’Betegségem van. Ezt elfogadtam ’: Paul Merson megnyílik depressziójában

Paul Merson őszintén beszélt a depresszióval kapcsolatos tapasztalatairól abban a reményben, hogy a megszólalás segíteni fog másoknak a saját mentális egészségük kezelésében.

A Daily Star rovatában írva az Arsenal és az angliai volt középpályás azt mondta. hogy a depresszió, a szerencsejáték-függőség, valamint a kábítószer- és alkoholproblémák 12 hónappal ezelőtt a mélyponton érezték magukat.

„Hétfőn egy éve józan leszek. De tavaly ezúttal meg akartam ölni magam ”- írta Merson. „Nem tudtam tovább folytatni. Csak nem láttam kiutat. ”„ Ez egyfajta normális érzetet adott számomra: hogyan segít a futball a mentális egészségű férfiaknak. További információ

„Csak a gyerekek és a feleségem miatt , és egy kis tudatosság, amit nem tettem – tette hozzá Merson. „Amikor azon a helyen vagy, nem látod, hogy fog ez valaha is elmúlni.De most megvannak az eszközeim. Ha valódi down helyzetbe kerülök, tudom, hogy ez elmúlik. ”

„ Nem akarom tovább megölni magam. Nincsenek ilyen gondolataim. Nem a vállamon hordom a világot. Nem verem magam, nem iszom és nem szerencsejátékozom folyamatosan, és nem kérdezem, miért csinálom ezt magammal.

„Csak most tudom. Betegségem van. Mentális betegségem van. Ezt most elfogadtam. Korábban állandóan megvertem magam, de minél többet beszélsz róla, annál inkább elveszi belőle az erőt.

“Ezt azért mondom neked, mert remélem, hogy ez segít valakinek .Ha akár csak egy ember elolvassa ezt, és ez segít nekik, akkor megéri. ”

Az összes FA-kupa harmadik fordulójának indulása 60 másodperccel késik, hogy ösztönözze a nézőket. Szánjon egy percet, hogy mérlegelje jólétüket.

A kampány, az angliai Public Health, az Mind Mind Matters, az FA és a Heads Up kampány együttműködése, a helyszínen lejátszott videoüzeneteket fog tartalmazni a labdarúgókkal, akik megbeszélik a véleményüket. saját mentális egészségi problémáival.

„Amikor látom, hogy a hétvégi FA-kupa mérkőzéseivel egy perccel később kezdődnek, akkor arra az időre emlékszem, amikor a dolgok sötétedtek” – írta Merson. “Azt gondolom:” Hála istennek, nem így érzem magam tovább. ”

Az 51 éves fiatalember, aki a Sky Sports szakértőjeként dolgozik, hozzátéve, hogy józan maradjon és más emberekkel beszéljen segített neki előre lépni. A futballisták mentálhigiénés üzenetei az FA-kupa holtversenye előtt jelennek meg. További információ

“Ha egy tanácsot szeretnék adni az embereknek – beszéljen” – írta Merson. – Soha semmi sem lesz jobb, ha nem beszélsz.Miután beszélt az emberekkel, elkezd látni a fényt. Csengetem az embereket, és elmondom nekik, ha nem érzem jól magam.

„Korábban szó szerint néztem volna, hogy az emberek csengenek, akik segíteni próbálnak, de nem fogadnám a hívásokat. Ez a legrosszabb hely, ahol fél, hogy soha nem lesz jobb. Beszélnie kell.

Miután a rovat online megjelent, Merson szombaton tweetelt: „Köszönöm mindenkinek a kedves üzeneteket, nekem személy szerint nagyon sokat jelentenek. Ha egy embernek tudok segíteni a történetem megosztásával, akkor a szememben ez siker. #oneyearsober #onedayatatime ”

Merson, akit Anglia 21-szer korlátozott, tavaly márciusban elárulta, hogy szerencsejáték-függőségének visszaesését szenvedte el. A Sky Betet kifogásolták, amiért a szerencsejátékkal kapcsolatos dokumentált problémái ellenére Mersont reklámkampányokban szerepeltette

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *