A Chicharito rejtély: Mexikó Javier Hernández korszakát telt el?

Valami, ami nem lesz olyan egyszerű, mint Hernández formája. A West Ham csatárnak a saját országában deificális státusza van, és sokkal többet vesz igénybe, mint egy késő este. A probléma az, hogy ha egy kulcsfontosságú személynek ideális esetben a labdarúgás legnagyobb eseményének megfelelő időben játssza a formáját, akkor ez kevés jele volt. Hernández számára 12 hónap volt káros, aki azt mondta, hogy visszatér a Premier League-hez, hogy „megmutatni tudja, hogy elérhetem az álmodott dolgokat”. A kalapácsok 33 megjelenésében nyolc gól, amelyek közül csak 19 indult, meredek volt a lázadó formájától a Bayern Leverkusenben.És bár rengeteg enyhítő tényező van, az az érv, hogy a napja, mint egy pótolhatatlan totem, véget érhet – ahogy minden jó dolog végül is megtörténik. Az El Tri komplexitása az amerikai-mexikói határon További információ </p >

„Nem látom, hogy a Chicharitót a West Ham-hoz való költözésért vádolják” – mondta Sergio Tristan a Pancho Villa hadseregéből, a magas rangú Mexikó támogatói csoportjából. – Látom, hogy a West Ham-t hibáztatják azért, mert nem használják megfelelően. David Moyes-t Chicharito-hoz hasonló játékos aláírása után katasztrofális hiba volt, amit Chicharito nem hibáztatott.

„Elvesztett lehetőség volt neki. Sokkal jobb lett volna valahol máshol, ahol értékelnék.Legtöbben reméljük, hogy elhagyja a West Ham-t, és Spanyolországba megy, vagy vissza Németországba. ”

Hernández biztosan sajnálatosnak tartja, hogy a szezonának kétharmada Moyes kezében volt, aki nem volt nagy rajongója munkáját, amikor a pár a Manchester United-en volt. Áprilisban, miután Hernández kilépett a padról, hogy kiegyenlítőt szerezzen Chelsea-ban, beszélt arról, hogy készen áll több játékot indítani, de a hívást nem figyelték meg, és a többi kampánya leállt. Összesen 89 perc Mexikó Wales és Dánia elleni barátainak – a 101-es és a 102-es sapkáitól – csendesen haladt, és bár kicsit több volt, mint a kullancsdoboz alázatosság, amikor azt mondta: nem adok nekem egy percet [Oroszországban] ”, a korai világbajnokság célja aligha megy el.Az elmúlt két évben 49 nemzetközi célja közül csak négyet hoztak.

Még akkor is, ha Hernández végül eltávozik a csapatból, akkor elképzelhetetlen lenne, ha Mexikóban csökkentené állását. „Ő a csapat első számú ikonja” – mondja Tristan. „A mai naptól semmi sem csökkenti az ő státuszát.” Tristan rámutat Hernández szimbolikus értékére a becslések szerint 36 millió mexikói-amerikaiakra: sikere külföldön. „Mindent megtestesít, amit a mexikói büszkék vagyunk” – mondja Tristan. „Csendes és szorgalmas; talán nem a legjobban ügyes, de a munka etikája páratlan; Sokan közülünk az Egyesült Államokba jöttünk, és csak annyit tettek, mint a munka etikája, és ez az, ami bennünket az amerikai álom saját darabjába botlott.Látva Chicharitót, hogy először helyezte el a Manchester United mezét, olyan volt, mintha magunkat néznénk a trikóra. ”

Mexikóban a hirdetőtáblák és a televíziós reklámok továbbra is bemutatják a nemzet kedvenc fiát, amint már évek óta . „Megtanultuk, hogy PR-ikon, és amit most csinálunk vele,” mondta a Bayer Leverkusen vezérigazgatója, Michael Schade, 2016-ban, bár hangsúlyozta, hogy Hernández célpontja először jött. A Bundesliga klub 12 000 replika inget értékesített Mexikóban az új készlet kiadását követő júliusban.Tizenkét hónappal azelőtt 5000-en repültek le a polcokon egy téli megjelenéskor az Orlando Floridai Kupán; a klub spanyol nyelvét gomba után, és egy ideig, Hernández képtelensége, hogy rosszul tegye haza, biztosította a kiaknázatlan piac kulcsa.

Az, hogy ugyanez igaz-e a következő szezonban, nagyban függ arról, hogy mi jön át a következő hónapban. „Chucky Lozano a következő nagy sztár, és a csapat vezetője lesz tovább” – mondja Tristan Hirving Lozano-ról, a 22 éves PSV-szárnyasról, akinek talán az egyetlen akadálya egy nagy lépésnek, talán egy széles körben Hernándezben nyomában, a világbajnokság után.Jézus “Tecacito” Porto korona is jön a pályákra, és az őr megváltoztatása elkerülhetetlen.

„Ő lesz a fáradhatatlan áldozati csatár”, Tristan előrejelzi Hernández Oroszországban betöltött szerepét. úgy véli, magában foglalja, hogy teret teremtenek az őt körülvevő széles férfiaknak. – Arra számítok, hogy Mexikó eléri a döntőt. Egy fontos játékgyőztes lesz a kiütés szakaszában. Ez lesz Chicharito játékosa csúcspontja, és élvezni fogja minden másodpercet. ”

Ez a születésnapi parti és a Premier League stagnálásának éve, amely előtte lépett fel, teljesen jelentéktelennek tűnik, ha ezek az események megérkeznek átadni.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *