Beszélő lovak: A Newmarket menedéket épít a megtört zsokék javításában

Ez a harmadik ilyen épület, amelyet a Sérült Jockeys Alap megálmodott és megfizetett, a nyugati Oaksey-ház, Lambourn és a Jack Berry House nyomán északra, Maltonban. A közelmúltban volt egy olyan időszak, amikor a törött zsokéknak vissza kellett térniük a fitneszre abban a hagyományosan nagyon individualista sportágban, amelyből hiányzott egy olyan csapat támogatása, amelyre más sportolók és nők támaszkodhattak – de most van egy lenyűgöző, Kijelölt épület az összes fő versenyközpontban, hogy gyorsabban visszatérhessen a pályára. Facebook Twitter Pinterest The Injured Jockey’s Fund rehabilitációs és terápiás létesítmény a Peter O’Sullevan-házban, Newmarket.Fotó: David Levene / The Guardian . „Vannak olyan projektek, amelyeken dolgozol, amelyek nagyon nehezen tudnak helytállni, de ez az elejétől a végéig jól sikerült. Nagyon örülök a meglévő klinikai csapatnak, és az egész épület jól működik, jól érzi magát – ez minden, amit ebben a szakaszban remélhettem. ”Jockeys olyan hálás, hogy Lord Oaksey Readnek köszönhetően még mindig az emberi faj részese lehetek. tovább

Sir Peter O’Sullevan fél évszázada alatt a verseny hangja lett a BBC kommentátora, és sok munkát végzett jótékonysági célokért, beleértve az IJF-et is.Az első szoba, amelyet az új létesítmény látogatói meglátnak, tele van emlékeivel és tárgyainak életéből, az alap számára 2015-ben bekövetkezett halálakor felajánlották a Chelsea-lakás teljes tartalmának kiválasztását.

Itt van lovagi érme, az 1969-es derbi kommentárjának elősegítéséhez készített színkártya mellett, a falakat pedig azok képei díszítik, akiknek a kihasználásait leírta – ideértve a Be Friendly-et, a bajnok sprintert is.Néhány leghíresebb kommentárját fejhallgatón és képernyőn játsszák, a kiállításon pedig a Daily Express írásainak kivonatai, különös tekintettel arra, amit az akkori zsokékról mondott. “A szándékos kerub kinézetű potenciális zseni” – ez volt az egyik legkorábbi dolog, amelyet nyilvánvalóan írt egy L Piggottról még az 1950-es években.

Ez a lehetőség, hogy kapcsolatba lépjen a versenyzők történelmével, csak az egyik a Newmarket környéki összes nyugdíjas zsoké sorsolása, mivel Peter O’Sullevan House célja társadalmi központ, valamint rehabilitációs központ lenni. “Hatalmas számú, hosszabb távú IJF-kedvezményezettünk van ebben a városban” – mondja Hancock -, és reméljük, hogy ez egy jó hely számukra, hogy eljöjhessenek azokba a puha székekbe, és nézhessék a verseny csatornákat, lásd bejövő zsokék, igyon egy csésze kávét.Megszünteti az elszigeteltséget, újra az ipar részének érzi őket. ” Facebook Twitter Pinterest Sylvestre De Sousa egy augusztusi esést követően kap terápiát. A belátható időn belül folytatja a karbantartást, miután nyaki és háti töréseket, valamint térd- és vállszalag-sérüléseket szenvedett. Fotó: David Levene / Az Őrző a vízfürdőben víz alatti taposómalmával és kameráival a láb- vagy gerincsérülések gyógyulásának figyelemmel kísérésére.A regnáló bajnok, Silvestre de Sousa rendszeres látogató volt, keményen dolgozott az erőnlétén, és Hancock reméli, hogy a szomszédos British Racing School leendő tanítványai tanulni fognak a példájából.

Az interjúk hely a következő héten egy táplálkozási szakember számára, miközben hamarosan sportpszichológus / tanácsadó felvételét tervezik. “Ez olyan fontos terület” – mondja Hancock. „Az egészséges elme és az egészséges test alapvető. Lesz egy támogatási hálózatunk, amelyből az egyének választhatnak. ” Facebook Twitter Pinterest Shannan Jarman, 19 éves, tanuló zsoké, Michael Tebbutt zsokéedző felügyelete alatt edzésen. Fotó: David Levene / The GuardianCsütörtök legjobb fogadásai

Sheesh, 49 mm eső a múlt héten, és még mindig jó helyenként szilárdulni Exeternél.Mennyi nedvességre van szüksége az adott helyen? Azt hiszem, ez bizonyítja a lefolyók működését.

Higgs érdekes futó a nyitó hendikepben, debütált Dr. Newland csapatában, miután az elmúlt szezonban egy követ dobott egy alacsony profilú edző értékelésébe. Új istállója nem lehet jobb formában, de a 9-4 meglehetősen rövid egy olyan ló számára, aki annyira visszafejlődött.

Ittlétének egyik következménye, hogy Tara méretezése (2.20) 9-2. egy akadály-mesterhármas nyer, és ez nekem is hasznos lesz, tekintve, hogy Colin Tizzard hatéves gyereke inkább erre a pályára készült, mint Newton Abbotra, ahol nyert.

Meghaláltam, amikor A Nifty At Fifty (4.00) a múlt héten végzett Southwell vonalon, miután ilyen jól beutazta a versenyt.4-1-re áll ezen a helyreállítási küldetésen ugyanarról a pontról.

A Worcesterben némi vonzerőt jelent az, ha a rövid árú Paul Nicholls futókat, a Ha mondod, hogy futsz (2.10), a Vihar felkel (3.50) játékot játszhatod. és Macskatigris (4,55). De legfőbb érdeklődésem az Oathkeeper iránt (2.45) van, akinek veszélyesnek kell lennie ettől a minősítéstől eltekintve, és eléggé megmutatta, hogy felkeltse az érdeklődésemet az augusztusi fellépés után. Némi korai támogatás után 100-30.

Ugyancsak megverhető minősítéssel rendelkezik Al Asef (7.30), aki ma este először fut be David Simcockért a Kemptonban, miután elhagyta Marco Botti-t és megzavarodtak. Ez sokkal nyerhetőbb, mint a legtöbb hátrány, amelyet vitatott. A 20-as évek elejétől 12-1. Gyors útmutató Versenytippek október 10., csütörtök Show Hide

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *