Leitch japán kapitány szerint az oldalát nem fogja meghajolni Twickenhamnél

Michael Leitch japán kapitány ragaszkodik ahhoz, hogy az oldala szombaton csak Anglia elleni győzelmet célozzon meg, azt állítva, hogy Eddie Jonesnak nem lenne más lehetősége. Anglia Eddie Jones bojkottálja az időveszteséget a játékvezetők ülésein.

Leitch, aki Jones kapitánya volt a Dél-Afrika feletti lenyűgöző győzelemről a 2015. évi világkupán, kiderítette, hogy korábbi sportfogadás edzője legnagyobb öröksége Japánban az volt, hogy megváltoztatta a gondolkodásmódját a vereség túl könnyű elfogadása mellett. >

Ők továbbra is rangidős kívülállók maradnak a szombati meccsen, és a két fél közötti különbség hétfőn megtapadt, amikor kiderült, hogy a japán játékosok napi 13,64 font napidíjat kapnak, míg az angliai csapatok egyenként 25 000 fontot keresnek.

Jones megígérte, hogy teljes erővel bír a japán első Twickenham-utazás előtt, és sürgette őket, hogy „összetörjék” a Bátor virágokat, de Leitch megtagadta a figyelmeztetést, hogy „menjenek a templomba és imádkozzanak”. ”, Hozzátéve, hogy nem csinálnák t örökös korábbi edzői igazságszolgáltatás, ha átfordulnak. „A nemzeti csapat mindig elfogadta a veszteséget, ezt megváltoztatta, és helyes útra állított bennünket.Nem fogadhatjuk el a veszteséget, nem fogadhatjuk el azt, hogy azt mondtuk, hogy mindent megtettünk, de elvesztettünk. Nem megyünk oda és sportfogadás online meghajolunk, odamegyünk, és megnyerjük azt. A bontás: iratkozzon fel, és kapja meg a heti rögbi szakszervezeti e-mailt.

„Megpróbálom nem extra különleges, de azért lesz, mert sok játékos tiszteli őt [Eddie-t] edzőként, és nem akarná látni egy japán csapatot, amely odamegy és egy nagyobb Anglia csomaghoz hajlik, anélkül, hogy valójában mindent megadna.

„Egyáltalán nem lepődtem meg [Eddie hozzászólásaival]. Minden csapat, amely Japánot játszik, kimegy és baszk minket. Ezt minden nemzetközi csapattól elvárjuk.Az első szintű északi félteke csapattól elvárjuk, hogy zaklatjanak minket a készletekben, zaklatnak minket a bontás körül, ez semmi új. ”Kíméltek a költségek: A japán rögbi szakszervezetőknek napi 13 fontot fizetnek. További információk

Jones eközben megvédte csapjait és elismerte a Japán által a 2015-ös világbajnokság után elhagyása óta elért fejlesztéseket. „Nagyon szórakoztattam. Nem szórakozhatsz manapság, ugye? Mennyire unalmas ez? Bármit mondasz, ami kissé érdekes, és politikailag hibásnak tekintik.Japánt törni akarunk, és fontos, hogy a játékosok gondolkodásmóddal rendelkezzenek, mert ez egyike azoknak a trükkös játékoknak, olyan játékoknak, amelyeket meg kell sportfogadás nyernie, elvárható, és ha bármi mással bemegy, kivéve egy agresszív, fizikai gondolkodásmódot, akkor ki is ragadhat.

„Nagyon örülök annak, hogy Japán most már a rögbi közösség komoly tagja, mert nem voltak korábban. Ez az oka annak, hogy megvan ez a lámpatest. Amikor odamentem, teljesen elvesztették a gondolkodásmódjukat. Örültek, hogy Anglia ellen játszottak és 70-20-at verték meg, mert mindaddig, amíg keményen próbáltak, mindenki boldog volt.

„Most azok a fiatal srácok, akik látták Japánt nyerni, azt hiszik, hogy nyerhetnek . A fiatal srácok Super Rugby játékot játszanak, így hetente játszanak a világ legjobb játékosaival szemben, tehát úgy gondolják, hogy nyerhetnek. Ez veszélyesebbé teszi őket. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *