Invincible Saracens az Európa Bajnokok Kupa rekord nyereményjátékára

Invincible Saracens az Európa Bajnokok Kupa rekord nyereményjátékára

Owen Farrell és George Kruis idén ígéretet tettek a Harlequins-ben januárban. 27 meccset játszottak klubjukért és Angliának, akik 2016-ban 13 győzelmet arattak 13 vereséggel, míg a Vunipola testvérek, Mako és Billy kétszer voltak a vesztes oldalon, a Quins ellen, minden alkalommal 35 és 31 megjelenés volt.

Az utolsó, szombaton az Allianz Parkban 50-3-ban elfojtott Sale elleni mérkőzés a Saracens egy év utolsó előtti mérkőzése, amely a karácsony estéjén otthon lesz Newcastle ellen. Az év egy vereséggel kezdődött, amely 15 versenyen végződött minden versenyen, és a Harlequins-n kívül senki sem verte meg Saracens-t, amikor az összes Angliában játszottak.Legalább egy győzelmet rögzítettek a Premiership minden más oldala ellen, beleértve mind a levert London írot, mind a Bristol-t támogatta. Maro Itoje a szuperember a könyörtelen Saracens hatszoros eladásában Tovább

“ a következetesség a félelem tényezője ”- mondja a Saracens külseje, Alex Lozowski, a csapat egyik új tagja a tavalyi szezonban. „Európában nem vesztettünk életkorot [13-9-ig Clermont Auvergne-be a 2015 áprilisának félidős döntőjében], de nem mondanám, hogy a csapatok ránk gondolnak, hiszen verhetetlenek vagyunk; minden klub úgy véli, hogy meg tudnak verni egy másikat.Amikor játszol, meg kell hinni: nem mehetsz a meccsre, amit elveszítesz.

„A játékosok kétségbeesetten akarják, hogy ismét jól tegyenek Európában ebben az évben, és szeretnék nyerni először, de senki nem beszél a múlt szezonban. A középpontban egyszerűen csak annyit teszünk, mint amennyit csak tudunk a versenyen, és bár jó kezdetünket kezdtük a csoportban, vannak olyan csapatok, akik jó előadásokat tettek, és nagyon erősek.

“ Minél hamarabb eljuthat a negyeddöntőbe, annál jobb, és jól kell játszanunk az Eladáson, hogy a medencében a vezetőüléshez jussunk.Júniusban vissza akarunk térni a versenybe egy erősen erős pozícióban, hogy elnyerjük a csoportot, ezért a vasárnap számunkra rendkívül fontos játék. a nyolc nyolcat, miután elvesztették a három medencés mérkőzést, és nem vettek fel bónuszpontot. Elsődleges céljuk, hogy ne tegyék le a Premiership táblát, és csatlakozzanak Worcesterhez és Bristolhoz a kiesés elleni küzdelemben. egy három éves ügylet, annak ellenére, hogy szerződést kötött a rögbi bajnokság klubjával. A tigrisek magas ítéletet adtak ki a kártérítés ellen. Solomona debütálja a Sale-t a jobb oldali szárnyon egy másik legutóbbi bajnoksággal, Josh Charnley-t, a bal oldalon.Steve Diamond öt változást hajtott végre a csomagban, mind a második sorban, ahol Josh Beaumont nem érhető el sérüléssel, és a hátsó sor. „A Saracens megmutatta, hogy milyen nagyszerű csapat van, amikor a múlt hétvégét megverik, de nem jártunk jól, és nem engedhetsz meg magának, hogy egy sárga lapot beszélhessenek háromnak, ha kihívást fognak kérni őket” – mondja Sale rögbi igazgatója. / p>

„A tréning területén nehéz hét volt. Van néhány nagy játékunk.A fiúk pillanatnyilag megsérülnek, és vissza akarnak térni ahhoz, ahogyan mindannyian tudjuk, hogy képesek vagyunk. ”

Saracens két személyi változást hajtott végre, a Jamie George kurva pedig a padra és Jackson Wray helyére lépett. Kelly Brown a hátsó sorban.

Majdnem két év múlva a Saracens elvesztette az európai kupa medencéjét az otthonról, a Clermontban, egy olyan szezonban, amikor visszamenőlegesen kétszer is felvették az Eladást. A történelem, ha kevés más, reményt kínál az eladásra. 1982-ben Argentína elismerte, hogy 50 pontot vesztett el Dél-Afrikában Pretoriaban. Amikor a következő héten ismét játszották őket, 21-12-et nyertek, a külső felükkel, Hugo Porta-val, minden pontot pontozva.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *