Sergio Ramos sürgeti Spanyolországot, hogy figyelmen kívül hagyja a Portugália összecsapás előtti felfordulást

Együtt felkeltek, és átmentek az ajtón, lefelé az alagútban és a Fisht Stadionban. Az állvány mögött a nap a Fekete-tengerre áll; előttük Spanyolország felkészült a nyitó estere. Hierro figyelte, ahogy a labda a rondó körül repült. Két és fél nappal korábban, még spanyol sportigazgatója, azt mondta, hogy nem szándékozik egy nap edzeni az országát; a következő napon, a harmadik a munkájában, ő vezette őket a föld legnagyobb versenyébe. A Real Madrid azzal vádolja Spanyolországot, hogy „abszurd reakció” a Lopetegui zsákolással. – Az az elképzelés, hogy minél kevésbé változtassunk – mondta Hierro. Akárhogy is, végül ez a futballról szól. – Minél hamarabb kezdődik, annál jobb – mondta Ramos.Ez egy olyan mérkőzéssel kezdődik, amelyet Fernando Santos, a portugál menedzser klasszikusnak nevezett, vitathatatlanul az első forduló legjobbja. Mégis, ez még két rendkívüli napot is elfojtott, amikor a Real Madrid bejelentette, hogy a verseny után a menedzserként Julen Lopetegui lesz, és másnap reggel a spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke, Luis Rubiales reagált vele. Két rendkívüli nap, ami még nem zárult le. A portugál sajtótájékoztató Spanyolországgal kapcsolatos kérdésekkel is kezdődött. „Nem hiszem, hogy ez negatív hatással lenne. Pozitív?Talán – mondta João Moutinho. „Azt hiszem, ez nem változtat semmit a játék módjában.”

Santos esetében az igazgató ragaszkodott hozzá: „Spanyolország fantasztikus ellenfél. Nem hiszem, hogy radikálisan változtatnák meg a játékukat, ők már évek óta visszatartanák a konszolidált stílust, ugyanazokat a dolgokat fogják tenni, mint a minősítés során. Tíz év múlva játszanak, mint ez – 10 év. Fernando Hierro [helyett] lesz. Nem fogok sok szerencsét mondani, de remélem, hogy van egy nagy versenyük.

Hierro maga is egyetértett. „A terv az, hogy tiszteletben tartsuk az elmúlt két hétben végzett munkát, az elmúlt két év ötletét. Bízunk benne, hogy megnyerjük a játékokat. A munka intenzív volt.És a valóság az, hogy nem volt ideje megváltoztatni semmit, és nem fogunk. ”Facebook Twitter Pinterest Fernando Hierro figyelemmel kíséri a díjazásait a Sochi-i Fisht Stadionban, ahol Spanyolország pénteken Portugáliát fog játszani. Fénykép: Ronald Wittek / EPA

Ramos azt mondta: „Úgy érzem, hogy Lopetegui jelen van; része annak a világbajnokságnak, ami megtörténik. ”Ő volt jelenléte, ez biztos.Spanyolország még mindig ott volt a pályán, amikor megnyitotta a játékot, amikor 3500 km-re haza, Lopetegui megjelent a Bernabéu-ban, amelyet új menedzserként mutattak be.

Lopetegui elhagyta Spanyolország edzőtáborát egy fehér faházban ; most folytatódtak a vádak, ez a bizarr és káros dráma, ami még mindig folytatódik, Madrid elnöke, Florentino Pérez, azzal vádolva a szövetséget, hogy nem engedélyezte Lopetegui-nak, hogy „harcoljon a nagy álomért”, egy másik színész, aki felkérte a történetének változatát. színpadon, ahol ez a dráma játszott. – Szürreális – hívta Lopetegui. Időnként úgy érezte, mint egy színpad, taps köszöntötte a válaszokat.

Az egykori spanyol menedzser azt mondta, hogy az előző nap az életem legszomorúbb napja, mivel anyám meghalt.Ahogy ezt mondta, hangja eltörött, és könnyek jelentek meg a szemében. – De ez az életem legboldogabbja – tette hozzá. Ez is taps volt. És amikor megkérdezték, hogy szeretne-e másképp dolgokat tenni, azt mondta: „Szeretném, ha Rubiales másképp csinálna” – mondta. Ez nevetéssel találkozott, és amikor ragaszkodott ahhoz, hogy támogassa a csapatot, amit “Spanyolország többi részéhez hasonlóan” vezetett, taps volt. – Meg vagyok győződve arról, hogy megnyerhetik a világbajnokságot – mondta.

Vissza Oroszországban, ez volt az üzenet is. Ez nem változtathat semmit, ragaszkodtak hozzá. Gerard Piqué az 1989-es Michigan példáján volt, a kosárlabda csapata, amelynek edzője, Bill Frieder bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja az Arizona államot.Ehelyett azonnal elrepült, és asszisztense, Steven Fisher elvitte őket az NCAA címre. – Nem lenne az első alkalom – mondta Piqué. Regisztrálj a World Cup Fiver-re, a vicces és ingyenes napi futballcímünkre.

Itt a média előtt az üzenetet többnyire Ramos szolgáltatta. ; a kapitány többet beszélt, mint az edző. Ezek „kényes napok” voltak, Ramos elismerte, de a világbajnokság most a középpontba kerül – vagy legalábbis az, amit reméltek.

„Az oldalt a lehető leghamarabb meg kellett fordítanunk”, védő azt mondta. „Spanyolországnak minden név felett kell lennie. Ki jobb, mint Fernando, hogy átvegye Julent? Nagy megtiszteltetés, hogy ő mellettem van. Hosszú ideje ismerjük őt, és ő volt az ideális személy.Nem kellene bennünket egyáltalán befolyásolnunk a versenyre. – Ez most már nem számít minket – mondta. „Ez nem számunkra döntés; az egyetlen módja annak, hogy bármit megtehessünk a pályán. Nem szeretnénk többet beszélni róla. Természetesen minden anyunk fia vagyunk, de a kollektív ötlet mindannyiunk számára azonos: menj a világbajnokságra. És semmi, és senki sem fogja megváltoztatni ezt. Mindent el kell hagynunk az egyik oldalra. Biztosíthatom önöket, hogy a problémák eltűntek. Minél hamarabb kezdődik a jobb. ”Pénteken.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *