Harden „lehetetlen” lövése biztosítja a Rockets 20 pontos visszatérését a Warriors ellen

James Harden csütörtök este 2,7 másodperccel túlórázással 2,7 másodperccel hárompontos mutatót ért el, és a hét második tripla-double játékával és az ötödik egyenes 40 pontos játékkal fejezte be. Ennek során Harden a Nyugati Konferencia hatalmainak hatodik sorozatában hajtotta végre a Houston Rockettet a 135-134-es Golden State Warriors mellett, a hatodik egyenes győzelemért. Kevin Durant hosszú, három mutatóját elmulasztotta, amikor a zümmögő Bet365 hangzott a tavalyi hétjátékos Nyugat-konferencia döntőjének, melyet az Arany Állam nyert. A holdleszállás és a sík föld: miért szeretik az atléták az összeesküvés-elméleteket? Bővebben

Stephen Curry előrehozta a Warriors-t, 23,1 másodperccel az OT-n maradva a 35 ponthoz vezető úton. De a kosarat nem kellett volna számolni, mert Durant egyértelműen elkerülte a labdákat, amikor visszahúzta a labdát.Hardennek azonban még egy valószínűtlen, akrobatikus pillanata volt benne. Legalább négy kezével szabadon engedte a labdát a játék győztese számára. Ezt a lövést Steve Kerr, az Golden State edzője „lehetetlennek” tartotta a meccs után. Az uralkodó MVP 44 ponttal, 15 gólpasszal és 10 lepattanóval fejeződött be. Beleértve a Lakers ellen december 13-án elért 50 pontos játékát, Harden legalább 11 pontot szerezhetett 11-ből. “Nem tudom, hol áll, de örülök, hogy eljutok a győzelemhez” – mondta Harden. „Csak ki kellett mennem, és a legmagasabb szintű Bet365 szerepemet tenni.” Houston Rockets (@HoustonRockets) M.V.P.GAME WINNER!pic.twitter.com/nshRgCiZwXJ január 4, 2019.

A Warriors a második félidő egyik pontján 20 pontot vezetett, és a veszteség frusztrált volt Curry-nak. “Van ilyen vezetésed, nem veszítesz otthon” – mondta. „[Lassú] forgások voltak, vagy csak egy kis lustaság ezzel a vezetékkel. De van egy ilyen vezetésed, ez nehéz út a kimenethez. ”

A Warriors most három egyenes játékot veszített otthon, de Klay Thompson azt mondta, hogy nem aggódik a csapata formája miatt. “Ez más év, mint a múltban volt” – mondta. „Bár nem fújunk csapatokat, továbbra is 11 játékot Bet365 tartunk fenn, a fenti 500 pont felett, azzal a lehetőséggel, hogy itt induljunk az All-Star szünet előtt. Ez még nem a világ vége. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *