Chris Silverwood otthonosabb kapcsolatot teremt Angliában a siker után

De a krikettben ez nem mindig sikerül így. Nézze meg Új-Zélandot, a 2019-es vb döntőseit és a szokásos túlteljesítőket. Ki az edzőjük? Ne érezze magát zavarban. Szakértő vagyok (állítólag), és most kellett átvennem a Google-t. A válasz Gary Stead, aki 1999-ben öt tesztet játszott. Mike Hessont követte 2018-ban (Mike ki?). Chris Silverwood angliai feladata, hogy újragondolja Rootot ütőként és kapitányként. További információ

Silverwood hat tesztet játszott és hét ODI Angliában 1996 és 2002 között, szerény sikerrel, ami hat teszt és hét ODI volt több, mint elődje, Trevor Bayliss. Nem feltétlenül szükséges nagy nemzetközi krikettnek lenni ahhoz, hogy nagyszerű edző legyünk. A múlt kiemelkedő játékosai hajlamosabbak a kevésbé igényes, jövedelmezőbb posztok felé fordulni, amelyek elérhetők a rövid formájú játékban.A tévé örömmel fogadja felismerhető jelenlétüket a kátyúban, miközben az edzők maguk is megkímélik az út során töltött hónapok terheit.

A franchise-coaching az elmúlt hat évben Gary Kirsten feladata volt, és kacérkodott azzal, hogy visszatér Tesztelj tücsöket Angliával. De Silverwood kinevezése nyomán felmerül a kérdés, hogy Ashley Giles meg volt-e győződve arról, hogy a dél-afrikai ország még mindig felkészült a nemzeti edző igényeire, annak ellenére, hogy Indiában és Dél-Afrikában sikert aratott. A nemzetközi csapat irányításának csodálatos kihívásnak kell lennie, de kemény őrlés is; nem a dilettánsoknak szól.

Silverwood legnagyobb támogatói az angol edzői testvériségért jöhetnek. Talán be tudja bizonyítani, hogy egy angol hatékonyan felügyelheti az angliai csapatot.A legsikeresebbek messziről jöttek: Duncan Fletcher, Andy Flower és Bayliss. A játékosok és Giles nagyjából tudják, mire számíthatnak Silverwoodtól. Előnyei lehetnek egy belső találkozónak.

Megérdemli az esélyét, és a kinevezését követő napokban lenyűgözően beszélt terveiről. Nem annyira nyugodt, mint Bayliss, de inkább a játékosok nyugodt támogatója, mintsem állandó kajoler Anglia utolsó saját nevelésű edzője, Peter Moores formájában. edző kapcsolata a kapitánnyal, Joe Root-kal mindig kritikus, és itt jók a jelek. “Joe-nak el kell döntenie, hol akar ütni, és ebben támogatnunk kell őt” – mondta Silverwood. „Ha visszalép a 4. helyre, az számomra teljesen rendben van.Miután ezt a döntést meghoztuk, megvizsgáljuk, mit kell tennünk körülötte, hogy teljesítsük a hosszú ideig tartó ütés stratégiáját. ilyen könnyű vitatható (Silverwood beült az új-zélandi turné válogató találkozójára, amely után Bairstow-t kihagyták a tesztcsoportból).

Tudomásul veszi, hogy Jos Buttler jelenleg az első választott kapus. „Mert kijön velünk…De ugyanúgy nem akarok senkit kizárni.Jonny remek játékos, és nem értem, miért nem térhet vissza Dél-Afrika keretébe. ”Chris Silverwood, az angliai edző azt akarja, hogy a tesztcsapat kapja meg az alapokat. További információ

Huncut javaslat, hogy Simon Harmer, akit Dél-Afrika ötször korlátozott, és amely szerves része volt az Essex sikereinek, amely Silverwood átvételével kezdődött a Chelmsford edzőjeként, be lehetne vonni. Silverwood elmosolyodott. „Nem angol képesítéssel rendelkezik, igaz? Ennyi, kész. Döbbenetes, hogy mennyi érdeklődést mutat az az ajánlat, hogy eljöjjön és minket csempézzen a létrehozott hálókban. ”

Felmerült a turnén való kiválasztás kérdése, amely tavaly télen némi vita volt a Karib-tengeren. Az edzőt és a kapitányt rá kell hagyni?Silverwood döntően nem volt kötelező. „Ez minden bizonnyal egy eljövendő beszélgetés. Igen, folyamatban van az az egy. ”

Mi volt a véleménye? „Várnod kell, és meglátod. Megtudja. ”

Sokat megtudhatunk Silverwoodról a tél folyamán, amikor ő vállalja a vezető edzői szerepet, és azok, akik kétségbe esnek egy ilyen látszólag alacsony kulcsú, névtelen találkozón, még lenyűgözhetnek. .

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *