Betclic

BetclicÉrdekli a bukmékeri fogadás és ezzel kapcsolatban azon gondolkozik, melyik cég lesz legjobb megoldás az Ön számára? A piacon biztosan sok vonzó ajánlat található. Állandó harc folyik az ügyfelekért, ami egyébként abszolút nem meglepő. Ami a konkrétumokat illeti, kétségtelen, hogy érdemes megnézni, mit kínál a Betclic.

Betclic bónusz – 20 000 FT

Miért jó választás a Betclic?

Ha a Betclic ajánlata mellett dönt, vonzó akciókat választ. Kétségtelen, hogy a cég arra törekszik, hogy kielégítse az ügyfelek elvárásait. Azonban mielőtt az akciókra térünk át, figyeljük fel az üdvözlő bónuszra. Ez a bónusz a kockázatmentes fogadás (a kockázatmentes fogadás mindig egy vonzó ajánlat a bukmékeri fogadásos kaland elején).
Ami az említett akciókat illeti, az ügyfelek számíthatnak az árfolyamok felemelésével. Érdeklik a részletek? Ebben a helyzetben a legjobb megoldás az ajánlat alapos megismerése. Ezen kívül van még bónusz a cég megajánlásáért és a Multi+. Az utóbbi akciónál érdemes egy pillanatra megállni. Az akció ugyanis az akkumulációs Betclic fogadások iránt érdeklődőknek szól. Ha egy kuponon fogad, amelyen legalább 5 esemény szerepel a Multi+ ajánlatból (minimális árfolyam 1,20), akkor az esetleges nyeremény erősen – minimum 5%-kal, maximum pedig akár 100%-kal is megnövelhető!

Betclic partners:
Betclic Latva Betclic Kazak Betclic Estonia Betclic Betclic Georgia Betclic Ukraina Betclic Litva Betclic Hungary Betclic Betclic Bielarus Betclic UK Betclic Slovensko Betclic Betclic Slovenskon