39 éves korában elhunyt Chris Barker, a Cardiff és a Barnsley korábbi védője

Chris Barkert „inspirációnak”, „hűségesnek” és „abszolút úriembernek” nevezik, mivel tisztelgés öntötte el a volt Cardiff és Barnsley védőt, aki 39 éves korában halt meg. > A sheffieldi születésű Barker 1999-ben kezdődött és majdnem két évtizedig tartó játékos karrierje során Southendt, QPR-t, Plymouth-t és Aldershotot is képviselte. ideértve egy rövid varázslatot Aldershot gondnokmenedzsereként a 2014–15-ös szezonban, és 2017 óta 18 éven aluli menedzser volt a Forest Green Roversnél.

A League Two klub egy nyilatkozatában megerősítette halálát. Csütörtök. „Mindannyian elkeseredünk, amikor meghalljuk ezt a hírt, amely sokkot okozott mindenkinek.Közvetlen gondolataink a családjával és a barátaival vannak ”- mondta Hannah Dingley, a Forest Green akadémiai vezetője. „Barks erős, inspiráló vezető volt 18 év alatti korunkban és nagyon szeretett kolléga. Segítséget és támogatást kínálunk a klub tragikus hírek által érintettjeinek – különösen fiatal játékosainknak -, és kérjük, hogy Chris családja biztosítson magánéletét ebben a kihívásokkal teli időben. ”Dale Vince (@DaleVince) Chris nagyon jó volt fiatal játékosok, és mindenki számára népszerű. Szomorú hírek. https://t.co/il0POVdjvs 2020. január 2. újév napján körülbelül 14 órakor Cardiff területén.Halálát nem kezelik gyanúsnak, és a halottkémről értesítették. ”

Barker ötéves varázslat során 180 alkalommal lépett pályára Cardiffban, miután 2002-ben csatlakozott a Barnsley-hez, és segítette őket a bajnokságba való feljutásban. évvel később. A Stoke-nál és a Colchesternél kölcsönvarázslatokat is kapott, mielőtt a 2017-ben befejeződött játékos karrierjét folytatta, miután a játékosok és edzők nem játszottak szerepet a ligában nem szereplő Hereford és a Weston-super-Mare klubokban. Facebook Twitter Pinterest Barker a Forest Green Rovers 18 év alatti menedzsereként való varázslata során.Fotó: Shane Healey / ProSports / Rex / Shutterstock

Barker bátyja, Richard a Rotherham segédmenedzsere, a League One klub által kiadott közlemény szerint: „A Rotherham United mélységesen megdöbbent és szomorú volt, amikor értesültek a Chris Barker, Richard asszisztens menedzser testvérének elmúlása.

„Mély részvétünket fejezzük ki a Barker család családjának és barátainak, miközben megerősítjük, hogy a futballklubban mindenki gondolata, sőt ebben a hihetetlenül nehéz időszakban Richarddal vannak.Családja nevében udvariasan kérnénk, hogy ez idő alatt biztosítsák számukra a magánéletüket. ”

Tiszteletdíjat adtak Barkernek az Angol Labdarúgó Ligából és a Hivatásos Labdarúgó Szövetségből, valamint számos korábbi klubjai és kollégái.

A Charlton és Wales középpályása, Joe Ledley a Twitteren ezt írta: „Pusztító hírek voltak Chris Barker elvesztésének hallatán, gondolataim a családjával és barátaival vannak, az egyik legeredményesebb a földön srácok, akikkel találkoztam. Valóban hiányozni fog. Nyugodj a békében ugat. ”Joe Ledley (@ joe16led) Chris Barker elvesztésének hallatán elpusztító hírek voltak a gondolataim a családjával és a barátaival, az egyik leghétköznapibb sráccal, akivel találkoztam. Valóban hiányozni fog. Nyugodj a Békében ugat

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *