A Imperious Watling frusztrálja Angliát, mivel az első teszt Új-Zéland javára lendül

Jofra Archer egy potenciálisan átalakító új fegyvert jelent Joe Root számára, és olyan, amely Anglia csapatának segíthet a Kookaburra labdával leküzdeni az idegen talajon elért sík pályákat.

De nézni, ahogy a Root bevetette Archert a harmadik napon A Maunganui-hegy, amikor BJ Watling harcos veretlen százada a földbe terítette a turistákat, arra volt kíváncsi, vajon a kapitány továbbra is birkózik-e az útmutatóval. Új-Zéland kontra Anglia: első teszt, harmadik nap – ahogy történt.

Meg kell mondani, hogy a csilingelés csodálatos kiállítást hozott létre visszafogottan és véresen gondolkodva.A harmadik este végén 298 golyóból 119 futással indult, és mindhárom ülésen végigütötték Új-Zélandot az éjszakai 144-ről négy helyett 394-re hat és értékes 41-es vezetéssel.

Ez a nyolcadik alkalom volt a 64 sapkás tesztpályafutás során, amikor a 34 éves játékos három számjegyet hozott fel, és 217 elbocsátásával régóta bizonyos megkülönböztetésű kapusőr-ütő, még akkor is, ha ez néha eltart egy ideig hogy a neve akkor derüljön ki, amikor a kocsmában a XI-es világon vitatkoznak (vagy egyáltalán nem, amikor az ICC megteszi a magukét).

Watling utólag „korlátozott” ütőként jellemezte magát a tipikus önmegsemmisítő Kiwiben. divat.Pedig a 119-es lelátók alapja volt Colin de Grandhomme – a sokoldalú folytatta a szép mérkőzést 108-ból 65-ből 65-tel -, majd a 78 futás töretlenje Mitch Santnerrel, aki alig több mint két óra alatt bátorságot mutatott tűz alatt ahogy Ben Stokes és Archer késõbb keményen bánt vele.

De ahogy Watling elkallózta magát – és ami következik, az nem a 15 négyes, fõleg négyzetes ütésnek felel meg, hanem két pazar egyenes hajtással – a újra felmerült az angliai tengerentúli impotencia kérdése.

Miután Sam Curran szeszélyes visszapattanást nyert Kane Williamson eltávolítására a második napon, az ütközésért küzdött, amikor a pálya laposra fordult.Stuart Broad szerencsétlenül járt, két futás alatt végzett, de csak néha verte meg az ütőt, míg Jack Leach csak néhány rosszindulatú szállítást adott.

A legzavaróbb az izzadság napja, amikor csak kettő kiskapuk estek, mindkét felülvizsgálat megégett, a játékosok feldúlták a rossz terepeket, és az utazó szurkolók megpróbálták – de nem sikerült – lelkesíteni a csapatokat, mert Root két gyorsabb dobóját használta.

Archer először, akit a Root néha kétszer is figyelmen kívül hagyott. amikor arra számíthatott, hogy megtekél. Az első akkor jött, amikor Henry Nicholls Watling mellett volt.A balkezesnek agyrázkódási tesztet kellett teljesítenie a játék előtt, miután Archer előző este fejbe vágta, miért ne folytathatná az ellenségeskedést?

És akkor ebéd után, az új labdával, de Grandhomme még mindig a inning lábainál, Root inkább Curran és Broad felé fordult. Amikor a sokoldalúan kényelmesen hajtotta az előbbit egy-két húsos négyen, inningje hirtelen fel és újra eltűnt. Facebook Twitter Pinterest Miután Jofra Archer bowlingjától elengedték a lbw-t, BJ Watling sikeresen felülvizsgálja a játékvezető döntését. Fotó: Michael Bradley / AFP a Getty Images-en keresztül

Amellett, hogy Jos Buttler-t arra kényszerítette, hogy ugráljon, Anglia visszatérő kapusának nehéz kirándulásában összességében volt némi hőség Archer három varázslatában.Délutánja még a 90 km / h-nél is továbbrepült, de Watling és de Grandhomme szilárdan tartották magukat, és ez utóbbi még a rövid labdát is magára vállalta.

Úgy tűnt, hogy Root csak abban érdekelt, hogy a 24 éves férfit ütő kosként használja. és a pár nem mindig tűnt ide igazítva. Archer két alkalommal majdnem áttörte Watling védelmét a teljesebb labdával: egy felülvizsgált lbw kiáltás milliméteres magasságból hiányzott, és egy későbbi, a mezőn kiadott, hátralendítő egy halvány belső szél miatt felborult. Megérkezik a leánykori Test tonnájába, miközben Ausztrália csavarja Pakisztánt. „Jofra megtanulja önmagát és a Test krikett játékát. És ugyanúgy, Joe megtanulja őt is kapitányként kezelni.Holisztikus szempontból valóban együtt gyarapodunk. ”

És volt még Stokes, aki ebéd előtt csak négy alkalommal tekert, aztán egyáltalán nem látott egy 92 futás nélküli wicketless délután alatt. . Amikor tea után feltűnt de Grandhomme eltávolítására első lazítójával – Dom Sibley látványos búvárfogást vett tőle jobbra -, legalábbis megválaszolta az esetleges sérülési nigli kérdését.

Sibley, az egyetlen ember Az Oval-öböl kábelkötésnek tekinthető időjárásnak tekinthető, a vízzárónál állt, amikor a labda beragadt a medve mancsába.Ez csak azért volt, mert Rory Burns elhagyta a pályát, és a kezében egy hasított heveder volt összeragasztva, miután de Grandhomme pengéjéből negyed eséllyel megsebesült a seb.

Stokes kezei ugyanolyan tapadók voltak, mint Sibley kezei (inkább mint Burns), Watling beadása 31-én véget ért volna a baljósan álmos reggeli ülésen. A sokoldalú játékos elkapta a fogást, amikor lecsúszott Root bowlingjáról, aki később legalább két golyóért csapdába ejtette Nicholls lbw-t.

Ez a Stokes-es csepp pillanatok alatt jött azután, hogy meghallották az ugatást: „ez egy Tesztmérkőzés ”Archer-en egy hanyag téves pályára reagálva. A testes kis matrica egész nap beágyazta Anglia hangulatát, amikor Watling, aki az extra futás csípését végezte, kézikönyvet adott le a védekezés művészetéről.

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *