Gonzalo Higuaín megbünteti a romákat, hogy küldjenek Juventus hét pontot

Gonzalo Higuaín megbünteti a romákat, hogy küldjenek Juventus hét pontot

Gonzalo Higuaín ismét védjegycéllal csapott le, hogy a Serie A vezetői Juventusnak egy 1-0 győzelmet nyerjenek a romák ellen egy feszült asztali mérkőzésen, amely hét pontot adott szombaton.

< p> Az Argentína 10. szezonja és harmadik az elmúlt két játékban a Juve-nek a 25. egymást követő otthoni bajnokságot nyerte, és hatodik egymást követő Serie A címre helyezte őket.

Roma, kénytelen üldözni a Higuaín után a 14. percben lezajlott játék hosszú ideig tartó birtoklása volt, amit nem sikerült valódi esélyekre fordítani, és most már egy másik hosszú törekvés a Torinói oldalon. Paolo Bandini Bővebben

A Juventusnak a karácsonyi szünet előtti egy mérkőzésen 17 játékból 42 pont van, ezt követi a 35-ös és a 33-as Milánó.

Ismerős történet volt azoknak a romáknak, akik az utolsó három évszakban kétszer voltak a Juventus versenyzői.Higuaín látta a Wojciech Szczesny korai lövését, mielőtt Juventus-t eljuttatta volna stílusosan.

Az egykori Napoli és a Real Madrid játékos 30 méterre kapta a célt, és Daniele De Rossi-val nyerte el a csapatot, Kostas mögött csúszott Manolos és egy bal lábat lőttek le a helyről a terület széléről.

A roma sikerült összeállítania magát a korai visszaesés után, és a legjobb esélyük a sarkokból Manolosra esett. A görög védőnek az első félidőben egy kapu alatt zárva tartott közeli lövés volt, és a második félidőben messzire tolódott.Nyolc sarkot nyertek ötre a Juventus számára, de túl gyakran kerestek túl hosszú kereszteket, és minden nyomásuk miatt csak három lövés volt a célponton.

A másik végén Szczesny ragyogó mentést tett Stefano Sturaro megtagadására Mario Mandzukic hátsó sarka után szabad lövést adott neki.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *