Maurizio Sarrit a játékosok visszatérése előtt állítják be a Chelsea menedzserré

A Chelsea végül reméli, hogy megoldja vezetői helyzetét, még mielőtt a jövő hét elején visszatérnének a világbajnokságon kívüli játékosok az előszeretetre, és Maurizio Sarri az Antonio Conte helyére áll.

A klub a szezon vége óta változó helyzetben van; Conte azt várja, hogy elbocsátják, és Sarri felváltja helyettesítését, csak a kompenzációról folytatott tárgyalások miatt, hogy késleltessék a folyamatot. A Chelsea-ban most elfogadják, hogy a folyamatnak fel kell gyorsulnia, mivel az első csapatcsoport tagjainak, akik nem vesznek részt Oroszországban, azt mondták, hogy július 9-én jelentik be Cobhamnek. A Chelsea Aleksandr Golovin mozgalomról folytatott tárgyalások során a Moszkva CSKA-val

A játékvezetők sötétben vannak a vezetői helyzet felett, és a múlt hétig nem tudták, mikor kell visszatérniük.Első barátságuk július 23-án, Ausztráliában található Perth Glory ellen, és Conte óvintézkedésként elkészített egy szezon előtti programot, ha továbbra is a felelős. Az a várakozás azonban, hogy Sarri in situ lesz, amíg a játékosok jelentést tesznek, és a nyár fennmaradó része valószínűleg hektikusnak bizonyul.

A rekordíró Álvaro Morata várhatóan tárgyalásokat folytat a A klub hierarchiája meghatározza a jövőjét az angol labdarúgás első kiindulási szezonja után. A spanyol pénteken egy üzenetet tett közzé az Instagram-ban, amelyben azt sugallta, hogy második alkalommal kedvezőbb benyomást szeretne hozni – „Nagyon izgalmas újrakezdeni. A múlt nehéz volt, de ez csak egy ok arra, hogy újra harcolni kezdjünk ”- de a Chelsea első kézből fogja értékelni a lelkiállapotát.Ha megfelelő ajánlatot nyújtanak be, akkor az 58 millió font értékű aláírása tovább mozoghat.

A Chelsea halad a lehetséges bejövő átutalások terén, az olasz források szerint a Conte nem tudott hozzájárulni a potenciális célok eléréséhez. Jelenleg folynak a tárgyalások a CSKA Moszkvával Aleksandr Golovin felett, akinek körülbelül 27 millió fontot kellene fizetnie, ám az érkezés megerősítése valószínűleg csak a világkupát követően. Érdeklődés mutatkozik a Daniele Rugani 23 éves Juventus-védő iránt is, és Alisson Beckert Rómában a Thibaut Courtois esetleges pótlására hívják fel, ha ez utóbbi költözik.Sarri megelégedéssel fogadja ezt a triót. Ruben Loftus-Cheek a Chelseában marad, de továbbra is kölcsönözhet. Tudjon meg többet

A Cobham edzői felépítésében átalakult, Andy Myers Jody Morris helyett. 18 éves kor alatti menedzserként és Chris Jones, a klub fitnesz edzője 12 évig, Morris és Frank Lampard csatlakozásával a Derby megyében a teljesítmény vezetőjeként. A szezon elejéig a Chelsea elhagyása előtt megosztja az idejét a klubok között.

Tárgyalások zajlanak azon közvetítők között, akik Sarrijának a napioli szerződése alóli mentesülését kívánják biztosítani – akik Carlo Ancelotti-t helyettesítik őt – majd a Chelsea-val, hogy Conte kártérítésével foglalkozzon.Az olasznak 12 hónap áll rendelkezésére a 9 millió font értékű szerződés megkötésére, és miután tavaly nyáron egyértelművé tette csalódásait a csapata sikere miatt, megtartotta tanácsát, miközben arra vár, hogy értesüljön arról, hogy bemegy egy harmadik évadért felelős.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *