Yuya Osako elkapja sokkoló győzelmét Japán ellen a 10 fős Kolumbia ellen

Nehéz elképzelni, hogy egy csapat miként veszedelmesen indítja el a világkupát, mint Kolumbiában, és José Pekerman és játékosai számára sajnos újabb csapás érkezett a cél mellett, és egy ember egy kaotikus első belsejében volt. hat perc.

Yuya Osako hangsúlyos második félidővel fejtette ki a győzelmet, amely Japánnak hagyja Kolumbiát, aki négy évvel ezelőtt Brazília negyeddöntőjében döntött, sok tennivalóval jár, ha előrehaladnak. egy trükkös csoportból.

A dicsőséges délutáni hangzás hangját Saranskban állították be abban a figyelemre méltó nyitási időszakban. Két perc és 56 másodperc telt az órán, amikor Carlos Sánchez-nek egyenes piros piros lapot mutattak a szándékos kézilabda számára a büntetőterületen.Ez volt a világbajnoki történelem második leggyorsabb küldése – José Alberto Batista elbocsátása Uruguay számára Skócia ellen 1986-ban 54 másodperc múlva némi verést igényel – és Shinji Kagawa nem akarta megragadni az esélyt, hogy Japánt előtérbe helyezze a helyszínen. 2018-as világkupa: Kolumbia 1-2 Japán – élő frissítések!Bővebben

10 embernél és James Rodríguez nélkül, aki nem volt elég alkalmas a kezdéshez, Kolumbia csapataként nézett ki, sokk állapotban van, és bár sok karaktert mutattak, és nem volt kis osztályuk a szállításhoz. visszatértek a játékba, Juan Quintero ügyes szabadrúgása miatt, röviddel az intervallum előtt, a numerikus előny már a második félidőben kezdődött, és nem volt igazán meglepő, amikor Japán megszerezte a vezetést Osakón keresztül.

Kolumbia újra megpróbált reagálni a záró szakaszokban, amikor Rodríguez bal oldali lövést blokkolt, ám a másfél órás tizenhárom férfinak a legnagyobb részének lejátszása kifizetődő útmutatót igényelt.

“Általában Ön készül egy mérkőzés a 11 v 11-es játékhoz, tehát egy játékos elvesztése az első három percben, ilyen fontos játékosa, ez nem könnyű dolog – mondta Pekerman. „Elvesztettünk azért, mert kimerültünk és fáradtak.”

Japán euforikus volt, amikor váratlan győzelem dicsőségére támaszkodtak – ők a versenyen a legkevésbé rangsorolt ​​csapatok közé tartoznak – és az első világkupájukra. győzelem 2010 óta.Különösen kielégítő délután volt Akira Nishino számára, aki csak két hónappal ezelőtt vette át az ügyvezető igazgató szerepét, miután döntöttek a Vahid Halilhodzic felszabadításáról. , mégis nem volt szabadulni attól a ténytől, hogy Sánchez piros lapja volt a meghatározó pillanat, és óriási hatással volt az eredményre.

Davinson Sáncheznek, aki egy nehéz mérkőzést tapasztalt, meg kell vennie a részét a a rendezett események láncáért felelős.A Tottenham-védő rettenetesen összezavarodott egy olyan rutinszerű labdával, amely feleslegessé tette az oskoko-t.

David Ospina, akinek a második félidőben néhány kiváló védést kellett végrehajtania, blokkolta Osako erőfeszítéseit. de a kolumbiai kapusnak csak éppen sikerült felállnia, amikor a laza labda Kagawa esett. Facebook Twitter Pinterest Carlos Sánchez, a földön ült, elküldésre kerül.Fénykép: Vadim Ghirda / AP

Az előremutató első lövés Japánt előrelépte volna, ám Carlos Sánchez ösztönösen kinyújtotta jobb karját, hogy megakadályozzon, és Damir Skomina, a szlovén játékvezető a hátsó zsebébe nyúlt, mielőtt márkanevet készített volna. piros kártya.

Az Aston Villa volt játékosa keservesen panaszkodott, és néhány percet vett igénybe, hogy elhagyja a pályát, mivel a kolumbiai játékosok körülvették Skomint, ám a választás nélkül maradt.Az utólagos látás érdekében Carlos Sánchez valószínűleg úgy gondolja, hogy sokkal jobb lett volna, ha Kagawa-t gólt szerezne – ezt a nézetet erősítette meg, amikor a Dortmund Borussia nyugodtan elrúgta a pontos rúgást Ospina mellett, aki rossz irányba merült.

< p> Amikor Kolumbia megpróbált alkalmazkodni a 10 férfival való játékhoz – 31 perccel ezelõtt Pekerman váltott és úgy döntött, hogy Juan Cuadradót Wilmar Barrios-ra cseréli – Japán számára nyílt a hely, hogy második gólt szerezzen.Takashi Inui és Osako elcsúsztatta az előrelátható esélyeket, mielőtt Quintero nagyszerűen kiegyenlített volna, miután a Radamel Falcao csak a térségen kívül csapódott le. World Cup 2018: teljes útmutató az összes 736 játékos számára. Bővebben

Arra számítva, hogy a A fal ugrik, Quintero egy alacsony bal lábát lőtt alá, és elkapta Eiji Kawashimat, a japán kapusot, aki óvatosan megpróbálta átjutni a vonalán, hogy elkerülje a labdát.Kawashimanak túl sok terepe volt ahhoz, hogy kitaláljon, és a gólvonal technológiája megerősítette azt, amit szinte mindenki a stadionban gyanított: Kolumbia szintben volt.

A játék egyensúlyában megérdemelték, de a második félidőben más volt a történet amikor Japán, akit a Nishino félidőben sokkal pozitívabban ösztönözött és gyorsabban mozgatja a labdát, uralkodni kezdett.

Pekerman bemutatta Rodríguez-t és Carlos Bacca-t, hogy megpróbáljon Kolumbiának friss támadást adni. lendületet adott, de Japán vette a nagyobb veszélyt. Ospina tagadta Inuit és Osakot, az utóbbi előtt, miközben a Santiago Arias fölé másztak, és a Keisuke Honda sarkába indultak.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *