Tom Kohler-Cadmore „hülye hibával” szembesül, amikor ismét csatlakozik a Lions csapatához

Tom Kohler-Cadmore elismeri, hogy „100% -ban rosszul van”, hogy része legyen a szomorú WhatsApp csoportnak, amely Alex Hepburn nemi erőszak tárgyalása során alakult ki, és most megpróbálja megakadályozni, hogy a fiatal krikettesek ugyanezt tegyék.

p> A 25 éves yorkshire-i ütköző az Anglia Lions fehérgömbös csapata között szerepelt, amely szerdán repült Ausztráliába. Első második turnéja volt, mivel őt és a Nottinghamshire-i Joe Clarke-t tavaly januárjában indították Indiából. >

A Hepburn kezdeti bírósági ügyében a WhatsApp szexuális Bet 365 hódító játékában való részvételük részleteit követték. A volt Worcestershire-játékos később április újbóli tárgyalás után elítélte a szóbeli nemi erőszak egyik számát, és öt év börtönre ítélte. Anglia Teszt óvoda veszélyben van a rövid formájú játék növekedése miatt Vic Marks Bővebben

Kohler-Cadmore-t és Clarke-t egyaránt megtisztították a bűncselekmények elkövetéséből, ám még mindig megtorlásuk történt a játék hamisításáért.Az angliai és a walesi krikett fórum visszamenőlegesen betiltotta őket négy elmulasztott oroszlánjátékért, 2000-ben pénzbírságot szabtak ki nekik és elrendelték oktatási kurzusra.

A most kiszabott büntetéssel Kohler-Cadmore visszatért az oroszlánok felállításához egy újabb heading headingley-i szezon után – az EKB ragaszkodik ahhoz, hogy Clarke folyamatos távolléte kizárólag a teljesítményen alapszik – és úgy tűnik, hogy szívesen birtokolja a hibáját.

Kohler-Cadmore mondta: „Száz cent rosszul voltam. Mindannyiunknak megvan az a szerepe, hogy a csoportban játszhassunk, és ez egy kicsit vicc volt. Tudom, hogy ez most nem vicc, de soha nem volt szándékában, hogy rosszindulatú legyen. Soha nem akartuk ilyen eredményt elérni, csak mi vagyunk mi három fiatal, egyedülálló fiú.Naivák voltak. ”

Kohler-Cadmore tudja, hogy a Hepburn-ügyhöz való közelsége„ nem valami olyasmi, amiről soha nem fogok elmenekülni ”, de ragaszkodik hozzá, hogy manapság megújult karakter volt, attól tartva, hogy karrierje „Összeomlik”, amikor Andy Flower, a Lions volt edzője eredetileg letette őt az indiai turnéról 12 hónappal ezelőtt.

Azt mondta: „100% -ban tiszteletben tartom az EKB döntését, tudom, hogy ott vagyok rossz, és ostoba hiba volt. Azt hittem, hogy ez elég méltányos büntetés Bet 365 számomra, és a rehabilitációs kurzuson, amelyet folytattam, úgy éreztem, hogy több ismeretet adott nekem a térségről.

„Az a tanulás az volt, hogy önről, mint egy egész. Kihúztam magam minden WhatsApp csoportból, ahol esetleg lehetnék. Nagyon örülök annak, hogy ezt kihagyom, mert nem akarom, hogy annak kockázata legyen, hogy kapcsolatban állok valamivel, amelyet nem tudok ellenőrizni.

„Beszéltem a Yorkshire Akadémia srácaival, és a hibáimat felhasználva megpróbáltam megakadályozni, hogy valaki más hasonló helyzetbe kerüljön – legyen az szociális média vagy a saját magántulajdonban lévő WhatsApps. [Megpróbálom pozitív eredményt hozni a negatív helyzetről. ”A Spin: iratkozzon fel és kapja meg heti krikett e-mailünket. releváns kurzusok sorozatát mind a 18 megyében, valamint az angliai férfi és női csapatokban.A játékosok megtanultak a szexuális beleegyezésről és a törvényről, valamint arról, hogy megváltoztatják a hozzáállásaikat.

Kohler-Cadmore szintén önként jelentkezett, hogy felszólaljon a PCA újonc táborában, Edgbastonban, február 25-én, ahol körülbelül 50 újonnan aláírt profi a krikettesek hallgatják a figyelmeztető meseét a sportba való bevezetésük részeként.

Hozzátette: „Ha meg tudnék menteni [a PCA-t], hogy támogassak valakit ilyen helyzetben, mert erről beszélek. , jó lenne jönni egy szörnyű helyzetből. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *