Az 578 közül, akik továbbjutnak az Euro Váza csoportos szakaszaira

Ha Burnley ilyen messzire eljut, akkor valószínű, hogy a csapata kezdetén az Aberdeen mellett elhúzódó csapat ismét dühöngni fog a skót ellenzéki ellen, mert mind a pápa O’Rangers, mind a királynő kelta jegyezik a csoport jamboree. A királynő kelta az első lábát az FK Suduva felé játssza, az [Fiver aktiválja a Google-t] Litvánia nem várható bajnokai.A megfigyelt európai távoli stratégiának, Brendan Rodgers-nek olyan tervet kell kidolgoznia, amely nem foglalja magában Dedryck Boyatat, mivel a belga védő, aki az előző fordulóban elmulasztotta az átadással kapcsolatos spekulációkat, még mindig nincs játékban, az ellenkező avantgárd közvetítő, Scott Brown. “Dedryck megbeszélést folytatott a kapitánytal és énvel, mindannyian arról beszéltünk, hogy hol vagyunk, és hogy tovább akarunk menni” – magyarázta Rodgers. „Dedryck az elmúlt napokban edzett a csapattal, de úgy véli, hogy fizikailag nem áll készen a játékban való részvételre.”

Időközben O’Rangersnek úgy tűnik, hogy könnyebb feladata, mivel a házigazda az FC Ufa, a Az orosz ruházati cikkeknek, akiknek az utolsó fordulóban meg kellett állniuk a győzelemre, hogy a szomszédságában eljussanak a Progrès Niederkorn luxemburgi no-hopersnek, akinek tavaly az egyetlen európai győzelme tavaly jött, valami godawful zuhany ellen, melynek neve: oh.Ez mégis örvendetes esély arra, hogy Wee Stevie további bizonyítékokat nyújtson az O’Rangers javításáról, és szünetet tartson a skót pályákkal, a skót játékvezetőkkel és a nyilvánvalóan O’Rangers elleni skót időjárással kapcsolatos panaszokkal szemben. Visszatérhet aggodalmához az egészet ezen a hétvégén, amikor O’Rangers elutazik Motherwellbe, amelynek kapitánya, Peter Hartley ma emlékeztette O’Rangers legutóbbi látogatását a Fir Parkiba, amikor összetört orra Fabio Cardoso elé került. Ryan Bowman jól védő könyöke. – Nagyon szórakoztató volt nézni – emlékezett vissza Hartley. „Ahogy sírt.” Mourinho vs a világ, és a könyvírók különlegesek – Labdarúgás Hét Extra Olvasson továbbREKKÖNDÍTETT IGÉNYLÉSEK

„A színek nem képesek gyengíteni a verseny vágyát.A rózsaszín szín értelmes szín a férfi és a nő kapcsolatában, de nem egy játék előtt. ”- Marcelo Bielsa ízléses Leeds menedzserét nem érinti Norwich rózsaszínűre festett öltözői. Facebook Twitter Pinterest Marcelo Bielsa: elfojtott versenyvágy. Fénykép: Richard Sellers / PASUPPORT A GUARD

A Guardian átgondolt, alapos újságírás készítése [az a cucc, amelyet általában nem találunk ebben az e-mailben, nyilvánvalóan – a Fiver Ed] drága, de támogatni nem. Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket. Cserébe remélhetőleg megszabadíthatunk Önt az a fajta tudás, amely kissé kevésbé figyelmen kívül hagyja a hangot azokban a forró reaktív gegenpress beszélgetésekben, amelyekben élvezi.És ha úgy gondolja, hogy az általunk végzett tevékenység élvezetes [újra, stb. És így tovább – Fiver Ed], kérjük, segítsen minket, hogy visszatérjünk ide, hogy többet nyújtsunk neked. Steve McClaren kínos, 112 napos hivatali ideje az erdőben, amellyel eldöntheted az eredményeit (a tegnapi Fiver).Szeretnénk, ha tudnánk ”- Jim Hearson.

„ Könnyű kigúnyolni Joe Kinnear-t (a tegnapi Fiver címsorát), de érdemes megemlíteni, hogy megjegyezte, hogy kissé meglepően megnyerte a hónap Premier League több menedzserét. díjakat és az LMA Év Menedzserének járó díjakat, mint José Mourinho (a Fiver fiatalabb olvasóinak hiszek nekem, amikor elmondom nekik, hogy valóban volt olyan idő, amikor Mourinho összeállíthatott egy csapatot szervezett, védekezőképes és mindent megnyerni) “- Nemes Francis.

„Nagyon jó, hogy Mino Raiola Winston Churchillről és vezetői képességeiről beszél, de aligha volt„ egy klub ember ”. Valójában öt különféle választókerületet képviselt, Dundee-től Eppingig. És kétszer váltotta a pártot – a konzervatívról a liberálisra és újra. Minden nagyon különbözik Paul Scholes-tól.Talán az egyetlen dolog, amelyet a kettő közös, az, hogy egy rövid ideig, 1906 és 1908 között, Churchill képviselte az északnyugati Manchester-t, ám bár Scholesnak hosszú emléke volt a tévedésekről, amelyeket állítólag az ellenfelek okoztak neki, még akkor sem, ha nem elég öreg hogy emlékezzen rá ”- Alex Folkes.

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre. És ha nincs jobb dolgod, akkor a Twittert is csatolhatja.A mai napon nyertünk díjmentes levélünket: Alex Folkes.ÚJAK, RÉSZEK ÉS BOBOK

Aro Muric 19 éves Manchester City kapusát a NAC Breda-ban nyújtott kölcsönéből kapta.

Steve Bruce azzal vádolta Brentford Neal Maupayjét, hogy az Aston Villa élénk 2-2 rajzolása közben bélyegezett. “Számomra csalódást okozott, ha a fiút John McGinnre bélyegezték, és kettőt szereztek.” – folytatta Bruce.

Stoke nem szeretik az életet a második rétegben, a 3: 0-os háború vereségével a Wigan felé. Gary Rowett mobját az alsó háromban hagyva. “Nem fogom megpróbálni igazolni mindezt” – ráncolta Rowett. „Megérdemeljük, hogy unokák legyenek.”

A LABDABÁS MEGSZAKÍTÁSA: A Spanyol játékosszövetség nem hajlandó kizárni a sztrájkot a La Liga azon terve miatt, hogy felszámolják a Getafe v Eibarot, vagy hasonlóak legyenek az USA-ban!USA!! USA!

Alex Iwobi azt mondja, hogy javul az Unai Emery alatt, és a csizmát szilárdan Arsène Wengerbe helyezi a folyamatban. „Élvezem az új üléseket” – sugárzott fel Iwobi. „Sokkal intenzívebb. Jó nekünk. ”

Jürgen Klopp a Mesut Özil védelmére ugrott át a Recep Tayyip Erdogan török ​​elnökkel készített képekkel kapcsolatban. “A média nem okozhat zümmögést valami hasonló körül minden nap” – ordította Klopp. „Csak nyugodjon meg, és nézd meg mögötte az embereket.”

És Tomas Kalas a Bristol Citybe való csatlakozását követően kilencedik kölcsönmozgatásával ünnepli nyolcadik évét a Chelsea-ban.A cseh védő praktikusan két első csapatként lép fel a Blues-ra. SZÖVEG A TÖBBET?

A viharfelhők a Parkhead fölé gyülekeztek a Celtic Euro Vase selejtező előtt, írja Ewan Murray.

A Max Kilman-ot aláíró új farkasoknak 25 Anglia sapka van, és már két fő epikusban szerepelt. csapások Németországgal. A futsal.

Minden, vagy semmi a City rajongói számára több kérdést, mintsem választ tartalmaz, úgy gondolja, hogy a városi rajongó Simon Hattenstone.

Ó, és ha ez a te dolgod, akkor kövesse a Big webhelyet a Big oldalon Social FaceSpace. És INSTACHAT, Túl! Jól jusson!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *