A szaracéneket a szezon végén engedik el, erősíti a Premiership Rugby

Az uralkodó bajnokok, akiknek novemberében 5 millió font feletti bírságot szabtak ki és 35 elődöntési pontot kötöttek az előző három szezon felső határának túllépéséért, elfogadták, hogy a szezon végén nem lépnek be a 7 millió fontot meghaladó felső határba. A szaracensi bérsapka-botrány csavarása veszélyezteti a tiszta farszágra való leszállást Robert Kitson Bővebben

A fizetéskorlátozási szabályok szerint a szezon kezdete után elkövetett jogsértéseket a következő kampány bünteti, ám a Saracens a Premiership Rugby-vel folytatott tárgyalások után úgy döntött, hogy ebben a szezonban visszavonul, nem pedig vár egy év.

„A Premiership Rugby kész arra, hogy határozott lépéseket tegyen a klubjaink közötti tisztességes versenyt szabályozó rendeletek végrehajtása érdekében” – mondta a szervezet vezérigazgatója, Darren Childs. „A szaracensekkel folytatott párbeszéd befejezésekor a fizetéskorlátozási szabályoknak való megfelelésükről úgy döntöttek, hogy a szaraceneket e szezon végén engedik el.

„ A meglévő érvényesítésével egy időben A jövőben minden klub számára egyenlő versenyfeltételeket szeretnénk biztosítani, ezért felkértük Lord Myners-t, hogy végezzen függetlenül irányított felülvizsgálatot a felső korlátról.Ennek a folyamatnak a részeként hamarosan nyílt konzultációt hirdetünk ki, hogy a játékban részt vevőknek lehetősége legyen hozzájárulni annak jövőjéhez. Az általunk tett intézkedések – a jelenlegi szabályok megsértésével és a jövőbeni rendszer felülvizsgálatával – segítenek majd egy erősebb bajnokság felépítésében és a szurkolók bizalmának fenntartásában. ”

A Saracens a A jelenlegi 2019-20-as szezon végéig történő elsőbbség és annak ellenére, hogy a bajnokságban nincs fizetési felső határ, a visszamenőleges engedélyeztetés előtt be kell mutatniuk könyveiket ellenőrzés céljából.

A uralkodó európai bajnokok, Az elmúlt öt év négy bajnoki címének győztesei vasárnap versenyeznek a Heineken Bajnokok Kupája negyeddöntőjének helyén, amikor a Racing 92 francia ellenfelekkel versenyeznek.De belföldön csak öt hónap van hátra a Premiership-be, mielőtt kilépnének és belépnének az angol rögbi szakszervezet második szintjébe olyan klubok mellett, mint az Ampthill, Jersey és Hartpury. Neil Golding, a szaracens elnök azt mondta: „Elismerem, hogy a klub a múltban hibákat követett el, és fenntartás nélkül elnézést kérünk azért. Én és az igazgatótanács többi tagja elkötelezettek vagyunk a szigorú új irányítási intézkedések felügyelete mellett, hogy biztosítsuk a szabályozás betartását. ”

A szaracens büntetést széles körben keresették a Premiership-versenytársak, Exeterrel – két évszakot egymás után megverték. Cseresznye a Premiership döntőjében – a legtöbb kifejezett.Vezérigazgatójuk, Tony Rowe azt mondta a BBC Radio Devonnak, miután meghallgatták a hírt: „Már megbocsátottak is” – mondta Rowe. „Legyünk őszinték ebben a kérdésben, mielőtt az emberek együttérznek a szaracénokkal, két választási lehetősége volt: vagy nyithatják meg könyveiket, hogy a Premiership Rugby igazságügyi igazolást készítsen arról, hogy mi történt, vagy akár meg is engedjenek. Tehát az volt a választásuk, hogy nem nyitják meg a könyveiket.

„Premiership Rugby – az összes elnök – csak tovább akarunk lépni. Az volt a lehetőségük, hogy mindent megnyissanak a fizetéskorlátozottak számára, vagy felmentést tegyenek. Úgy döntöttek, hogy felmentést kezdenek. ”

Hozzátette:„ Csak tovább akarunk lépni. Csaltak. És csak egy kicsit fel vagyok ideges, amíg ezt megtettem.Jelenleg még mindig hetente választják ki a csapataikat nagyrészt a tavalyi csapatból, amely még mindig megsérti a fizetéskorlátot. A Premiership klub többi tagja felkérte őket, hogy csökkentsék ezt a csapatot is. ”

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *