A veteránok Kladno-t az extra bajnokságba helyezik. Csak két pont, és döntenek

De már tudja, hogy a kívánt cél több, mint elérhetetlen. Három mérkőzés a vége felé, nyolc 888sport pontos vezetés Chomutov elméleti versenytársa felett. Végül is maguk a kalózok azt gyanítják, hogy az elitben tartásuk inkább utópiás álom, mint valódi ötlet. Chomutova Ivan Huml. “Nem tudom, mi történne, ha Kladno nem játszana” – tette hozzá Jan Šťastný edző-helyettes. szomorú lett a vereség után 5: 7.A Dynamo így biztosította megtartását az extraleague-ban a következő szezonra is.

És csak kevés hiányzik ahhoz, hogy szeptember óta megfeleljen a lovagoknak. Ha a Közép-Csehországoknak pénteken sikerül megnyerniük a České Budějovice jégén, akkor ők is nyernek a sorsoláson. A Kladno ismét extra-bajnokság lesz.

“De még nem csinálunk semmit” – mondta Jágr Jaromír a ČTK-n, idén a kedden a Budějovice fölött 4: 2-es győzelem után. A 47 éves sztrájkoló megpróbálja megszelídíteni a csapata körül továbbra is fennálló eufóriát. “Most megyünk a Budějovice-be, amely megmutatta, hogy nem fognak semmit ingyen adni nekünk.” Jágr megemlítette azt a tényt, hogy csapata a győzelem ellenére nem könnyű megvásárolni a Motorot.Ha pariuri sportive ponturi nem sikerül ezt megtenni, vasárnap döntő mérkőzést fogunk tartani Chomutov-lal “, Jágr körvonalazta azt a fejleményt, amelyet ő és csapattársai inkább kerülnének.

Produktív duzzasztó duó

Ezért a figyelmet a pénteki párbajra kell összpontosítani. Kladno győzelmileg kezelte a Motorral folytatott mindhárom csapdahelyzetet, bár a csehországi déli párbeszéd szinte elcsúszott a kezéből – a lovagok majdnem elvesztették a négy gólvezetésüket, végül a mérkőzés 4: 3-as győzelmét fejezték be.

hét párbajban nem szereztek pontot, mégis kiszámíthatatlan ellenfél lesznek. “Kalapok Budějovice és edzőjük, Venca Prospal előtt, hogy motiválják őket.Egész úton haladtunk, de egyáltalán nem sikerült. “Jágr ragaszkodott hozzá, hogy a hosszú évad végén a fizikai erő véget ér.

. Plekanec a legtermékenyebb efortuna játékos 11 ponttal (1 + 10), Jágr a hat góljával a második szorgalmas lövő.

Az egyéni sikerek miatt azonban a kenetet a pár nem dobta újra a Kladno mezét a feje fölé. Céljuk az volt, hogy Kladno visszatérjen az extra bajnokságba, és úgy tűnik, hogy hamarosan képesek lesznek eltávolítani ezt a sort.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *