A Warriors felfüggeszti a Green játékot egy játékra, a csapattársával, Durant-tal szemben

Az Golden State Warriors felfüggesztette Draymond Green játékát kedden az Atlanta Hawks ellen folytatott meccsre, anélkül, hogy fizetni kellene a csapatot káros magatartásért, miután hétfőn este a csapattársa, Kevin Durant megbeszélést folytatott. Bob Myers ügyvezető igazgató nem volt hajlandó megadni olyan részleteket, amelyek miatt az All-Star határidejének viselkedését úgy ítélték meg, hogy felfüggesztésre kerüljön. A Myers és a Warriors edzője, Steve Kerr együttműködött a döntésen.

„Csak úgy éreztük, hogy ez úgy emelkedett, hogy úgy viselkedjünk, ahogy tettünk” – mondta Myers, megjegyezve Greenről: „Professzionális volt. Szereti a kosárlabdázást, amit minden tőle kérhet. ”100 dollár a játék nem látása?A Warriors ‘Az épületben’ bérlet a Szilícium-völgy jegyjegy formájában csapat magas 29 pont. “A [zöld felfüggesztést] házban fogom tartani, ezt csináljuk itt” – mondta Durant a meccs után. „Nem próbálok senkinek címet mondani. Mi történt, történt. Próbálunk továbblépni, csak kosárlabdát próbálunk játszani. ”

A szabályozás utolsó pillanataiban, a hétfőn a Clippers-nél elkövetett 121-116-os túlórás miatt, Green visszapattant, és Duranttal együtt labdát kérve ehelyett a pálya hosszát forgalomba zárta és elvesztette az irányítást, mivel a Warriors nem tudott lelőni.A tartós szerepet a kamera után azonnal láthatatlanul felborították.

Aztán, a padon várakozva, amellyel megkezdődött a kiegészítő időszak, a két keresett szó intett Klay Thompsonnal, köztük ülve, és Andre Iguodala, DeMarcus Cousins ​​és mások megpróbálják megnyugtatni a helyzetet. A feszültséget úgy kell érteni, hogy a játék után is folytatódott az öltözőben.

A Warriors az elmúlt négy NBA döntőből három nyert, de Myers szerint ez nem teszi a csapatot tökéletesé. “Nehéz bajnokságot nyerni. Az öltözőben, a narratívában semmi mást nem engedhet be. Ez a csapat jó munkát végzett erről ”- mondta Myers. „Tudom, hogy úgy tűnik, hogy könnyűnek tűnik az elmúlt évek során. Ez nem.Ha az öltözőben vagy, ha a szervezetünkben van, az nehéz.

Myers és Kerr már régóta támogatják a Green tüzes természetét, amely technikai szabálytalanságokhoz vezet. Myers még Green mellett ült az Oracle Arena szomszédságában, az Oakland Colosseumban, amikor a Green-et felfüggesztették azért, hogy a Game 5-ös döntő veszteség miatt LeBron James és a Cavaliers a 2016-os NBA döntőben kerüljön sorba. A Warriors hétből vesztett. Green azt is elnézést kérte, miután kicsaptak Kerrre az Oklahoma City-i játék félidőében, 2016 februárjában.

„A Draymond iránti érzésem és a csapatunkra gyakorolt ​​hatása nem változik.Ezek a dolgok néha egy NBA-szezon során történnek ”- mondta Kerr. „Újra foglalkozunk vele, belsőleg, tehát a zajló vagy már zajló beszélgetések a mi dolgunk.” Zöld.Egy újabb túlórás-veszteség esetén, a 2017. februári Sacramento-i 109-106 számú munkahelyen, kiabálták egymást és vitatkoztak a pad közelében. Tartós az öbölvidékre Oklahoma City-ből a 2016-17-es szezon előtt. “Együtt győztek bajnokságon, csapattársak voltak, most ez a harmadik évad, csapattársak voltak az olimpiai csapatban” – mondta Kerr. „Készítse el saját következtetéseit.”

Durant ezen a nyáron szabad ügynök lesz, és spekulációk folytán elhagyhatják a Harcosokat. Kerr szerint a helyzet nem befolyásolta a csapatot. – Nem a legcsekélyebb – mondta. Soha senki nem beszél Kevin ingyenes ügynökségéről. Senkit sem zavar.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *