Európai forduló: Haaland 20 perc alatt elkapta a mesterhármast Dortmund debütálóján

A 19 éves fiú a 79. percben emlékezetes kalapot készített, hogy elnyerte győzelmét. A negyedik helyezett Dortmund most már 33 ponttal rendelkezik.

A Bundesliga vezetői, az RB Leipzig visszatért egy olyan célból, hogy legyőzze a Union Berlin 3-1-et, a második félidőben kapott három gólnak. Marius Bülter 10 perc elteltével nagyszerű vezetést adott a vendégeknek, de Timo Werner 51 és 83 percében, Marcel Sabitzer 57 percében pedig gólt szerezhetett, így Lipcse 40 pontot hozott. A 33-as harmadik bayern-münchen vasárnap utazik a Hertha Berlinbe.

Ciro Immobile mesterhármast ért el, amikor Lazio szombaton kalapált a Sampdoria 5-1-ben, hogy rögzítse a 11. egymást követő Serie A győzelmet, és háromba lépjen. a vezetők Juventus pontjai.A Felipe Caicedo sztrájk és a Serie A vezető gólszerzője, Immobile kettős csapata mindössze 20 perc elteltével döntő előnyhöz juttatta a házigazdákat. Fiver: iratkozzon fel napi futball-e-mailünkre. második felében, mielőtt Immobile befejezte a mesterhármast a délutáni második büntetésével, és 23-ra tette a bajnoki bajnoki célok összefoglalását.Karol Linetty szeretett vigasztaló célt Sampdoria számára 20 perc múlva, de délután még rosszabbodott négy perccel később, amikor Julian Chabotot védőt küldték utoljára kihívásra.

Az eredmény a főváros klubját a harmadik helyen hagyja. 45 ponttal, az egyik mögött az Inter, aki vasárnap Lecce-be utazik, és a Juma vezetõinek három adriftje, a Parma otthona.

A La Ligaban a Real Sevilla elleni győzelme a bajnoki bajnoki helyre hárompontos vezetés Barcelona felett, akik vasárnap este szemben állnak a Granadával a Camp Nou-n. Az ötödik helyezett Getafe pénteken 3: 0-t legyőzte a Leganés-t.

Az Atlético, aki a múlt vasárnapi Super Cup döntőben elvesztette a Real Madrid szankcióit, Koke kapitány nélkül maradt, plusz a Kieran Trippier és José Giménez védelmezői, és soha nem kaptak helyet. a meccsen egy esős esti este Ipuruában.Edu Exposito gördülő lövése a terület széléről a 90. percben becsapta Eibar első 12 győzelmét az Atlético ellen, és hét pontot vett el a rájátszási zónától.

Atlético ezzel szemben harmadik. 35 ponttal, nyolc mögött a vezetők a Real Madrid és öt mögött a bajnokok Barcelona. „Megint rosszul indultunk, és ez az utóbbi időben sokat történt. Nagyon küzdöttünk azért, hogy elinduljunk, hiányzott az éhezés, miután jól futottunk. Ez kemény csapás számunkra. ”

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *