Az Olomouc kosárlabda várja a támogatás visszatérését a rájátszás előtt

“Nem volt sok közül választhatunk. Alapvetően nem érdekelte, kivel találkoztunk a negyeddöntőben. Főként hogy otthon kezdjük. Természetesen harcolni akarunk az eljárásért “- mondta Marek Sehnal, aki a csapat kapitánya volt a Lukáš Palyza távollétében a felépítmény végén.

Úgy véli azonban, hogy a szalagot újra átadja Palyznak a rájátszásban. “Lukáš egy nemzeti csapat játékos. Ha nem a pályán, akkor nyilvánvaló. Nagyszerű lövészeink vannak, akik képviselik őt. De Lukáš szellemileg hiányzik a pályáról. ”

A negyeddöntő ellenfelei öt mérkőzést játszottak együtt a szezon során. A Han-csapat háromszor nyert, egy esetben a kupaversenyen sikerült. Egy esetben mindkét ellenfélnek sikerült megnyernie az ellenfél földjén.Ezért feltételezik, hogy hosszú sorozat lehet. “A hetedik mérkőzés könnyen eldönthető” – ért egyet a BK Olomoucko edzője, Predrag Benáček.

A párosok rájátszásában való összetételét a felépítmény utolsó fordulója határozta meg. Az ő után a 3.-5. Helyen álló csapatok azonos nyereség és veszteség arányban részesültek. Olomouc elvesztette a harmadik helyet, Děčín felállt, és Pardubice elõtt fejezte be, annak ellenére, hogy jobb kölcsönös egyensúlya volt mindkét riválissal. Azonban a három csapat minitáblájában rosszabb volt, mint az északi harcosok. Csak túlóra után háromszor veszítettünk el. De már megtörtént. Mi előre nézünk.Most döntenek arról, hogy a szezon sikeres lesz-e vagy sem. “- mondja Michal Pekárek, az Olomouc sportmenedzsere. A játékosok ismerik egymást a korábbi küzdelmekből. Ugyanez vonatkozik az edzőkre. Nem lehet viccet elkapni. “Nem lehet meglepő taktikát kidolgozni. Lehetőség van egy adott mérkőzés menetére reagálni, amennyire csak lehetséges, de ez intuitív döntés lesz “- rájön Benáček.

A negyeddöntő végeredményének kulcsa a személyzet egészsége. A lehetséges kényszer távollét eldöntheti. “Elegendő a Svitavy Turs eredményeit felidézni a felépítmény végén. Több játékosot veszítették el, és a hat mérkőzés közül ötet veszítettek.Ez a valóság “- mondja Benáček, aki elmulasztotta Palyzát az utolsó párbeszédekben, valamint a negyeddöntőt, Jure Pelkot az utolsó fordulóban.

” Jan Močnik, az első hátvéd, már régóta kiesett. Remélem, hogy Lukáš és Jure gyógyulhatnak. Ha sikeresek vagyunk, teljesnek kell lennünk “- múlik Benáček.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *