A Tyson Fury élvezi a Vegas-szikrát az újraélesztett nehézsúlyos divízióban

Szombat este debütálja a nem vezetett Tom Schwarz ellen a Las Vegas-ban az első, a Top Rank és az ESPN-kel kötött pénzforgatási szerződés első harcában. A keddi záró sajtótájékoztatón egy vegetáriánus felállással szemlélte a színpadot, és öltönybe borította a régi, csupasz ujjú bajnokok képeit és egy pár napszemüveget nyugtató kupoláján pihentető bármi, minden. a gátlások valószínűleg mindenütt ott maradtak, ahol elhagyta ruha ingét. Manny Robles: ‘Sokkoltunk a világon. Andy Ruiz története remény tanulsága ”| Donald McRae Tovább

„Úgy érzem, hogy a tömeg felmelegedett nekem” – mondta a 30 éves Fury. „Mindenki nagyon barátságos volt. Az amerikai nép, mindenféle ember, hozzám jött hozzám, emberek a világ minden tájáról, itt Vegasban.Emberek, akik nem beszélnek angolul, emberek, akik még csak nem is nézik a bokszt. Nagyon megalázó, hogy őszinte legyek. Nagyon nagyszerű élmény itt lenni, Las Vegasban, az MGM Grand-ban. Itt történnek minden nagy harc. Nagyszerű látni az arcát az összes film képernyőjén és plakátján. ” Az áprilisban bejelentett rész úgy néz ki, hogy egy 6 lábú 5 lábú hevedert játsszon, legyőzhetetlen 24 harcban, beleértve 16 távolságon belüli győzelmet.De a főkönyv, mondjuk, könnyű a felismerhető nevekre, és csak egy tízkerekűt tartalmaz, ez egyhangú döntés a rendes Dennis Lewandowski felett három évvel ezelőtt. A nézők mércéje, Schwarz nagy tapasztalathiánya az elit szintjén ismeretlen mennyiségűvé teszi őt, még akkor is, ha a bukmékerek mindent megtesznek azért, hogy 15-1-es áron árazzák. Röviden: Fury várhatóan győz és jól néz ki, ha megteszi.

Amikor legutóbb decemberben láttunk a cigány királyt, az esti nagy részét Wilder füleinek bokszolására töltötte, és a legyőzött amerikai bajnokot frusztrálta egy makacsul hatékony ütés és lágy mozgás, még egy kilencedik forduló lefutásával is túlélve, hogy visszakapjon az utolsó orsón.Az elmúlt fordulóban másodszor egy erőszakos kombinációval bukkant fel, látszólag eszméletlen leszálláskor, mielőtt lábaira állt volna egy fantasztikus jelenetben egy Rocky filmhez, és megbékélni egy osztott döntetlenre. Play Video 0:28 Tyson Fury ígér hagyja Tom Schwarzt “egy halom padlón” – video

A karrierlehetőség legjobban még lenyűgöző volt, mivel a függőséggel és mentális betegséggel járó nagyon nyilvános fellépésének sarkában jött, amikor feladta az összes övet, amelyet Wladimir Klitschko nyert, miközben egy 31 hónapos elbocsátás során 260 kg-ról közel 400 font-ra lőtt.Most Fury, aki valaha a nőkről és a homoszexuálisokról szóló archaikus nézeteinek címsorát címezte, valószínűtlen bajnok lett az elit sport legnagyobb tabujának.

„Sokat beszélek a mentális egészségről, mert nagyon fontos számomra ”- mondta kedden a David Copperfield Színház színpadáról. „Csak 18 hónappal ezelőtt nagyon-nagyon sötét helyen voltam. Csak azt akartam bizonyítani az embereknek, hogy van visszaút. Bármiből visszatérhet. Semmi sem lehetetlen, és ha már régen látott volna, amikor nagyon nehéz vagyok és nagyon rossz voltam…Szeretem az embereket arra ösztönözni, hogy jobbá váljanak és megváltoztassák életüket, ahogy tettem. Én azt bizonyítom, hogy bárki megváltozhat.

„Lementem és kifelé voltam. Itt van a családom, és még azok a srácok is azt hitték, hogy elmentem. A cigánykirály nem térhetett vissza. Nem több.Befejezte. Piszkáltam magam, visszatértem az útra, mentálisan visszatértem, és én, [Ben Davison edző] és az egész csapat hosszú ideig nagyon keményen dolgoztunk, hogy elérjük ezt a pozíciót.

„Élek az álom. Ezért örülök olyan boldognak, olyan pozitívnak. Én vagyok az egyetlen ember, aki azt él, amit akar. Nincs más, amit meg akartam csinálni. Gyerekként akartam a világ nehézsúlyú bajnoka lenni. Tehát most minden bónusz. Minden nap felébredek, élvezem az életet, és úgy élvezem, ahogy van. ”Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a szerkesztők heti e-mailjeire.

A szelíd igazság az, hogy mindenki kissé közelebbről néz ez Joshua New York-i sokkos veresége után.De minden valószínűségét, hogy Fury táncpartnere figyelmen kívül hagyja, biztosan torpedálódott, amikor Ruiz fülébe fordította az osztályt, és a WBA, WBO és IBF címek öveit megragadta a divízió századokon átívelő évjáratának egyik legnagyobb zavarában.

“Tom Schwarzra felkészültünk ugyanúgy, mint Deontay Wilderre, csak annyi extra ideje volt a testének, hogy felépüljön a 140 font súlycsökkenés után” – mondta Davison. „A németek nagyon jól ismertek arról, hogy helyesen és jól csinálják a dolgokat. Jó alapok. Tudom, hogy jó edzői csapatot adott hozzá, és biztos vagyok benne, hogy a játékában lesznek olyan elemek, amelyeket ő is hozzáadott. Nyilvánvalóan figyelemmel kísértük őt. ”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *