cup kapitánya, február 2-án fogadja Edmundot a -Marbella-ba, miután részt vett ebben a versenyben, hogy vezesse a csapatot Spanyolország ellen, és udvarán volt a tanúja annak, hogy 7-6 (0), 3 -6, 4-6, 6-0, 7-5 nyer egy közel 25 éves ellenfelet egy közeli korban és rangsorban, ám nincs a Yorkshireman fegyvere.

“A múltban már néhányszor láttuk, ahol ilyen helyzetben küzdött” – mondta Smith. „Nagyon érett, keményen dolgozott, de át kell menned Bet365 rajta, át kell tenni a testét – és ezt meg is tette. Láthatta, hogy ő kezeli magát, ahogy a pontok között lélegzik. Nyugodt volt, komponált.

Edmund soha nem volt a legfontosabb tehetsége vagy elkötelezettsége.Így maximalizálja az erejét szolgálatában és előtte – és élesíti a figyelmet a nagy pillanatokban, az életkorral járó javulás és a fokozott fitnesz. Hétfőn öt sorozatban megverte a US Open 2017 döntőjét, Kevin Andersont. Aztán felülmúlta Denis Istomint. Tegnap, bár nem a legjobban, számot tett a Basilashvilin.

Smith megjegyezte: „Az első Anderson elleni mérkőzés [aki tavaly Roland Garrosban öt sorozatban győzte le Edmundot] hatalmas lépés volt. Nagyon sok közeli mérkőzést veszített a top 10, a top 15 ellen – Grigor Dimitrov a másik héten [Brisbane-ben], Rafa Nadal tavaly [Monte Carloban]. Hisz abban, hogy tartozik. A mai nap a szív, a belek és a bátorság megmutatására irányult. ”

Smith az erősebb testbeszédet is észrevette.Edmund, aki már régóta a brit tenisz csendes embere, Murray távollétében nőtt fel. “A testbeszéde, ez más. Ökölszívódik. Azt hiszem, személyisége miatt valószínűleg át kellett mennie egy színpadon, ahol nem érzi magát természetesnek, és egy kicsit kénytelen. Nem minden egyes pont után kell „Vamosnak” lennie. De amikor rájön, hogy ez egy nagy pillanat a meccsben, akkor az edzői csapatához Bet365 fordul, és ezt megteszi. ”

Edmund kihívása az, hogy a negyedik fordulóban újrakészítse energiakészleteit Andreas Seppi ellen, aki legyőzte. Ivo Karlovic 6-3, 7-6 (4), 6-7 (3), 6-7 (5), 9-7 a Hisense Aréna védett esti árnyékában.

Edmund tükröződik a eufória, amely elmosta őt, miután megverte Basilašvilit. „A lábad sokat átéltek, különösen abban a melegben.Kialakítja az energiát tőled. Csak abban az időben engedték szabadon, és [boldogságot] nyertem, de nagyon fáradtnak érzem magam. ”Ha a játékvezető vagy a játékvezető pihenést ajánlott volna nekik a hőtől (a negyedik szett központi, 20 perces második játékában 15 volt deuces és nyolc töréspont), ő elvégezte volna. – Természetesen – mondta. De amint azt sajtótájékoztatón elismerte: „Ez egy profi sport. Azt jelentette, hogy fáj. Ez nem azt jelenti, hogy könnyű legyen. ”

Nick Kyrgios még az Australian Open-en a legkeményebb tesztjén járt, megverte a korábbi második helyezett Jo-Wilfried Tsonga 7-6 (5), 4-6, 7-et. -6 (6), 7-6 (5) a negyedik forduló eléréséhez.Mindkét férfi 28 ászot ütött a Rod Laver Arénában, de a No17 mag, a magányos ausztrál, aki a férfiak sorsában maradt, a lehető legjobban játszott, és a negyeddöntőben Dimitrovval fog szembenézni.

Tsonga A harmadik pontban beállt a pont, és a negyedik set-breakben 5-2-et vezetett, de Kyrgios szilárdan tartotta magát. – Elképesztő volt – mondta Kyrgios. „Soha nem nyertem a mérkőzést ezen a bíróságon. Ját játszani, nyilvánvalóan nagyon ideges voltam. Olyan srác volt, akire gyerekként néztem fel, még mindig csinálok. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *