Eoin Morgan: Mindenki, akire bízom, támogatta a döntést, hogy Angliából induljak ki

Eoin Morgan: Mindenki, akire bízom, támogatta a döntést, hogy Angliából induljak ki

Amikor először beszélt a témáról, Alex és Hales kihúzta az októberi kirándulást, Morgan teljes mértékben elégedett volt a döntésével, miután otthonról nézte, ahogy az alelnöke, Jos Buttler vezette az oldalt 2-re -1 győzelem az egynapos sorozatban egy öt hetes túra részeként, amely incidens nélkül haladt át.Eoin Morgan és Alex Hales nem szabad büntetni a választásért | Ali Martin Bővebben

„Nehéz döntés volt, és nem hiszem, hogy sokan ezt tették volna, de biztos vagyok benne, hogy elégedett vagyok az általam hozott döntéssel” – mondta Morgan aki Haleshez hasonlóan, az Anglia és Wales Cricket Board által szankcionált turné nélkül hagyta el a lehetőséget.

A csapat biztonsági vezetőjének, Reg Dickasonnak, a Morgan biztonsági kritériumait kritizálják elődei közül kettő, a Nasser Hussain kijelentette, hogy aláássa a kapitányát, és Michael Vaughan hasonlóan azt állítja, hogy nem lesz képes „a játékosok szemébe nézni”.

A 30 éves, aki jelenleg az ausztrál Big Bash League-ben játszik, mielőtt az indiai korlátlan sorozatok sorozata lett volna, azt mondta, hogy a csapat válasza abban az időben volt az egységük bemutatása, és keveset érdekel a szövetségesein kívüli személyek véleménye a sportban . „Egy szorosan kötődő csoport vagyunk, aki függetlenül attól, hogy mi, és különösen ebben az esetben visszafogja egymás döntéseit, ahol az egyén minden döntése a saját döntése volt, és bármi is volt neki megfelelő” – mondta. „Mindenki a játékban, akiben bízom, támogatott engem, beleértve a múltbeli és a mai játékosokat is, akik nagy döntésekre támaszkodnak.”

Kérdezték, hogy beszélt-e Hales-el, mielőtt visszavonulták volna, Morgan azt mondta: „Én úgy gondolja, hogy a kételyei hasonlóak voltak az enyémhez, de nem beszéltem vele közvetlenül.Teljesen egyéni döntés volt, és egy részem, amivel igazságosan éreztem magam, és nem volt az, hogy valaki rosszat befolyásoljon. Anglia Andrew Strauss „csalódott”, mint a bangladesi kirándulás párosítása.

„Ha turnéztam volna, és elmenekültem volna a bélem ellen, mert azt hittem, hogy szükség van valamilyen kapitányra az oldalra, akkor lehet, hogy befolyásolta valakit, mint ő.Lehet, hogy félt a döntés meghozatalától, ha mindenki más megy, vagy felesleges nyomást érez. ”

Morgan saját nézeteit két szubkontinensen szerzett tapasztalat alakította ki – egy bomba robbanás az indiai idő alatt A Premier League 2010-ben és politikai bosszúsága, amikor három évvel később Bangladesben játszanak belföldi krikettet – de azóta mindkét országban játszottak, ezeket az okokat néhány negyedévben felvetették.

A probléma megoldása közben Morgan rámutatott arra is, hogy Anglia volt az első túlsó oldal a Dhaka fővárosában július 1-jén történt terrortámadás után, valamint Ausztrália, amely elhalasztotta az előző év látogatását. Azt mondta: „Ha valaha is kétség merülne fel, hogy valahol utazzak, figyelembe kell vennem a lehetőségeimet.Egy dolog, ami Indiában 2010-től megváltozott, az volt, hogy más csapatok is ott voltak, és a biztonság növekedett. Azóta már nem volt terrorista támadás vagy fenyegetés sem a versenyre, sem a csapatra. ”

Ha Morgan most reméli, hogy a visszavonásának kérdését lefékezték, akkor a nyomás továbbra is szükség van fut. Ben Duckett, aki két fél évszázadot bonyolított Bangladesben, a csapatból maradt, hogy befogadja a visszatérő kapitányt, aki két fél évszázadot szerzett az elmúlt 13 bajnokságban.

Andrew Strauss, az igazgató Anglia krikettje vonakodna a nyáron a Champions Trophy felé vezető változáson, az egynapos lenyűgöző előadásokkal, a 2015-ös világbajnokság óta, részben a Morgan vezetésére.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *