Ian Holloway a Premier League visszatérését látja a QPR hagyományos támogatásának

Mégis, a látszólag végtelen kanyarodások mögött, mind a szellemes, mind a komor, mégis lényeg volt, amikor megfogalmazta a terveit, amelyek célja, hogy helyreállítsa ezt a klubot a korábbi önmaga számára. Holloway azt akarja, hogy a QPR a helyi közösség legyen, és a „dolgozó ember fanbase” ismét büszke lehet. Legtöbbjük középpontjában egy fiatal csapat hitének megteremtése áll, de Hollowaynak is szüksége van időre.

Nyilvánvalóan ostoba lenne feltételezni, hogy egy olyan csapat, amely jelenleg egyenlő távolságban van a rájátszás és a kiesés között, azonnal elő lehet mozdítani.Előfordulhat, hogy a legmagasabb szint nem következik be a következő szezonban – különösen akkor, ha a QPR korlátozott költségvetését méri a bajnokság többi tagjához képest – de türelmesen nem kétséges, hogy a Loftus Road ismét a legjobb repülésű labdarúgást fogadhatja.

– Ez a klub az emberekhez tartozik, ezt megértjük – mondta Holloway. „Úgy vélem, a QPR rajongói csak szeretnék látni a csapatápolásukat, hogy megpróbálják megpróbálni, majd azt hinni, hogy esélyük lesz arra, hogy egy nap ott legyenek [a Premier League]. Tudom, hogy meg fogjuk csinálni, csak amikor. Hülye lennék, ha azt mondanám, idén vagy máskor. ”

Minden jó és jó, de annyira történt az elkövetett évtizedben, az azonnali kísértés az, hogy rávilágítson a számára szükséges türelmetlenségre a főigazgatóság végrehajtása valószínűleg nem lesz a klub által biztosított.Tizenegy vezető átment a távozás óta 2006-ban, ugyanakkor öt másik csapattal egyenlő intézkedésekkel sikerült és kudarcot vallott.

„Minden most azonnal van, nyerni kell” – tette hozzá Holloway, aki szombaton indul a második varázslat a Norwich ellen. „Meg kell keresni ezt a jogot, és ez az őrült világban egyre nehezebbé válik.”

Holloway kedvezően megjegyezte, hogy az általa örökölt csapat hozzáállása „olyan frissítő”, és úgy véli, hogy az „életem állapotában, hogy minden tudásom megteremtse”, hogy segítsen nekik javulni.Figyelembe véve a csapat sminkjét, amely szerint túl sok No10-et tartalmaz, és nem elég gólszerzők, érdemes ellentétben állni a Millwallban, 2014-ben, amikor a „túl sok vezetőt, de nem elég indiánokról” beszélt.

Az ellenkezője valószínűleg itt igaz. Jimmy Floyd Hasselbaink végső játékában, a 1-1-es döntetlen Nottingham-erdőben, a kiinduló kiinduló játékosok közül hat volt 25 vagy alatta.Egy kis időt vesz igénybe a fiatal játékosok ápolása, és itt volt egy pillanat, amikor felsorolták a csapata minden támadó tagját, egy csodálatos felsőbbrendűvel – egyértelműen szándékos kísérlet a bizalom növelésére.

Holloway a játékosok leültek, és a hét elején motivációs eszközként nézett a Samuel L Jackson film Coach Carter című filmjében. „Több, mint elég fiatal fiatalunk van, akik nagyon nehéz életet éltek, és nagyon nehéznek találják” – mondta. – Ott akarok lenni velük. Azt akartam, hogy megértsék. ”

Azt is mondja, hogy többet tud, mint valaha.A Millwall elhagyása óta a Holloway a televízió képernyőjén kiemelkedő alak lett, és a Sky labdarúgó-bajnokságának vezetője volt. A flipside is segített neki tanulni, nevezetesen Rafael Benítez és Gary Rowett közötti megbeszéléseken. Dicsérte mind a hilt, mind pedig az ellenségnek, hogy elérje a promóció célját.

„Ezt a hagyományt szeretném folytatni azzal, amit a QPR jelent az embereknek, és azt hiszem, hogy bízik nekem ezzel a pillanattal és egy labdát még nem rúgott.Rengeteg bizalmatlanságuk volt a hely körül, ahol megy, így megpróbálom megtalálni őket egy új szupersztárral.

Úgy tűnik, hogy QPR fut, mielőtt feltérképezné, de ha a Sky nem volt a Holloway korlátja, azt akarja, hogy a csapata is a legmagasabbra törekedjen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *