A Liverpool Jürgen Klopp figyelmezteti a Real Madridot: „Végül leszünk tűzben”

A sugárzó Jürgen Klopp elmondta a Liverpool oldalát, hogy el kell mennie és befejeznie kell a munkát Kijevben, hogy megnyerte a Bajnokok Ligáját a roma megijesztés után. Liverpoolt 4-2-re verte Stadio Olimpico-ban, első vereségüket Rómában, de a 7-6-os összejövetelre a véglegesre jutott, ahol a Real Madrid-szal szembe kell néznie. „tűz” lesz Ukrajnában, miután egy másik roma fellendülést észlelt a félig-döntő második szakaszában. Klopp, aki az utolsó ötödik órával az ötödik szörnyű rajongóval ünnepelte az alagútból, felismerte, hogy csapata az olasz fővárosban szenvedett és alábecsült. Nem az, hogy gondoskodott.Miután Liverpoolt a Bajnokok Ligája selejtezőitől nyolcadik európai kupa végső megjelenéséig vezette, Klopp ragaszkodott ahhoz, hogy egyetlen fókuszát a közeljövőbeni futam befejezése és a május 26-i Real trófeája tartsa. végső Olvassa el többet

„Liga-kupa döntőben voltunk és nem nyertük meg” – mondta a Liverpool vezetője. „Az emberek azóta nem mondanak el nekem az utcáról:„ Köszönöm, hogy elhoztál minket a döntőbe. ”Az Európa Liga döntőben is voltunk. Senki nem mondja meg, hogy köszönöm. Ezek után nem láttam trófeákat. A Melwoodban nem lógnak ezüstérmet. Kár, de ez a játék. Még mindig van egy feladat.

„A döntőbe jutás nagyon szép, de a győztes még szebb. Készen állunk, de ez a Real Madrid.Nem lehetne tapasztaltabb ebben a versenyben, mint a Real Madrid. Azt hiszem, a csapatuk 80% -a játszott mindezen döntőbe. Az elmúlt öt évben négyszer, és még mindig együtt vannak. Tapasztaltak vagyunk, nem vagyunk, de valóban tűz leszünk.

Klopp csatlakozott a játékosaihoz a Stadio Olimpico Liverpool támogatóival. Később visszajött, hogy egyedül folytassa a kegyelmet. Elmondta: „A boldog arcok látása a legjobb dolog, amit a labdarúgás megtehet. Ezek az emberek Európa-szerte követtek bennünket, jöttek az Anfieldbe, kivételes hangulatot teremtenek, és mindannyian tudjuk, milyen nagy a vágy, hogy visszatérjen a győztes pályára.Annyira nagy szerepük volt a szezonban, hogy ha látni akarnak, láthatnak engem, nem probléma. ”Iratkozzon fel a The Fiver-re, és kapja meg a napi futballcímet.

azt mondta, hogy a csapata romákat szenvedett, mert nem használnak több ellentámadást. – Nagy megbecsülés a romák számára – tette hozzá Klopp. – Milyen teljesítmény, milyen visszatérés, milyen nagyszerű játék. A nagy intenzitású pillanatokban ragyogó ellentámadások voltak, de nem volt elég ahhoz, hogy befejezzük őket. Volt néhány büntetőhelyzet, de eddig nem láttam őket. Ez volt az első alkalom, hogy nem voltunk olyan jóak, mint amilyenek lehetünk.

„Szükségünk volt szerencsére, ez volt az, amit mi, és az egész kampánynál megérdemelték. A romákat is megérdemelnék. Mindkét csapat számára őrült volna, ha extra időt játszana.Így 7-6 volt az összesített, ami őrültnek tűnik. Facebook Twitter Pinterest A Liverpool játékosok a mérkőzés után ünneplik a rajongót Sean Cox rajongónak. Fénykép: Ettore Ferrari / EPA

„Minősítőként jöttünk, és most egy döntőben. Nagyon örülök a fiúknak, a klubnak, a rajongóknak. Ez egy fantasztikus út volt eddig; Most Kijevbe megyünk, ami őrültnek hangzik, de az igazság.Kijevbe megyünk. ”Liverpool úgy döntött, hogy inkább ahelyett, hogy kibírna, és teljes hosszú utat vezet Kijevbe Tovább Trent Alexander-Arnold kézilabda büntetése, vagy Loris Karius elutasítása az Edin Dzekénél elkövetett szabálytalanság miatt, a VAR bajnokságának bevezetése a Bajnokok Ligájában.

Pallotta azt mondta: „Nagyon világos, hogy VAR szükséges a Bajnokok Ligája, mert nem engedheted meg, hogy ilyen dolgok történjenek.El Shaarawy potenciálisan [a] 49. percében nem volt elhanyagolva, és a [Dzeko] kapta le a kapus, a 63. perc kézilabda volt, ami mindenki számára nyilvánvaló volt a világon, kivéve a pályán, a 67. percben [ Patrik] Schick leszedik a dobozba.

„Tudom, hogy nehéz eldönteni, de tényleg zavarba ejtő, hogy így elvesztünk. Egyébként, egy piros lapnak kellett volna lennie, amely a 63 percben 10 férfi lett volna. Liverpool nagyszerű csapat, gratulálok előre, de ha nem kapnak VAR-t a Bajnokok Ligájában, az ilyen dolgok abszolút viccek ”- mondta Pallotta.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *