Oscar számít a kínai készpénzre, de nagy árat fizet

Oscar számít a kínai készpénzre, de nagy árat fizet

Ami valószínűleg azt várná, hogy Kína egy magabiztos megjelenése egy világbajnokságban 2002-ben jött létre, elveszítve mindhárom játékot anélkül, hogy egyetlen gólt szereznénk, és beszélünk arról a nemzetről, amely a Fifa legújabb világbajnokságában 83. Antigua és Barbuda alatt, és egy a Feröer-szigetek felett, amelynek együttes lakossága bármilyen Sanghaji külvárosba illeszkedhet, ahol helyet foglalhat el. hogy megértsük, miért, miután Graziano Pellè aláírta Shandong Lunenget, az egyik labdarúgó magazin hamis interjút készített az olaszoktól, aki örömét fejezi ki, hogy csatlakozzon „ahhoz, amit feltételezem, hogy Kína labdarúgó klubja vagy a közelben”.Pellè két és fél év alatt nyilvánvalóan 34 millió fontot fog keresni, ami hetente £ 260,000-ig terjed, és azt állítja, hogy a világ öt legjobb fizetős labdarúgójába helyezi, miközben a Shandongot futó személy nem hagyta figyelmen kívül a második L a vezetékneve.

Emlékszel, amikor Juninho csatlakozott a Middlesbroughhoz az 1990-es években az egyik olyan transzferben, amely úgy tűnt, hogy az angol labdarúgást alakította? „Juninho-nak csak három angol nyelvű szót kell megtanulnia: font, köszönöm és türelmetlenül” – mondta Jan Aage Fjortoft, az egyik új csapattársa. Ez ugyanaz most Kínában, és mosolyt hozott, amikor Ramires, a Chelsea-nál az idén elindult, ragaszkodott ahhoz, hogy a hatalmas pénzügyi ösztönzők nem támasztották alá a kínai Super League-hez való áthelyezését.Nem, feltételezhetően minden Rio de Janeiróból származó fiatal fiú álmodik a Jiangsu Suning játékáról, abban a nemzetben, amely épp most elvesztette a világbajnokságot Svédországban – egy olyan ország, amit elképzelhetsz, és amely más dolgokkal rendelkezik, mint a futballcsapat kiállítása.

Oscar, a Chelsea egyre inkább perifériája, a legutóbbi kísértésnek örvend, és bár a közelgő 60 millió font átutalása SIPG-be Sanghajba öltözött, nehéz nem gondolni mélyen elégedetlen látni, hogy az ő korában valaki elhagyja a valódi ambíciót, és anélkül, hogy túl kegyetlen lenne, bizonyos mértékű tiszteletreméltó. 25-kor közeledik ahhoz, hogy a karrierjének legnagyobb éve legyen, még akkor is, ha nyilvánvalónak tűnik, hogy nem lesz a jelenlegi klubjával.Ő is rendkívül gazdag már, a legtöbb ember azt feltételezi, négy és fél év után a Chelsea bérszámfejtésében, és biztosan tehetséges ahhoz, hogy vonzza a potenciális vásárlókat Európa legjobb bajnokságaiból.Azt hiszem, sok szerencsét adunk neki, de sok fizetése hozzá van adva a fizetéséhez, csodálkozom, hogy mennyire elégedett a munkával való elégedettség egy olyan labdarúgó számára, akinek ajándékai olyan szinten vannak, mint a Major League Soccer.Chelsea Antonio Conte-tól: Kínai szuperliga veszélyt jelent minden csapat számára.

Ha ez kissé durva, a valóság az, hogy valószínűleg meg kell szoknunk hozzászokni a játékosokhoz, akik így irányulnak, megítélve az elképesztő összegeket felajánlott, és feltehetően nem lesz túl sokáig, mielőtt a számhoz hozzáadódik egy nagyszerű profilú angol labdarúgó.

Wayne Rooney-nak már van egy ajánlata, és bár nem járt messze Mindezek ellenére nem teljesen kizárta Kína elképzelését, még akkor is, ha a pénz félre nem jutott túl sokat, hogy vonzó.Rooney tanácsadói tavaly tavaly egy tényfeltáró misszióba mentek Kínába, és arról számoltak be, hogy a helyek megdöbbentőek voltak, a szabvány olyan rossz, mint mindenki gondolta, és a játékvezetők még rosszabbak, a meccseken a meccsek rögzítése és a megvesztegetés miatt.

A Rooney emlékezhet a Manchester United szezon előtti barátságára a 2007-es Macauában, és ami négy év múlva jött ki, arról, hogy a játékvezető 100 000 hongkongi dollárt (kb. . A kulcsfontosságú részlet azonban az, hogy mi lenne a mászás, futball-bölcsen, valaki számára, akinek a karrierjét a Premier League csúcsán töltötték.A pénz szenzációs, de a régi Rodriguez-dal emlékére egy selyem majom még mindig majom.

A Rooney és az Oscar közötti különbség az, hogy egy gyorsan lassuló karrier vége felé csúszik. a másiknak öt vagy hat évvel kell attól a ponttól, ahol egy utolsó fizetési napot gondolhat.Ez az egész szégyen, miért nevezte Jamie Carragher zavarba ejtőnek, és miért, mintha későn megváltozott volna a szív, úgy tűnik, hogy olyan pazarlásnak tűnik, hogy egy szupergazdag futballista követné a jüan helyett Európában maradni és játszani a versenyeken, amelyek igazán számítanak a szakmájában élő embereknek. Graziano Pellè és a dicsőség v pénz: visszahúzná a 34 millió fontot az ő pozíciójában?

A Yaya Touré-t gyakran azzal vádolják, hogy az ego és a pénz vezeti – többnyire azt kell mondani, mert egy különösen nem kedvelő ügynök, nem pedig a játékos maga, de nem széles körben ismert, hogy a Manchester City középpályás a tavaly nyáron egy kínai ajánlatból fordult vissza, ami adót követően hetente 360 ​​000 fontot szerzett volna.Touré egyszerűen úgy döntött, hogy most már rendkívül gazdag ember, hogy amúgy is óriási béreket keres, és 33 éves korában még mindig szeretne részt venni egy versenyképes bajnokságban, nem pedig abban, ahol a csillagbehozatal számított a dózisaikban, de Sportfogalmak, kevés elégedettséget találtak.

A Rio Ferdinand ugyanaz volt, amikor elhagyta a Manchester United-et, és pénzpörgető ajánlata volt Kínában, az Öbölben és az Egyesült Államokban. A QPR-t választotta, és remélhetőleg Alexis Sánchez is eldönti, hogy a londoni élet előnyösebb-e egy kategória-A futballista számára, most pedig Kína célpontja.Sánchez hetente 400.000 fontot tudna keresni, de kiábrándító lenne, szélsőséges esetben, ha kiderül, hogy tévesen ítéljük meg őt, és úgy dönt, hogy a magasabb fizetés jobban lenne neki, mint karrier-bölcs, mint az Arsenal helyett milliók.

Annak érdekében, hogy az esedékes legyen, nincs semmi, ami azt sugallja, hogy ez a helyzet, de nem mindenki úgy gondolja, ugyanaz, nyilvánvalóan. Alex Teixiera költözött volna Liverpoolba, mielőtt felállt volna Jiangsu Suning-en.Gervinho, Ezequiel Lavezzi, Demba Ba, Papiss Cissé, Jackson Martínez és Hulk most abban az országban játszanak, ahol Paul Gascoigne egyszer egy két hetes próbát tartott egy klubban – „A név most elmenekült” – írta, meglehetősen ragyogóan az önéletrajzát – és egy rövid varázslatot a Gansu Tianma-nál.

Oscar-ügyben nyilvánvalóan a Chelsea széleihez került, mivel Antonio Conte átvette az irányítást, és az ilyen jellegű vitákban a természetes visszatérés megkérdezi hány embert mondhatna az élet bármelyik séta után, hogy megduplázza a bérüket – a brazilok számára, növelve a fizetését 350 000 fontra. Egy héten át a Conte különleges jövőt szeretne a Chelsea után, hogy megverte a Crystal Palace-t. ugyanez, Arsène Wenger a közelmúltban jó pontot tett, megvitatva az Arsenal szerződéses tárgyalásait Sanchez-el, amikor azt mondta, hogy a Premier League legfőbb játékosai aligha jutottak el, és óvatosnak kell lenniük a prioritások rossz sorrendben történő beszerzésében. „Hiszek személyesen, és talán egy kicsit naiv vagyok, hogy inkább a játékos igényeinek kielégítése… a klub értékei, a klub ambícióinak módja, a klub tiszteletben tartása” – mondta Wenger. „A pénz mindenütt jó mindenhol.”

Talán egy kicsit naiv vagyok, de nem tudok egyetérteni.Oscar túl jó Kína számára. Valódi ambiciózus labdarúgók számára nem hely, és biztosan, ha el kell hagynia a Chelsea-t, találhat egy másik klubot, amely lehetővé teszi számára, hogy multimillionaire legyen, mindent, amit neki és az összes szupersztár tartozékára tett, egy olyan országban, ahol a sport nem egy nemzeti zavar.

Az októberi Szíriával szembeni Kína veresége az utcán tiltakozó emberek csapdájával zárult, ahogyan azt 2013-ban is tették, miután a nemzeti csapat elvesztette 5-1-et egy thai ifjúsági oldalon és A spanyol edző, José Antonio Camacho szégyenlősen lemondott.Kína elnöke, Xi Jinping világossá tette, hogy el akarja kezdeni az ország növekedését labdarúgó hatalomként, ami azt jelenti, hogy a sport a nemzeti tanterv kötelező része, és több tízezer új helyet hoznak létre, de sok időt vesz igénybe évekkel a felzárkózás előtt. A bérek ezen a világon kívül vannak, de valószínűleg azért kell, mert minden olyan felső szintű játékos, aki Kínába irányít, talán találja ezt a pontot, amikor a többi futball megállítja karrierjét komolyan. Greg Clarke, a Labdarúgó Szövetség elnöke nem tett kísérletet a gyermek szexuális bántalmazás elleni botrány súlyosságának és az érintett klubok, sőt, saját szervezetének esetleges következményeinek visszaszorítására.Mindenki az FA-nál tudta, hogy mennyire fontos, hogy ezt a jogot megszerezzék. „Ez minden bizonnyal a legnagyobb válság, amire emlékszem, és megpróbálunk teljesen átláthatóvá válni.”

Clarke korábban a labdarúgó-bajnokság elnöke volt, és akkor is emlékszel rá, hogy az átláthatóságot is ígérte. „Hajlamos vagyok arra, hogy azt gondoljam, hogy az átláthatóság csodálatos dolog,” mondta. „Amikor olyan országokat és vállalatokat lát, amelyek nem átláthatók, szörnyű dolgok történnek.”

Abszolút.És most itt volt újra, új szerepében ígéretes mindent, ami a nyílt és az FA, saját vizsgálatot folytatva, mindannyian kapcsolatot tartana velünk. „A lehető leggyorsabban nyilvánosságra hozzuk az információkat” – tette hozzá nyugtatóan.

Kivéve, hogy ez november 29-én volt, és amint tudjuk, négy nappal korábban az FA felfüggesztette Dario Gradi-t, az igazgatót. a labdarúgás a Crewe Alexandra-ban, az összes labdarúgással kapcsolatos tevékenységből. Clarke, ígéretes átláthatóság és nyílt információs vonal állt a televíziós kamerák előtt, és valahogy nem említette meg egyszer.

December 6-án írtam, hogy az FA a Gradi-t azzal kívánta megkérdezni, amit tudott és a közzététel előtt és után több beszélgetést folytattak az irányító szervvel. Ismét nem tettek említést arról, hogy Gradi ebben a szakaszban 11 nap volt a felfüggesztésében.Valójában az FA még mindig nem szólt a témáról – még csak egysoros visszaigazolást sem – annak ellenére, hogy mindenhol jelentették, és bár Crewe, talán a legkevésbé átlátható klub, amit valaha is foglalkozott, egy rövid

Ez az FA átláthatósági elképzelése? Úgy tűnik, inkább egy szándékos kísérlet, hogy mindent felgyorsítson, ami pontosan az, amit az FA megígérte, hogy nem fog.Talán Clarke azt hitte, hogy senki nem fogja észrevenni, amikor Gradi megállt a mérkőzésekért, de inkább bolond nekünk, ha azt hiszem, hogy eléggé meggyőződnénk arról, hogy az FA valójában ezúttal is jelent.

olyan átláthatónak érzi magát, mint Guinness pintje, és hasonló témakörben is értékelhető lenne, ha az FA elég jó lenne ahhoz, hogy megmagyarázza, mi a felfüggesztés a labdarúgással kapcsolatos minden tevékenységből.Sajnálom, hogy pedantikus, de úgy érzi, mintha fontos kérdés lenne, amikor azt a férfit, aki állítólag elmondta, hogy távol tartsa a sportot, a klub helyszínén és belsejében forgatják. Rowett hinták és körforgalmú Gianfranco Zola az utolsó esélyes szalonban, de az izgalmas kihívás A Birminghamben Tovább

Gary Rowett az elmúlt néhány napban érthető módon nagy szimpátiával bír, szem előtt tartva a Birmingham városának zsákmányának jellegét és a Gianfranco Zola kinevezésének bejelentését alig elég idővel az utolsó ember között, hogy kitörölje az irodáját.

Ez egy szűk táncos üzlet, és nem először is csodálkozom, hogy a Liga Menedzserek Szövetsége olyan gyorsan bírálja-e a klubokat azt a sebességet, amellyel bérelnek és tüzet adnak, emlékeznie kell a saját tagjaira is, eléggé könyörtelenek lehetnek.

Ugyanakkor valószínűleg érdemes rámutatni arra, hogy amikor José Riga Blackpoolban volt, már szenvedett a klub tulajdonjogának túllépése, Rowett n ot csak az Oyston családdal beszélt arról, hogy a munkájáról beszélgetett, de vidáman is bejelentette, hogy Burton Albion, az akkori klubja honlapján.

Ez volt az első alkalom, hogy Riga rájött, hogy interjúk zajlanak egy olyan munkára, amelyet még el sem hagyott.Rowett, aki elképzelte, talán jobban megérti, hogy szégyen, hogy a szakmájában élő emberek egy része nem zavarja túlságosan a vezetői etikettet.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *