Félelmetes négyes megy az Australian Open-hez, tudatában annak, hogy a vége közel lehet

Lehet, hogy Sándor Zverev ideje, vagy talán a 2019. évi Australian Open Stefanos Tsitsipas vagy Daniil Medvedev tulajdonában lesz. És az ausztrál emberek akár 43 éve is Mark Edmondson óta megünnepelhetik az első hazai slam-férfiak győztesét, ha a 19 éves Alex de Minaur továbbra is kisebb csodákat végezhet. A világ 212-ben Edmondson volt és továbbra is a nyílt korszak legalacsonyabb rangú bajnoka; Az álmok valóra válnak.Maria Sharapova kétségei vannak az Australian Opennek a comb sérülése után. Tovább

Rafael Nadal és Andy Murray esetében azonban csak ismétlődő rémálmok voltak, és az elmúlt héten vékony kilátásaik a korábbi dicsőség visszaemlékezése gyorsan visszahúzódott.

Körülötte a fiatal farkasok gyülekeznek.Csak Novak Djokovic és Roger Federer ebből az aranykorból néznek képessé arra, hogy öt sorozatban tartsák a vonalat – és ők is szakaszosan kiszolgáltatottak, amint azt Zverev megmutatta az ATP döntőben novemberben, amikor hátra verték őket.

Noha valószínűtlen, hogy Murray a hétfőn hétfőn induljon a verseny kezdete előtt – mint egy évvel ezelőtt a csípőműtét után, amely reményt adott neki, de nem csoda -, az ő kísérője küzd annak érdekében, hogy a kiindulási vonalhoz olyan sérülések beszerzési listájával, amelyek egy hónapig elfoglalják az A&E kórtermet.

Nadal bal combja csatlakozott a csípőjéhez és más kapcsolódó orrfájához, hogy kényszerítse a héten a Brisbane International-ből történő késői kilépését, a legutóbbi versenyének 13-a.Ezek megdöbbentő számok, és azt sugallják, hogy a vége 32 éves korában úgy rohan, mint egy unalmas bika – bár 2018-ban öt versenygyőzelem, köztük a French Open, a Wimbledoni és a Flushing Meadows elődöntője mellett megvilágította a homályot.

Zverevet legyőzte a valenciai és a római és a tsitsipasi agyagon, valamint a torontói kempingpályán.

Murray, aki csak a 20 legjobb 20 játékos közül verte le öt győzelem 12 meccsben, nem volt ilyen balzsam.Amikor a laza végtaggal bíró fiatal orosz hatalmi hős Medvegyev szerdán egy óra és 21 perc alatt elrobbantotta őt Brisbane-ben, a korábbi első világbajnoki és háromszoros slam-bajnokra emlékeztettek arra, hogy 31 éves korában pusztán versenyképes lesz. a legnagyobb kihívás a bajnoki héten.

És amikor Medvegyev mélyen ásott, hogy pénteken megdöntse a Milos Raonic 6-7 (2), 6-3, 6-4-et a negyeddöntőben – három alappont megtakarítása önmagában szolgálja a döntetlen megszüntetését – Murray felismert egy darálót. ”Regisztráljon a The Recap-hez, a szerkesztők válogatási heti e-mailjéhez.

Egy évvel ezelőtt itt Nadal volt teniszezés, amely emlékezteti a 2009-es címet és a Federer elleni 2017. évi döntéshozót – egészen addig, amíg a negyeddöntőben láb- és csípősérülésével összeomlott Marin Cilic ellen – egy olyan nyugdíjba vonulás miatt, amely a nyomorúságos kitöltési rekordot vezette a többiekre

„Ha ezen a nagyon-nagyon kemény felületen játszunk,” panaszolta később Nadal. A jövőben meg fog történni az életünkkel? ”Lehet, hogy a válasz nem messze van.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *