Connacht Naulia Dawai és Jack Carty megragadják az utolsó gúnyt, hogy megnyerjék a Waspsot

Connacht Naulia Dawai és Jack Carty megragadják az utolsó gúnyt, hogy megnyerjék a Waspsot

A 2. pool nyitva marad. Ez a csodálatos terep, a Galway-öböl legelegebb partján, az évek során több, mint néhány csillaggal terhelt oldal síremléke volt, de úgy tűnt, mintha az Wasps domináns utolsó negyedének bizonyult volna ahhoz, hogy elkerüljék a legújabb Josh Bassett az elmúlt 10 percben öt pontot szerzett nekik.

Napjainkban Connachtnak megvan a bajnok státusza, és ezzel a játékba vetett bizalom soha nem veszti el. végső fütyül. És menj csak éppen akkor, amikor elnyerte a döntő büntetést az óra pirosával.A legfrissebb irányelvek lehetővé teszik, hogy megérintjenek, és ezekben az esetekben vegyék ki a sorrendet, amit a Connacht döntő hatással tett, és Jack Carty-t drámai győztes konverzióra állította be.

„Valószínűleg az én rúgásom volt az egyik az elmúlt időszak gyengeségei – mondta Carty -, de ez valami, amit dolgoztam. Ez volt az egyikük, ahol nem kapsz annyira kritikát, ha hiányzik. ”

Az így kiszorult nyomás miatt a szokatlanul szelíd szellőn átütötte a labdát. Az Atlanti-óceán és a Sportpálya örült, mintha újra elnyerték volna a Pro12-t.Úgy tűnik, nem valószínű, hogy sikeresen megvédik a címüket, szenvednek a rettegett második szezon szindrómától, és most Pat Lam, az inspiráló edzőjük, bejelentette, hogy nyáron távozik, de csak akkor emelték ki a játékukat, amikor fontosnak tartották, hogy a fejbőrt tetszés szerint értékelték.

A darázsok még mindig a medence tetején vannak, pontkülönbségben, de ez egy háromirányú megosztás, Toulouse – 54-15 nyertes a Zebre ellen – és Connacht is 13-án. A látogatók úgy gondolták, hogy eléggé tették a medencét az ágyban, rendkívüli teljesítményt nyújtva Joe Launchbury iparágtól, amelyet a korábbi hét csodálatos darabjával átalakított sztriptíz egészített ki.

Coventry-ben A darázsok és Connacht vonalaival küzdött.Poethically, Wasps megragadta az irányítást a játék, mint bármi a hátsó egy domináns scrum, csak a Connacht, hogy pontozza a győztes próbálkozás egy sor.

Első próbát szerzett egy sorban is, hogy az órával is piros, ezúttal az első félidőben. Ez a pontszám 13-7-es vezetést ért el a szünetben. A kisállomány ellenére a darázsok az első negyedévben próbálták meg a játék első próbálkozását, Thomas Young elrontotta a vonalat, hogy megszabadítsa Nathan Hughes-t egy olyan galoppal, amelyet csak a Kieran Marmion hős hangulatával állított meg.Joe Simpson azonban befejezte a munkát.

A sárga lapot a Tiernan O’Hallorannak, amint azt Wasps nyomta a második negyedévben, úgy nézett ki, hogy az egyensúlyt a látogatók javára fordította. a sorozatok konvertálásához a büntetésekből, és a Bundee Aki kitörése Carty második büntetését eredményezte. Amikor O’Halloran visszatért az utolsó öt percig, úgy Connacht felemelte az intenzitást. Simpson sikerült megakadályoznia a TMO látványvonalait egy sorból és meghajtóról, de egy másik vonalból Carty keresztrúgása elkapta Christian Wade pozícióját.Danie Poolman, ideiglenesen Matt Healy-nek, rengeteg időt töltött le. A bosszú győztese Munster után Owen Williams megőrzi az idegét. védekezésben és újra és újra megzavarta őket, Launchbury munkamennyisége embertelen lett. A hamarosan elért jutalmak, a látogatók úgy tűntek, hogy elvesztették a játékot, amikor számít. Egy másik fiatal mini-szünetet a rampázó Ashley Johnson fejlesztett ki, amely a Marmion-t büntetés megkötésére kényszerítette, hogy háromszor húzza meg a darazsakat.

Az órában Gopperth-nek lehetősége volt a Wasps szintjét felhívni, amikor a látogatók A scrum új erőfölényeket ért el.Gopperth egy ilyen posztot ért el, de Wasps az utolsó negyedévben lépett be az emelkedőbe, és 12 perccel a Gopperth második büntetésén maradt. Néhány perc múlva ismét eljöttek az otthoni csapattól a saját csapatuk, Guy Thompson pedig Dan Robson-nak táplálkozott, és a helyettesítő scrum-fél kivágott passzja Bassett-t hagyva, amire gondoltunk.

Természetesen Connacht dühös végső öt percig állt, de a látogatók úgy tűnt, hogy a vihart idegesítik. Elrontották Connacht labdát az utolsó pillanatban, csak Connacht ellopta, Niyi Adeolokun arra kényszerítette Guy Thompsont, hogy tartsa be a büntetést, amit a sarokba küldtek. Majdnem elolvasta a forgatókönyvet. Egy utolsó sorrendet biztosan és határozottan hajtottak végre, és ezután Naulia Dawai sok eufóriát érint.A Sportsground tömegnek utoljára csendben kellett lennie, hiszen Carty felállt a szögletből. A csend ideiglenesnek bizonyult.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *