Oroszország a Szaúd-Arábiától mentén fekszik, és mindent mosolyogva Putyin helyére hagy

Miután a negatív beszélgetés az elején volt, és az elkerülhetetlen érzés, hogy ez a nyitó mérkőzés megalázó élménysé válhat a fogadó nemzet számára, kísértés volt azon tűnődni, hogy vajon mi a baj azután, hogy Oroszország megérkezett A verseny kezdete egy olyan nyertes győzelem volt, amely mindössze annyira kényelmes volt, mint amilyet az eredménymutató sugall.

A legalacsonyabb rangú csapat a versenyen – Szaúd-Arábia – biztosan feltételezi, hogy a cím a meccs végéig regisztrálták nyolc meccsen nyerj meg, hogy mosolyt tegyen az orosz elnök Vladimir Putyin arcára, és szüntesse meg azokat a félelmeket, hogy egy otthoni világbajnokság valamiféle próbára válhat Stanislav Cherchesov és játékosai számára.Szaúd-Arábiában játszották a világot. Világbajnokság 2018: Megnyitó ünnepség és az orosz repülőgépek kezdőképei További részletek

Juan Antonio Pizzi csapata reménytelenül nézett ki mélységéből, és nehéz túlbecsülni, hogy milyen rosszul Különösen a védelemben játszottak, ahol szinte minden alkalommal veszélyeztették magukat Oroszország ellen. Read more: hu-bonusz.com/betclic

Aleksandr Golovin, a tehetséges CSKA Moszkva középpályás, két célt tűzött ki, és egy finom szabadrúgást küldött a a játék utolsó rúgása, de a legjobb előadó Denis Cheryshev volt, aki kétszer jött le a padról, a második pedig egy csodálatos ívelt lábbal, a bal oldali csomagtartójának külső részével, amely biztosan újra és újra megjelenik az elkövetkező napokban.

Artem Dzyuba, aki csak 24 órával a játék előtt kérte az orosz sajtót, hogy abbahagyja, hogy annyira kritizálja a csapatot, a helyettesítőként való bevezetése után is a pontozási pillanatokon volt, a másik céllal Yuri Gazinskiy csak 12 percet ért el egy olyan játékba, amely nem tudott elég gyorsan véget vetni Szaúd-Arábiának.

Ez az intézkedés arról, hogy milyen rossz szaúd-arábia volt, hogy Pizzi-t megkérdezték a játék után, hogy aggódik-e a jövőjével kapcsolatban, figyelembe véve, hogy a menedzserek általában nem tartanak sokáig egy olyan országban, amely 1994 óta mintegy 40 coaching-változást hajtott végre, és három az elmúlt évben.Facebook Twitter Pinterest Yury Gazinsky, balra, elnyeri a nyitó célt. Fénykép: Abedin Taherkenareh / EPA

A kérdéseket arról is megkérdezték, hogy Cherchesov a megfelelő ember Oroszország számára, de ez a nyüzsgő győzelem volt a tökéletes válasz, és személyes dicséretet hozott Putyin. „Az államfő gratulálokkal hívott meg, és megkért, hogy ossza meg köszönetet a csapatnak, és így folytassa a játékot” – nyilatkozta a menedzser.

Az egyetlen pillanat az orosz szemszögből egy potenciálisan súlyos sérülést okozhat Alan Dzagoevnek, aki hirtelen húzódó problémával húzta fel az első félidőt. Oroszország egyik legbefolyásosabb szereplője, a középpályás agónia volt és egyértelműen ideges volt. – Súlyos fájdalom volt.A sérülése elég kellemetlen lehet, és a versenyből ki lehetett lépni – mondta Cherchesov.

Cheryshev hozzájárulása, aki Dzagoev helyébe lépett egy olyan változáson, amely Golovinhoz egy fejlettebb támadó szerephez vezetett a központon keresztül azt sugallja, hogy Oroszországban több, mint képes helyettese lehet a csapatban, a Villarreal-óriás szélsőségesen lenyűgöző a bal oldalon. Az oroszok élvezik az álom világbajnokság megnyitását a Robbie Williams ujjának ellenére. ugyanakkor az ellenfelek kötelezték magukat, és aggasztó volt, hogy milyen gyorsan tudta Oroszország megnyerni őket az ellentámadásokon, eléggé, amikor lefoglalták.Figyelemre méltó, hogy Szaúdnak a labdája 61% -a volt, de általában kevés céllal haladtak, és mindig is sérülékenyek voltak a szünet elkapására.

Az a mód, amellyel Gazinskiy Oroszországnak adta a vezetőt, inkább a hangot állította be. Golovin egy baloldali kanyarodó keresztet adott ki, miután Szaúd nem tudta megtisztítani egy sarokpontját, és két orosz játékos várta, hogy hazajönjenek a távolban. Gazinskiy elfogadta a meghívást, miután Tassir al-Jassim elvesztette a lábát, és Oroszország soha nem nézett vissza.

Bár a szaúd védelme is rettenetes volt az orosz második cél elérésekor, még mindig sok volt a csodálat az úton Cheryshev küldte az esélyét.Roman Zobnin, akit Golovin felkelt, egy kicsit rövid négyzetméterrel értékesítette a helyettesítőt, amely két védőt, Osama Hawsawit és Mohammed al-Burayk-t bátorított, hogy felszámolják a területet, és megpróbálják blokkolni Cheryshevet. Amit követett, egy szép darab volt, amint lecsapott, hogy lőni kezdjen, így Hawasi és Burayk a hátoldalukon maradtak, mielőtt a bal oldali lábfejet lövellték a közeli poszton belül. A Fiver: jelentkezzen be és vegye fel a napi futballcímünket.

Mire a jelöletlen Dzyuba visszafelé haladt az orosz harmadik cél felé, a játék a kárkorlátozás gyakorlata lett Szaúd-Arábiának, aki nem regisztrált egyetlen célt.Oroszország azonban még nem fejezte be, és még két gólt vitt be a sérülések idejében. egy göndör szabadrúgással, amely a közeli poszton verte a kapust, befejezte a pontozást. Ezzel szemben Szaúd-Arábia némi lélekteljesítménnyel rendelkezik, mielőtt ugyanazon a napon meglátogatná Uruguayt Rostovban. – A földcsuszamlás nyerte el – de nem sokan – tette hozzá Pizzi. „Ez a gyenge teljesítményünk, amely magyarázza az eredményt.” Játékos értékelésePlayer rating

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *