A roma haragja a fény meghalása ellen a büszkeséget túllépi a haragtól

„Grazie Roma” – énekelte a helyieket. Egyszerű, de hatékony „Köszönöm”. Ezt a kifejezést Antonello Venditti zenész ikonikus kórusává tette, miután a Giallorossi 1983-ban megnyerte a második Serie A címét. olyan nagy és hangos, mint ez.

Még a vereségben is, a romák támogatói hálásnak érezték magukat. Csapataik egy másik csodálatos Bajnokok Ligája visszatérésének egyik céljába kerültek, de a rugalmasságot úgy mutatták, ahogyan az az érzelmeket, mint az eredményt. Ez a nyakkendő internetes sportfogadás véget ért, amikor a Liverpool 5-0-ra tette az Anfield-et, majd 6-2 és 7-3-at szerdán este.A romák soha nem adták át az elkerülhetetleneket, soha nem szűntek meg a fény meghalása ellen. Videó lejátszása 1:25 ‘A szívem fájdalmasan nem ad mágikus éjszakát’: Di Francesco a Roma v. p> Eusebio Di Francesco hasonlított egy bokszjátékhoz. „Jobb, ha két harcosot nézne, akik időt pazarolnak” – tette fel a roma menedzser a játék utáni sajtótájékoztatón, „vagy kettő, akik megpróbálják megsérteni egymást?”

rámutatnak arra, hogy a romák által okozott kár jelentős része önmagában okozott. A Di Francesco magas védelmi vonala, melynek első hátsó része volt az első szakaszban, meggondolatlan volt, a játék határátlagos gondatlanságának elmulasztása.Itt, Rómában, Radja Nainggolan felszolgálta Liverpoolt a nyitó céljukon egy tányéron.

Az ilyen hibák romlást kísértenek, mivel azt gondolják, hogy mi lehet.Mégis megbocsáthatóak voltak a rajongók számára, akik örültek, hogy csapata régóta gyengébb komplexumot hozott, még vereségben is.

Elég gondolkodni arról, hogy Daniele De Rossi hogyan beszélt a döntő után az utolsó 16-os versenyen, ami lelkesedést mutat Shakhtar Donetsk-szel való párosulás miatt, mert nem vélekedtek egyike annak a két vagy három csapatnak, akikkel szemben minden mobil sportfogadás valószínűség szerint már elkezdtek megverni a startot.

Szerdán a teljes munkaidőben a kapitány nagyon különböző megjegyzést tett. „A következő évben meg kell próbálnunk megnyerni a Bajnokok Ligáját, mert nem vagyunk sokkal rosszabbak, mint rájuk [Liverpool]” – mondta. „Ezeknek az elődöntőknek háromévente, nem pedig minden 30 évente kell megérkezniük.” Facebook Twitter Pinterest A roma támogatók a „Köszönöm” -et szerdán szerzettek.Fénykép: Giuseppe Bellini / Getty Images

Ez a váltás bizonyíték a Di Francesco számára. Ezzel a nyakkendővel beszélt a gyámjal, és megragadta a gondolkodásmód szükségességét Rómában.

„Az olasz politikában az emberek mindig azt mondják:„ Olaszország mindig ilyen volt, Olaszország mindig ilyen volt – mondta. „Ha mindenki mindig így reagál, akkor semmi sem változik. Ugyanez igaz. A mentalitás megváltoztatásához egy-két dolgot kell mozgatnunk, egyenesen egy irányba kell mennünk, együtt próbálnunk elismerni az akadályokat, anélkül, hogy elfelejtenénk a végső célt.

Azt mondta, hogy szerdán nem döntött a bírói döntésekről.Bár Di Francesco elismerte, hogy a dolgok másképp mentek volna el, ha Trent Alexander-Arnoldot büntetéssel büntették, és egy piros lapot a Stephan El Shaarawy lövéséről a második félidő közepén lőtték le, azt is mondta, hogy ezek a klub számára fontosak ne aggódjon. Ő kritizálta a játékosait, hogy elvesztették az idejét, hogy tiltakozzanak ahelyett, hogy bekerülnének a játékba. Regisztrálj a The Fiver-re és szerezd meg a napi futball-e-mailünket. két lábon való részvétel „elfogadhatatlan”.A sportigazgató, Monchi, megjegyezte, hogy a Juventus a végső döntések rossz végén is a negyedik döntőjében volt a Real Madrid ellen, és azt mondta, hogy az olasz kluboknak „fel kell emelniük a hangjukat” és nyomniuk kell Uefát, hogy fogadjanak el VAR-t. (Nem úgy, hogy a visszajátszási rendszer megoldotta az összes vitát a Serie A-ban, egyébként.) Az olasz médiák szekciói még szembetűnőbbek voltak. „Az igazságtalanság!” Vezette az első oldal címét a Corriere dello Sporton.Az újság szerkesztője, Alessandro Vocalelli írta a „szinte tökéletes meccset, amit a játékvezető tönkrement” .Roma 4-2 Liverpool (agg: 6-7): a játékosok értékelései a félig végső második szakaszban További részletek

Az Alexander-Arnold kézilabda mellett az újságírók rámutattak arra, hogy a második félidő elején az Edin Dzekónak egy másik büntetését elutasító helytelen döntést hozott, és azt állította, hogy a Liverpool harmadik célját az első szakaszban el kellett volna utasítani. Sokkal kevesebbet írtak Kostas Manolas korai kihívásairól, ami a másik végére rúghatott volna.

Nem kétséges, hogy sok rajongó osztozik az igazságtalanság érzésében.És mégis ez volt az elismerés, nem harag, ők felajánlották, ahogy a függöny az európai álmaikra jött. kiváló erőforrások. Ebben a szezonban látták, hogy 90 perc alatt csapata megverte Barcelonát, Chelsea-t és igen, még Liverpoolt is. Ahogy Luigi Garlando írt a Gazzetta dello Sportban: „Ha ezeket a dolgokat havonta egyszer megtörtént, akkor nem hívják őket csodáknak.”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *