Mindent vagy semmit a City rajongói számára több kérdés, mint válasz vár fel

Ezen a héten hét órás szeretetre ültem áhított Blues-mel. Tudom, hogy a City mesésen gazdag tulajdonosai megvásárolták a világ legjobb játékosai közül néhányat, és vitathatatlanul a világ legnagyobb menedzsert vették fel, de most pontosan meg fogom tudni, mi történt ezekkel a rekordokkal. Az elbeszélő, Sir Ben Kingsley, „soha nem látott pillantást enged a professzionális labdarúgás világába” ígér minden vagy semmit – egy amerikai franchise, amely korábban dokumentálta az NFL csapatait.

Ez Sir Ben a leginkább Sir Ben-ish – félelmetesen túl nevetséges, pompásan túlmagyarázó. Inkább úgy hangzik, mint Richard Dimbleby kommentárja II. Erzsébet királynő koronázásáról, mint a lábbeli szezon visszatükröződése. Sir Ben valószínűleg Manchesterben nőtt fel (OK, Salford), de elbeszélése kiszorítja az összes manchesteri várost.Én magamnak az Eddie Large-t választottam, de azt hiszem, hogy manapság nem rendelkezik ugyanolyan globális elérhetőséggel, mint Gandhi.

Mint egy város rajongója, lehetetlen, hogy ne élvezze a Mindent vagy semmit – a csodálatos A célok, a játékosok kedvező vonzereje és a klub megdöbbentő professzionalizmusa szerint a kapitány, Vincent Kompany azt mondta, hogy csak egy boksz-kesztyű volt az edzőteremben, és nincs ajtó a WC-ben, amikor egy évtizeddel ezelőtt érkezett.

Aztán ott van a show csillaga – Pep Guardiola. A doki folytatódik, miközben folytatódik, amikor Pep a faliújságra szédítő sebességgel mozog a mágneses számlálóknál, miközben a csapatot olyan érthetetlen hangon szólítja fel, amennyire értetlen. Ha Guardiola szándéka az volt, hogy ne adjon el titkokat, akkor briliánsan sikerrel jár.Nem számít, hányszor játssza le a motivációs beszédeit, soha nem lehet biztos abban, hogy mit mond, kivéve a többszörös baszást és a záró „OK fiúk, menjünk” kifejezést.

Előadása mindenképp olyan lenyűgöző, mint csapata – a kezét, a gyomrát, a mellkasát és a homlokát csapja le, hogy pontot nyújtson (gólokat kell szereznünk, nyernünk kell, bátorságot kell mutatnunk, és a legnagyobb golyókat kell rendelkeznünk). A öltözőben áll, tudattalanul rákattint a lábára, kacsa sétál és táncol dementált körökben, mint egy OCD sámán. Időnként félelmetes (amikor félidőben bemegy a öltözőbe és Wigan ellen sikoltozik, a fele fél arra számít, hogy fegyvert mutat rájuk), de gyakran szereti (vajon egy menedzser valaha is ilyen rendszeresen vagy gyengéden megcsókolta a játékosokat? )

Vannak valóban megható pillanatok.Sergio Agüero megmutatja nekünk a fiának hálószobáját, amely havonta egy héten jár, és az argentin szerint legtöbbször Manchesterben van egyedül (kevés közeli barátja egyike az Egyesült kapusnak, David de Gea). Egy másik jelenetben a Guardiola azt mondja a játékosoknak, hogy nyerniük kell a középpályás maestro David Silva és barátnőjük miatt, aki éppen egy veszélyesen koraszülött gyermeket szült.

Vannak valóban vicces pillanatok is.Raheem Sterling ül a hatalmas Merc dalán, amely a „Raheem Sterling, ő a bajnok csúcsa” című dal, míg a kedvenc jelenetem a Kompany, amellyel a City nyeri a bajnokságot (régi Trafford szomszédaik miatt West Bromnak veszítenek otthonukban) a teraszos otthonában. az Egyesült őrült apósa, aki a végén megfelelő testhelyzetben van. Az a tény, hogy a Premier League címe egy felvonulás volt, azt jelenti, hogy kevés a feszültség. Hogyan kell Lazio ultrahangjának azt kívánni, hogy rendelkezzenek a Man City készpénztartalékával | Marina Hyde Bővebben

Ennél is fontosabb, hogy a korlátlan hozzáférés ellenére meghúzza a lyukakat, nem vizsgálja meg a szondát és kikapcsolja a kamerát létfontosságú pillanatokban.Nyilvánvaló, hogy a legénység ott volt, hogy elkapjon egy tejdobozt, amelyet egy városi játékos dobott ki José Mourinho-ban, amikor az Egyesült menedzser bement a város öltözőjébe, hogy panaszkodjon a Blues miatt, amely túl hangosan ünnepli az Old Traffordon való győzelmet. Csak a rögzítés révén a dokumentumfilm azonnali klasszikus státuszt eredményezne. De nincs rá utalás sem.

Mint újságírás, gyáva. Soha nem foglalkozik azzal a ténnyel, hogy a város az elmúlt években annyira örömmel adta a rajongóknak, mint én, azáltal, hogy sikert vásárolt, vagy hogy ezek egy olyan ország királyi családjának tulajdonában állnak, ahol komor emberi jogi helyzet van. Városi látogatás Abu Dhabiban egy szezonközi szünetre, és arra gondolunk, hogy inkább egyszerűen a választott rendeltetési hely, nem pedig arra, hogy köszönetet mondjanak fizetőmesterüknek és teljesítsék a szerződéses kötelezettségeket.Amikor Guardiola találkozik FŐSŐSÉGŰ SHEIKH MANSOUR BIN ZAYED-szel, hivatalos címe nagybetűs feliratozása olyan nagy, hogy gyakorlatilag az egész képernyőt elfoglalja. nekem srácok. Néhányan jobban játszanak, ha dühös vagy rám. ”Nagyszerű hangharapás, de nem látjuk, mi késztette rá, és nincs semmi bizonyíték arra, hogy a játékosok akár egyáltalán nem szeretnék, még ha nem is utálnák. (Bizonyára Yaya Touré, aki a város elhagyása után vádolta a rasszizmust, hajlandó volt egy jó kurvával beszélni a Guardiola-ról).

Az alapkérdések soha nem kerülnek nyomon. Tehát, amikor John Stones ragaszkodik ahhoz, hogy árcédulája ne befolyásolja formáját, nem csak „igazán?”, Amikor a Guardiola megbízottja, Manuel Estiarte azt mondja: „A Pep fáj a szamárban”, nem kérdezik tőle, hogy milyen módon.Nincs valódi betekintésünk a magán Guardiola-ba, vagy ami vezeti őt. Van ilyen otthon? Őrült-e az asszony Pep-t intenzitással? Amikor Sterling boldogan énekel az autója kormányánál, akkor ez a tökéletes pillanat, hogy megkérdezzük, miért gondolja, hogy a bulvárlapok jobban válogatják őt, mint más játékosok a villanó autók vezetése érdekében. , azt kiáltja: „Áh, ma nem tudok reklámot csinálni.” Talán egy névtelen reklámkampányra utalt, de ugyanolyan könnyen beszélt volna a Mindent vagy a Semmit témáról. Végül ez nem más, mint egy dicsőségesen fényes reklám a Manchester City számára – nagyszerű csapás a lerohanó Kippax Street-i klub számára, amely a világ vezető futballmárkájává vált.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *