Bristol De Mai a Native River második Betfair Chase-jét nyeri

Bristol De Mai volt a király ezen a helyen ismét, és Might Bite rosszul esett egy Betfair Chase-ben, amelybe bekerült a vita váratlan merevsége miatt vita. “Nem hiszem, hogy tisztességesek lennének” – mondta egyértelműen zihálva Nico de Boinville, miután levetkőzték az ütött kedvencektől, és a menedzsment válaszolt azzal, hogy változtatásokat hajtanak végre, mielőtt a jövő hónapban itt zajlanak a verseny.

Az ugróverseny ideje alatt Haydock nagy, merev kerítéseknek volt híre, cseppekkel a leszálló oldalon; az oktatók ennek megfelelően vigyáztak arra, hogy mely lovakat hozták ide, és a zsokék moderálták taktikájuk agresszióját.De ez történelem lett, amikor 2007-ben bevezették a hordozható kerítéseket, azóta pedig a pálya jó hírneve miatt nagyon kevés követelmény volt az ugróképesség szempontjából. A British Horseracing Authority súlyossági pontszáma hozzáadja a hibák katalógusát. Bővebben

Tehát szombaton nagy meglepetés volt, amikor a versenyző cirkusz felkerült olyan kerítésekre, amelyeket Colin Tizzard a legnagyobb és legkeményebbnek látott. A kerítés feletti három versenyen, amely nem a nagy verseny, a 20 versenyzőből öt esett vissza, és további kettő nem volt ülőhely.

Szerencsére a Betfair Chase öt csillagneve befejezte a pályát, de voltak néhány hiba történt az út során, és a Might Bite és a Thistlecrack néhány ugrásuk során különösen óvatosak voltak a verseny előrehaladtával.Bristol De Mai, vagy Bristol De Haydock, mivel őt hűségesen támogatták hűséges támogatói, nagyrészt merészen és jól ugrott, és könyörtelen vágtatása második, egymást követő Betfair Chase-t adott neki, bár négy hosszúságú, a tavalyi 57 helyett.

Lehetséges, hogy Bite az utóbbi által egyértelműen megverte, és megengedte, hogy a saját idején hazajöjjön, De Boinville hajlandó volt hibáztatni azt az energiát, amelyet elveszített az akadályok ballonozása közben. Azok a kerítések, nagyon egyenesek és nagyok voltak. Nem hiszem, hogy tisztességesek lennének. Azt mondanám, hogy túl merev – mondta. „Visszatérjük haza, és síkosan és gyorsan átkerítjük a kerítésén keresztül.”

Lehet, hogy a Bite edzője, Nicky Henderson azt mondta, hogy a ló kiterjed a lehetséges magyarázat keresésére. – Túl sok időt töltött a levegőben. De ez nem az egész történet.Talán nem volt olyan egyenes, mint gondoltam. Nem a kerítéseket hibáztatjuk, hanem az oktatót is hibáztatnunk kell. ”

A kerítéskészítés inkább művészet, mint tudomány, de úgy tűnik, hogy van valamiféle téves értékelés, különösen mivel a szezon építésének célja a kerítésekkel meg kellett replikálni azokat, amelyek tavaly nem panaszkodtak itt. Kirkland Tellwright, a tornász tisztje elmondta: „Amikor hordozható kerítésekre mentünk, valóban könnyeződtek, mintha pont-pont pálya lenne.Tehát tudatában voltunk annak, hogy nagyobb és merevebbé kell tenni őket, és mindig fennáll annak a veszélye, hogy csak kissé túllicitáltuk.

„Valószínűleg nem olyan szélesekké teszjük őket, csak egy inch-et vágunk be, vagy kettő a tetejüktől, tehát árnyékban alacsonyabbak és nem olyan mélyek. ”

Nigel Twiston-Davies a harmadik Betfair Chase sikerében mutatkozott be. “Nagyon jó, ha az alsó kutya vagy, és elmegy, és kitölti őket” – mondta az edző. De megbeszélte, hogy a mostani nehézség az, hogy Bristol De Mai egészséges és egészséges maradjon a George George-on a Boxing Day-n. „Ez egy műalkotás, amely tartja őt rendben.”

A Tizzard pár, a Native River és a Thistlecrack, a második és a harmadik játékban játszottak, és mindkettő újra javulhat a futáshoz.Ahogyan a Thistlecrack hazahajt az utóbbi 100 yardban, azt sugallja, hogy az öreg fiúnak elvégre lehet még egy utolsó nagy napja benne. Rövid útmutató Chris Cook vasárnapi tippjei Show Hide

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *