Sarah Storey: „Hihetetlen lenne látni egy paralimpia a Spoty trófeával”

Sarah Storey: „Hihetetlen lenne látni egy paralimpia a Spoty trófeával”

„A végtaghiányos fiatalok sok szülője azt mondják:„ Fantasztikus látni valakit, mint önmagad, mert a fiatal lányom vagy fiú nagyon félénk, és elrejti a karját, és azt akarja, hogy több dolgot tegyen és a példa azt mutatja, hogy képes. ”Csodálatos lenne, ha a trófeával kezdődően a színpadon egy paralimpiát látnánk:„ Ez lesz a norma, hogy eseményeink egyenlően lefednek. ” elrejtett. 2012 óta Londonban kilenc világbajnoki címet nyertem, de ez nagyon ritkán terjedt el. ”Dame Sarah Storey a női kerékpározás és a para-kerékpározás ütemterve További információ

Ez azonban nem volt rendes év.Storey, aki teljesen kialakult bal kéz nélkül született, 2004-ben vált kerékpározásra, és már öt paralimpiai aranyat nyert úszóként, és Rioban még három lett, hogy vegye fel a 14-et. A Paralimpiai Játékok listája, amikor megölelte mosolygós lányát, Louisa-t, miután megnyerte a C4 / 5-ös útversenyet. – Doppingellenőrzésre akart jönni velem, csak nem akart elhagyni az oldalamat – mondta Storey. – Majdnem olyan, mintha tudta volna, hogy a Játékok véget értek, és visszajött. Néhány nagyszerű fénykép van a pillanatról, az érememmel és a Tom [a lágy játék kabalája] -vel együtt, és nyilvánvalóan nagyon örült a Tomnak. ”

Az a lenyűgöző könnyűség, amellyel a Storey Győzelem a verseny után a maszk a para-sport mögötti nehézségeket.Jelenleg 2017-re vonatkozó tervei a levegőben vannak, mert kevesebb, mint 11 héttel a tervezett kezdő dátum előtt az UCI – a sport irányító testülete – még be kell jelentenie, hogy a nők világbajnokságai előrelépnek-e. – Ez csak egy nevetséges helyzet, hogy bejöjjön.Nem ismerek más sportot, ahol elfogadnánk, hogy ezt egy sportolók csoportjával is megtehetnéd. ”

A paralimpiai játékok saját problémáival szembesülnek, különösen az orosz doppingbotrány és a fogyatékosság a sport egyedülálló kérdése: az osztályozási rendszer. „Mindig úgy éreztük, hogy a sportolók szerint a besorolási rendszer nyitva áll a visszaéléshez az emberek, akik csalni akarnak, és félrevezetik magukat a besorolási helyiségben” – mondja Storey. „Van még néhány probléma, amellyel foglalkozni kell, például az osztályozók mindig tudják, hogy pontosan mikor fogják figyelni őket a versenyben.Szerintem a para-sportban mindenkinek gyanúja volt [más sportolóknak]. Nicaola Adams: „Szeretném látni egy nőt, aki egy bokszkiállításon fejeződik be”.

“Van egy kihívásom a trollokkal a Twitter és az újságcikkekkel kapcsolatos megjegyzések. Beszélnek arról, hogy miért kellene Paralimpiaként ünnepelni, mert nincs semmi baj velem, és nem befolyásolja a kerékpárok pedálozásának képességét. Az emberek nem értik az értékvesztés természetét. Még mindig van olyan szubjektivitás eleme, amit nem tudok, ha valaha teljesen eltávolítaná.Amputáltakkal megmérhetjük a végtagukat, de sok körülmény van, ami sokkal bonyolultabb.

„Olyan adatbázis létrehozása rajongója, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy elég tájékoztatást adjanak” – tette hozzá. „A legtöbb sportoló meglehetősen nyíltan beszél a helyzetük kihívásairól, de bármi nyilvánosságra kerül, arról beszélünk, hogy nem bocsátunk ki orvosi információkat, mivel bizalmasnak kell lennie. Meg kell találnunk egy boldog médiumot. ”

A Storey közel 40 lehet, de még nem fejeződött be, és a nyolcadik paralimpiai játékban Tokióban van szeme, amely 1992-ben kezdődött Barcelonában. A vasárnapi díjátadó ünnepségen a Story nyaralást fog tartani a családjával, mielőtt visszatér az oktatásba az új évben.Most azt reméli, hogy végre eléri az elért eredményeinek méretét.

„Hétfőn megyünk nyaralásra, karácsony reggelre indulunk, és remélem, hogy míg a strandon ülök egy medence, amely Louisa-val játszik a vízi csúszdán, végül elkezd beülni.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *