Ana Ivanovic a nyugdíjas pletykákat rejtélyes Twitter-üzenettel üzemel

Ana Ivanovic a nyugdíjas pletykákat rejtélyes Twitter-üzenettel üzemel

 

Ana Ivanovic a nyugdíjazásról szóló pletykákat táplált be azzal, hogy bejelentette, hogy szerdán feltárja a „fontos” híreket. Az egykori világ No1 titkos üzenetet írt a Twitteren, mondván: „Kedves rajongóim & amp; támogatói.Pls hangolódik be a Facebook oldalamon holnap este 18 órakor, ahol megosztok valami fontosat veletek. ”

Az elmúlt években spekuláció történt Ivanovic jövőjéről a sportban, a szerbekkel 2008-ban próbálta megismételni azt a formát, amely csak a francia nyílt címet kapta.

A 29 évesnek különösen kemény volt a 2016-os szezonja, 15 éves győzelmet nyert egész évben, a legutóbbi júniusban és a rangsorban 63.-ra csúszik. Petra Kvitova a kórházi támadás után elengedve.

Az ötödik egymást követő vereséget az US Open nyitó fordulójában augusztusban Ivanovic ragaszkodott hozzá. nyugdíjba vonulva, mondván: „Csak tényleg látnom kell, miért történik ez. A karrierem során küzdöttem. Néhány nehéz idõm volt.Ez nem az első alkalom, hogy végigmegyek. Csak azért fáj, mert tudom, mit fektettem be. Teljesen meggyógyítja.

De megígérte, hogy visszatér, mondván: „Ezt a nehéz döntést meg kellett tennem, hogy a következő évben teljes mértékben helyreálljak és sérülések nélkül lehessek. Nem várhatom, hogy újra játsszam, és 2017-ben teljesen visszaálljak a bíróságra. Nemzetközi Premier Teniszliga Ázsiában.Az új szezont az Aucklandi ASB Classic-ban kell január 2-tól kezdeni, és az Ausztrál Nyílt bejegyzéslistáján is szerepel.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *