A Real Madrid v Liverpool számára csak egy dolognak tűnik – káosz lesz

Marcelo „Mi vagyunk a Real Madrid” megjegyzés, és a jogosultság értelme azt sugallta, hogy semmit sem tanult Belo Horizonte megalázásából. De aztán szerdán előrehaladt a Liverpool aggodalomra okozott előrehaladása és az a felismerés, hogy még az elmúlt négy hónap javulása után még mindig nem lehet bízni. Kijevben mindkét fél hatot szerzett; mindkettő lehet. Senki sem tudja többé irányítani a játékokat. A Jürgen Klopp játékvezető figyelmezteti a Real Madridot: „Végre leszünk a tűzben” Tovább

Lehetséges, hogy a Liverpool egyszerűen túl fogja húzni a Realot. Egy öregedő müncheni Bayernek úgy tűnt, hogy fizikai élvezetük van rajtuk, és Juventus biztosan tette; A Juventus-t Tottenham az elmúlt 16 év során kiegyensúlyozta, és a Liverpool legalább sportfogadás bónuszok egyenlőnek számít a sebesség, az erő és az agresszió szempontjából.A Premier League csapatok Európában még idén is alulteljesítettek, de különös értelme van, hogy a labdarúgásuk magasabb tempóban játszódik, mint máshol.

A Sadio Mané gondolata Lucas Vázquez-en fut (ha Dani Carvajal nem tudja helyreállítani a comb sérülését időben) megrémítenie kell a Realot, bár nem több, mint a Mohamed Salahnak a Marcelo által a térben lebegő kilátása, ha nem úgy döntött volna, hogy előre halad, és pár perccel korábban egy támadáshoz csatlakozik.

Bármennyire is ebben a játékban, az oldalak egy olyan csatát jelentenek, amely mindkét irányba megy. Mind a későn, az Anfield-ben, a 4-3-3-ra való visszatérés után, és szerdán a második lábánál a romák problémákat okozottak a teljes hátoldal mögött, különösen Trent Alexander-Arnold.A 19 éves volt kényelmetlen éjszaka a Stadio Olimpico-ban, de ez részben abból adódott, hogy a Salahtól kapott támogatás hiánya miatt maga is elhagyta magát. próbálja kihasználni a maradt helyet, amikor Aleksandar Kolarov előrehaladt.

Hasonló számítás várható a döntőben. Mivel Marcelo egy ilyen támadó teljes hát, Jürgen Klopp eldöntheti, hogy van értelme, hogy Salah üljön az űrbe, amit elkerülhetetlenül elhagy. Ha igen, akkor valószínűleg ki kell igazítani a sportfogadás online középpályát, hogy Georginio Wijnaldum több támogatást nyújtson Alexander-Arnoldnak, mint amit szerdán tett.

A Real Madrid alakja azonban nagyban függ.Úgy tűnik, hogy kedden játszani a Bayern ellen tett 4-4-2. Nemcsak nem tesz közvetlen nyomást a teljes hátra, mert legalább arra kényszerítené őket, hogy minden csirkejátékban részt vegyenek minden alkalommal, amikor előreléptek, a Liverpoolba irányítaná a középpályát, aki három férfi lenne a középpálya közepén a kettő ellen.

A Zinedine Zidane a Bajnokok Ligájában ebben a szezonban a Borussia Dortmundban, a csoportfázisban és a félig záró Bayernben választhatja a 4-3-3. bár a Real mindkét lámpatestet megnyerte, egyikükben sem volt védekező.Akkor lehet, hogy Zidane a 4-3-1-2-et részesíti előnyben, valószínűleg az Isco-val, aki Cristiano Ronaldo mögött dolgozik, aki nyomást hagyhatott Alexander-Arnoldra és Karim Benzema-ra. Igaz, hogy ez Andy Robertsonnak bizonyos szabadságot adna a baloldali Liverpoolnak, ami egy bizonyos kérdés, ha Carvajal nem tér vissza, vagy ha nem illik teljesen, de ez veszélyeztetné a Liverpoolt egy másikban olyan területen, ahol sérülékenyek voltak – a középpályán.A rendkívül mobil és agresszív három középpálya három problémája az, hogy elhagyhatják a hátul négyet, és könnyen elképzelhető, hogy Isco megtalálja a helyet Virgil van Dijk és Dejan Lovren előtt és a Liverpool megsemmisítésének megszervezésében.

De ezek a kételyek mind a Liverpoolnak a Róma második felében bekövetkezett idegességéből adódnak, ahol úgy tűnt, hogy a két széklet között elkapják a szokásos vervejüket, és megpróbálta elfojtani a játékot. Egy tentativitás belépett a játékba, és ellentámadások, általában annyira folyékonyak, elkezdtek lebontani a doboz szélén álló határozatlanságot. Liverpool v Real Madrid: az európai találkozóik története Eddig tovább

Ronaldo és a Benzema minimális védelmi munkát fog végezni, ami azt jelenti, hogy legalábbis olyan alkalmak lesznek, amikor a Liverpoolnak egy extra embere van a középpályán.Marcelo elkapja az utat. A Carvajal sérülésének előrehaladásától függően a Realnak lehet egy gyengesége a jobb oldalon.

A Liverpoolnak nagyobb fenyegetést kell nyújtania az oldalakon. Természetesen fizikai előnyük van. Ha játszani tudják a Manchester City-vel szembeni első szakasz első felében, vagy az első félidő utolsó 15 percében az Anfieldi romákkal szemben, akkor a Real Madrid-ot el lehetett fújni. De védekező sebezhetőségük van, és a Real, ahogyan Marcelo megjegyezte, a játékok győzelmét szokás ellenőriznie, nagyrészt a nagyon jó játékosok miatt.

Az ok kevésnek tűnik itt; ez káosz lesz.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *