Anglia tagadta az All Blacks-et és késői döntést hozott a Twickenham thrillerben

Új-Zéland nem veszít sok meccset, még kevésbé, ha Brodie Retallick játszik.A második sor már a augusztus 2015 óta, a tavalyi Lions ellen játszott, a fekete mezben a második helyen állt, és rendkívül befolyásos volt, mivel a világbajnokság tulajdonosai legyőzték a korai 15 pontos hiányt és csapadékot, ami akadályozta a futó játékot hogy nyerjen egy másik meggyőző tesztet, amelyet egy pont határozott meg.

Anglia az előző hétvégén tartott a Springboks ellen, miután felülvizsgálati döntés született, Owen Farrell André Esterhuizen-nak való kihívásának legitimitását, de a győzelmet az All Blacks ellen – ami megérintette volna, hogy Sam Underhill öt perc múlva megpróbálta megengedni – megtagadták, amikor a dél-afrikai televíziós meccs-tisztviselő, Marius Jonker úgy ítélte meg, hogy a Courtney Lawes már elrepült a TJ-nél Perenara kick.England 15-16 Új-Zéland: hogyan értékelték a játékosokat a Twickenham-nál?

Underhill felkapta a labdát, és rossz lábú Beauden Barrett, hogy valahogy lefedje a 40 métert a l Egy meccs végén, amelyben kulcsfontosságú figura volt, de a tömeg ünnepelte, a játékvezető Jérôme Garcès azt kérte Jonkernek, hogy vizsgálja meg, hogy a Lawes már ott volt.Egy új World Rugby-irányelv alapján a játékvezetőket arra ösztönzik, hogy döntéseket hozzanak, nem elrejtve a TMO-k mögött, de itt Jonker-t arra kérték, hogy szabályozza, irányítva, hogy a törvények Anglia leghátrányosabb játékosa előtt álltak, Harry Williams.

< p> Ez egy marginális hívás volt, de Angliának volt végső lehetősége, amikor Új-Zéland, nem először, köhögött, és támadást indított. Ahogy Owen Farrell, aki az első félidő elején rúgta a gólt, egy másik kísérletre kényszerítette magát, a csapata inkább a jobbra támadást, mint a szűkösséget.A törvények fölöttesítették Henry Slade-nak, aki nem tudta megtalálni a célpontját, és az összes feketét, amellyel a 21 percet biztosítani tudták.

A Lawes hívás jelentős pillanat volt – az abortív, az utolsó támadás és a Farrell hívása kétszer, hogy a büntetést 10 perccel a második félidőben érintse meg, és vezessen egy vonalat. Azóta Retallick elkezdte irányítani a sorozatot, de a második darab nem jött létre, amikor Kyle Sinckler bekapcsolta a kapcsolatot, mint egy csapat, amely a nyitás 30 percében irányította a csapatot. -16 Új-Zéland: nemzetközi rögbi unió – élő! Bővebben

Anglia társkapitánya, Dylan Hartley, a második próbálkozásuk gólja, félidőben váltotta fel Jamie George.Spekulációhoz vezetett, hogy az Anglia Anglia karrierje nem terjed ki a világbajnokságra, de kiderült, hogy minden héten hüvelykujjával küzdött, és a csere nem volt taktikai. Furcsa lett volna, ha Angliának az Új-Zélandon a nyitó felében eldobott vonalon való hatékonysága lett volna, nyomást gyakorolva Hartley hátizsákjaira a hátsó részén, hogy lerombolja a lapokat.

a második felében, Retallick három ellopta. Az összes feketék egy második sorban, Scott Barrett-nél, 11 percre a második félidőben, hogy nyomást gyakoroljanak George-ra egy olyan napon, amikor a törölközők nem tudták teljesen megszáradni a labdát. Jellemző Új-Zéland volt, az egyik ellenfelük erősségét a konfliktus forrása felé fordította.Facebook Twitter Pinterest A Sam Underhill öt perc múlva megy Angliába, de a kísérlet le volt zárva. Fotó: Matthew Impey / Rex / Shutterstock

A Retallick-nál kezdetben más volt. Elkobozta a startot, és a következő alkalommal, amikor Új-Zéland birtokba vette, újraindították őket.Anglia arra kényszerítette az utat, hogy egy héten áthaladó passzon keresztül játszott, mielőtt Ben Youngs hosszú passzját Chris Ashtont szabadon találta a szárny első teszt kezdetén, mivel négy évvel ezelőtt Új-Zélandra nézett. nyolc megpróbál a Fidzsi-szigetek útján tovább olvasni

Anglia szélességét a nyitó negyedben érte el, Új-Zéland pedig arra várt, hogy a támadások szűkebbek legyenek. , hogy a látogatók, akik délután összenyomódtak és összenyomódtak, amikor a körülmények veszélyesnek találták, és bizonytalanságot árultak el, hogy Anglia, akinek taktikája, mint például Írország Joe Schmidt alatt, korán ki kell használnia Új-Zélandra. p>

Farrell cseppcélját egy hosszú érintőképernyő követte Elliot Daly büntetés után.Maro Itoje elkapta a dobást, és Anglia azonnal elindult a 15 méterre Új-Zélandon. Nem hajtottak oldalra, hanem egy szögben, ami nehezebbé tette a kegyelmet. Ahogy Hartley hátulról biztosította a labdát, az All Blacks elkezdett szétzúzódni, ekkor négy taggal csatlakozott, Angliában pedig álomföldön volt, 15 pontot előre. Regisztrálj a bontásra.

Amikor Sonny Bill Williams a fél órában vállsérüléssel helyettesítették, Új-Zéland napja úgy tűnt, mintha hosszabbodna, de helyettesítője, Ryan Crotty bizonyította a katalizátort, amit az ő oldala keresett.

Crotty segített az oldalán a lábnyílás előtt és amikor Jack Goodhue szünetét támogatta, Anglia 22-ben játszott az első félidő vége felé, az első feketéknek támadta meg az első támadást.A büntetőjáték után egy scrumot választottak, és amikor három játékos rövid ideig tartott, Beauden Barrett belseje megengedte Damian McKenzie-t a Farrell és Ben Te’o között.

legalább négy megpróbál az előző 12 játékban, de ez volt az egyetlen délután. Barrett első tesztcsökkentő célja öt pontot vágott le Angliában, és a 45 perces és 59 perces szankciók a második periódusban voltak. Underhill elutasított próbája Angliának az elégedetlenség középpontjába került, de nem eléggé aranyosak voltak, aligha meglepőek, mivel a játékosok hiányoztak és ki játszottak.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *