Exeter szembeszállhatna Saracens-kel, miután Sam Simmonds bünteti a La Rochelle-t

Az Exeter valamiféle távolságra volt a legjobbak közül, különösen az első félidőben, amikor gondatlanok és elvonultak az ellenfelek ellen, csak matematikai esélye volt az utolsó nyolc elérésére, kétszer kikapcsolva egy próbálkozás után, ám ők uralták a játékot a A szünet visszatért a közvetlenebb megközelítéshez, amikor meghosszabbították a meccset 10 meccsen. Chris Boyd újra elmosolyodott, amikor Northampton visszatért a Lyonba. Számos otthoni játékos zárta őt, nem utolsósorban a Simmonds testvérek, Joe és Sam ellen.Az előbbi, a repülés felétől pilótazva, megszerezte a nyitási időszak próbálkozását, végigcsúszott és elcsúszott a szabadban, de Ian Whitten úgy ítélte meg, hogy akadályozta Ihaia West épületet.

Ez utóbbi a harmadik negyedévben rendezte a meccset, miután az oldalak 14–14-es intervallumszintre mentek. Két próbálkozást szerzett, az első Luke Cowan-Dickie gyors büntetése után, az egyik azon kevés Exeter-játékos közül, aki a rúgástól volt rajta, a második pedig a dörgésből, egy sorozatból, amelyet a parancsnokok jelenlétük ellenére uraltak. Uini Atonio, egy feszes fej, aki bejön néhány toll mellett, a 24. életév alatt, a látogató első sorában.

Atonio az esti nagy részét a padlón töltötte, akár egy súrlódás összeomlása vagy a kezelés miatt szüksége volt rá, mielőtt visszavonult volna a szünetből.Figyelemre méltó szünetet hajtott végre a Sam Hill-től és attól távol, hogy felállítsa a pozíciót, ahonnan La Rochelle elérte az első próbálkozást a Kini Murimurivalu fidzsi szárnyán, de összefoglalta a La Rochelle-t: kezdés, de nem befejezés.

< p> Idén az Exeter tizedik évfordulóját ünnepli a Premiership-ben, és ez az évszak, amikor a Bajnokok Kupájában megtörtént a csoportszakasz. Úgy gondolják, hogy megváltoztatták a játék menetét, a szivárgásról a fókuszra, lenyűgöző volt.Kaptak utasításokat a rögbi igazgatójától, Rob Baxtertől, de amint azt mondta: „Mindent tudsz beszélni, amit csak akar, de a játékosoknak a saját kezükben kell tartaniuk.”

Exeter az első próbálkozását követően 11 perc elteltével Cowan-Dickie befejezte a vezetõ gömböt, de eldobta a passzokat, és egy lepattanó rúgás elárulta a szorongást, hogy ismeretlen gyepen tartózkodjon, és a hazai negyeddöntõbe beismerje. Amikor Dave Ewers gyorsan elvégezte a büntetést, nem békéltek le. A szarénákat a szezon végén engedik el. A Premiership Rugby megerősíti. Tovább

West zsetonját az űrbe Geoffrey Doumayrou vette át, aki benne Vincent Rattez felé, az Exeter 22-es oldalán. Mivel a teljes hátsó látszólag elkapta a labdát, Stuart Hogg megragadta a jobb kezét, és előrelökte.A bíró Frank Murphy azonnal teljes egészében visszaküldte a skócust a sin-bin-hez, és kérte az eset áttekintését annak meghatározására, hogy Rattez valószínűleg megpróbálta volna-e ha Hogg nem tenyerítette a labdát. Az éjszaka bizonyítékai szerint, amikor az egyik kezelési hiba követte a másikot, nem javasolták, de amikor a visszajátszást szüneteltetik abban a pillanatban, amikor Hogg a Rattezre kopogtatott, egyértelműen elindult a vonal felé.

Valós időben úgy tűnt, hogy mintha Sam Simmondsnek esélye lenne elkapni Rattezt, de a döntés puszta útcsapás volt. Néhány oldal kevésbé könyörtelen, mint Exeter, amikor a nyomás fenntartására kerül sor, és a Rattez szörnyű becsapódása mellett a La Rochelle a második felében alig volt több, mint a takarmányozás.Ollie Devoto, aki Eddie Jones első Anglia 23-ában volt, emlékeztetőt küldött az edzőnek, a saját félidejével, ezzel állítva Stu Townsendet az Exeter ötödik kísérletére.

Mivel a játékosok elhagyták a pályát, hírek Szaracénok a szezon végén kikerültek a Premiershipből, de az itt tartott ünnepségek inkább az elért eredményekre irányultak, mint a riválisaik megalázására.

Adam5811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *