Miért nem nézett egy újabb lövésre? Anglia olyan célt tűz ki, amely elütötte a várost

Ez a cél úgy döntött, hogy Tottenham a Bajnokok Ligája négy legjobb klubjába tartozik. Helyette Fernando Llorente váltotta, aki tizenhét perccel a vége előtt 3: 4-re csökkentette az eredményt, ami elég volt a csapata cote pariuri sportive online számára.

“De nem látta, hogy korábban már kézzel játszotta a Llorente-t” – mondta Mark Halsey, a The Sun volt hivatásos játékvezetője és jelenlegi bírószakértője.

mozgatja a kezét a bőrén. Csak azt akarom mondani, hogy a labda a karjára landolt.És a játékvezetőnek kell megítélnie, hogy tiltották-e a kézi játékot. “- mondta Rio Ferdinand volt angol képviselő a BT Sportnál.

” Ha a játékvezető látta ezt a lövést, akkor nyomot kaphat a cél felismerésének elmulasztása érdekében. A kéz a labdával ellentétesen áll “- mondta Halsey. A labda bal oldalról több játékoson keresztül haladt át a középpontból, Vincent Kompany otthoni dugója szintén hiányzott, bár talán csupasz fejével enyhén megnyalta. Mögötte, a Llorente-t bántva, a labda valószínűleg enyhén csúszott a jobb karján, majd oldalról a kapuba ugrott.

Llorente jobb keze a testének volt, a lövések azt mutatják, hogy nem akart ezzel játszani.A kéz általában véletlenül véletlenül volt, tehát nem volt bűncselekmény.

Az újságírók és a szakértők azonban meglepődtek, hogy a meccs alatt Cakir a képernyőn egy lövésre figyelt, amelyben nem látott semmilyen játékot a kezével.

Fogalmam sincs, miért nem érte el lövés. Cakir egyértelműen látta, hogy intett, hogy Llorente oldalra lőtt. Nem kritizálhatjuk őt, mert elismerte a célt a látott felvételek alapján. De miért nem látta a felvételt más látószögből, mint a kamera? – tűnődött Halsey.És Pavel Franěk videó asszisztens mindössze három felvétellel elégedett volt, és nem kért másoktól, amelyek bizonyítanák a hibát.

A Betfair szerdusi este Manchesterben azonban ez nem volt teljesen azonos történet. Még akkor is, ha Cakir látta a bizonyító lövést, elismeri a célt, ill.

Ha azonban ugyanez a helyzet következik be a következő szezonban, a célt nem fizetik ki. A Nemzetközi Szabványügyi Szövetség (IFAB) megváltoztatta a feltételeket.

Az új szabály a következő: “Olyan esetekben, amikor a célt közvetlenül kézzel gólik, akár akaratlanul is, vagy ha a játékos egy esélyt ad önnek, még akaratlanul is, a gólt nem fizetik ki.”

Ez az annak a ténynek köszönhető, hogy a játékos kézi beavatkozással megkérdőjelezhetetlen előnyt szerez a kapus helyzetében, még akkor is, ha a labdarúgás megengedi.

Llorente pillanata 73-tól.A perc nem csak a negyeddöntő megtorlás sorsáról döntött, és a VAR hosszú ideje tanulmányozta.

Az eufóriától a csalódásig. A Bajnokok Ligája negyeddöntős megtorlása során a Tottenham ellen.

66 másodpercbe telt, amíg Cakir meghallotta a kommunikációs létesítményben lévő video asszisztensről: “Szabálytalan cél, Agüero kívül volt és aktívan részt vett a játékban.”

< Két perccel később a Tottenham labdarúgóinak és szurkolóinak fokozatos öröme tört pariuri sportive online ki. Itt nem állt le egyetlen videósegéd sem.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *