Richard Carapaz megnyeri a Giro d’Italia-t, hogy Ecuador kerékpáros történetét szerezze

Richard Carapaz lett az Ecuador első nagy turné bajnoka a Giro d’Italia megnyerésével, míg az USA-beli Chad Haga volt a leggyorsabb az utolsó szakasz egyedi versenyében.

Carapaz, aki a Movistar felé indul, őrizte kormányával és érzelmeivel az arénában, a Verona-ban a 17 km-es teszt után. A 26 éves nő a vezető rózsaszín mezét viseli azóta, hogy május 25-én megnyugtatta a fárasztó 14. szakaszát. „Ebben az utolsó időbeli próbaban Bet365 csak az elejétől a végéig szenvedtem, amíg el nem értem Verona arénáját.Mesés a Giro d’Italia megnyerése. ”Richard Carapaz, aki a Vincenzo Nibali feltartóztatása után nyeri el a Giro-t. Olvassa tovább

A háromhetes futamot 1 perc 5 másodperccel fejezte be a hazai kedvenc Vincenzo Nibali előtt és 2,30 A szlovén Primoz Roglic előtt, aki harmadik helyre ugrálta Mikel Landat. A győztes szülei szintén repültek Ecuadorból – először repülőgépen voltak.

Haga azt mondta feleségének, hogy otthon maradjon az Egyesült Államokban. – Talán ez egy hiba volt – mondta, miközben elmosolyodott az öröm Bet365 könnycseppjein. „Ez mindenkinek szól, aki hitt bennem, támogatta és engem áldozott.Mindent megadtam, és hogy végül nyerjek… ez nagyon különleges. ”

Ez volt Haga első győzelme egy nagy turnéon. „Ma reggel kezdtem úgy hinni, hogy erősen nyerhetek. Megmentettem a lábaimat az elmúlt napokban. A tévében Roglicot és Nibali-t nézve meg kellett győznöm magam, hogy fáradtak – mondta. Négy másodperccel Bet365 gyorsabban, mint Victor Campenaerts, és hat haladt Thomas De Gendt előtt. A brit Simon Yates 23 percig, 7 másodpercig tartott, hogy megtartsa a top 10 helyet, és a teljes nyolcadik lett.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *