Brighton megtagadja a Gianfranco Zolát egy felmelegedés kezdetét Birmingham számára

Brighton megtagadja a Gianfranco Zolát egy felmelegedés kezdetét Birmingham számára

Az angol labdarúgó-labdarúgáshoz való visszatérése után a Gianfranco Zola még mindig mosolygott, amikor a leállási idő negyedik percében gólt ért el. Zola, aki szerdán átvette a Birmingham City-t, miután a népszerű Gary Rowett-et elhagyták, volt egy remek pontja, amely elfogyott tőle, amikor Glenn Murray fejléce zárta a második helyezett Brighton győzelmét.

Zola és Chris hallgatása Hughton – egy igazi csapás a „legboldogabb ember a labdarúgásban” címmel – talán nehéz volt kiírni, ki nyert és ki vesztett. Hughton elmondta, hogy néhány kulcsfontosságú embere „nem volt a legjobb napja”, míg Zola azt mondta, hogy nem várta el a csapatát, aki a második felében nagy részét vezette.

Egyik oldal sem volt kitűnő, és a játékot a Brighton határozza meg.Március múlva, egy szeszélyes és ragyogóan bonyolult csípő, aki csak egy évvel ezelőtt visszatért egy keresztkötéses sérüléssel, megváltoztatta a játékot a padról való emelkedés után. Anthony Knockaert kiegyenlítőjét állította fel, és tovább és tovább kényszerítette Birminghamot, amikor megpróbálták először megvédeni a győzelmet, majd a draw.Football League a gondolataidat: Newcastle tetején a karácsony a Karácsonyban Tovább

“Fizikailag lefelé haladtunk és túl sokat esettünk – mondta Zola, akinek az oldala egy ragyogó Lukas Jutkiewicz fejlécen haladt. – Ez részben a mi állapotunkhoz tartozott, részben támadtak. De nem láttam őket pontozni.Nem emlékszem semmilyen felvételre az első gólig. miért is olyan csodálatos és idegesítő öt másodperc alatt. Jonathan Ground-t egy bolondot csinálta, mielőtt sikertelenül forgatott volna, abszurd szögből, ahogy a jobb helyzetben lévő csapattársak feldobták a kezüket.

A legközelebbi fél a célhoz jött, amikor egy a világszínvonalú csapás pillanata szűken kerülhető el.A Michael Morrison elhagyása megütötte Ryan Shotton kollégájának fejét, melyet a labda célba ért, de Tomasz Kuszczak szerencsére továbbra is éber maradt. A Blackburn elleni pontok elolvasása George Evans késői győztesének köszönhetően További információ

A Jutkiewicz fejlécét közvetlenül a szünet után, amelyre a levegőben hasonlított, mint Les Ferdinand a pompájában, úgy nézett ki, mintha Zolának jó kezdet lenne az életre Szent András-ban, de onnan túl óvatosak voltak, meghívva Brightont, hogy támadjon .Március elismerte, hogy a meghívás örömmel hagyta el a bal oldali vonalat, a közepén egy boka-magasságban keresztet fúrva, ahol Knockaert, aki több helyet és esélyeket keresett, kiváló technikát mutatott, hogy szabályozza az alacsony röplabda hálóját. . „Az ő teljesítményszintje egy kicsit mártott fel” – mondta Hughton a Knockaertből. – De ő egy játékos, aki még mindig tud valamit előállítani.

Innen csak egy csapat nyert. Birmingham még jobban visszavonult és büntették, amikor Murray az utolsó másodpercben egy sarokról hazatért. Néhány boó jött az otthoni szurkolóktól: feltehetően nem Zolának, hanem azoknak a férfiaknak, akik még mindig meggyőzően magyarázzák meg Rowett elbocsátásának okait.Zola számára sajnos az érkezésének körülményei még nagyobb nyomást gyakorolnak rá, hogy igazolja a klub döntését.

A 15-ben legyőzött Brighton a Newcastle vezetői mögött álló pont, de döntően nyolc egyértelmű az olvasás harmadik. „Két célunkon túlmenően nem volt egyértelmű esélyünk” – mondta Hughton. Ebben az esetben az oka a magas rangú helyzetnek.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *